Tom

Ja herregud. Igår var jag sååå trött att jag somnade efter att jag hade bloggat här, sov till halv 10 ungefär sen tog jag medicinen kl 22 o somnade fort IGEN!!! Jag var helt slut. Sov till 9 idag, utan att vakna en enda gång...

♥♥♥ Förlåt Fredrik, jag sa att jag skulle höra av mig. Var inte arg på mig, ok. Saknar dig massor ♥♥♥

Idag e det dags för hemgång. Jag ska gå efter lunch nångång tänkte jag. Ska bli såå skönt att vara hemma lite :D
Jag ska ta ett vaarmt bad ikväll, lägga ansiktmask, ha lite fotvård och fixa ögonbrynen och fixa mina naglar på händerna. Ska helt enkelt pyssla om mig själv.

Men jag har en konstig tomhets känsla inom mig som jag inte riktigt kan skaka av mig och det gör mig orolig och förbannad. Varför kan jag inte få känna mig ok? Bara för 1 dag...

Innan jag åker nu ska jag fixa i min hörna lite. Bädda sängen osv. Ska försöka ta med mig så mycket saker o kläder som möjligt hem så jag inte har så jävla mycket saker kvar här. Har ju blivit att man samlat på sig en hel del på 2 månader...

Har precis ätit frukost o druckit kaffe och jag har kommit på att kaffet smakar tuuusen ggr bättre när man e utsövd :P

Vad ska ni göra denna lördag? Skriv gärna o berätta!


Från inläggning i december förra året...

KRAAAM PÅ ER!

Trötter

Nyss tillbaka på sjukhuset efter en dag på stan med Susana. Det blev en riktigt trevlig stund.

Vi tog pendeln till Södra Station sen buss 4 till Skanstull sen gick vi till East Street på en gång. Där bytte jag stav i tungan så nu känns d genast mer "normalt", den andra var ju på tok för lång. Köpte även ett enkelt men fint smycke till näsan! Sen promenerade vi tillbax till Ringen där hon bjöd på kaffe och wiener bröd :D


Ha ha orkar inte ladda upp den bilden jag tog utan lånade en från google istället...

Sen gick vi o tittade lite i affärer o sen åkte vi tillbaka till sjukhuset. Var här ganska prick till middagen så det var perfekt. Nu e jag mätt och belåten men oj oj så trötter jag har blivit efter denna lilla utflykt... ligger i sängen nu o dricker kaffe, mmm!!!

Ikväll ska jag inte göra nått speciellt, ska nog ta o titta på en annan film jag skaffat - The Messengers - hoppas den e lika bra som "The Orphan" som jag såg igår, men det tror jag inte. Det kommer nog dröja länge innan jag ser en sån bra film igen... Har iaf köpt en flaska cola zero som jag ska mysa med. Ha ha - ja det lät ju mysigt värre...

Innan ska jag ta en dusch o sen förhoppningsvis prata med älsk om en stund när jag fått i mig lite mer kaffe så jag orkar prata en stund...saknar min prins ♥♥♥

HA EN DUNDER MYSIG FREDAGS KVÄLL ALLIHOPA!
TACK FÖR ATT NI LÄSER :D


Från nyår 08/09

Må bra, ingen känsla?

Fick en kommentar om att må bra INTE är en känsla utan något man BESTÄMMER sig för. Då blir min mot fråga? Så varje gång man mår dåligt - då har man bestämmt sig för det oxå.
Klart som sjutton att må bra kan kallas för en känsla, det ÄR en känsla. Hade det varit så lätt att bara "bestämma sig" för hur man mår skulle ju INGEN MÅ DÅLIGT!!!!

Förlåt mig men jag håller INTE med dig Anonym, men tack för kramen...
____________________________________________________________________________________

Ja nu har vi haft underhållning här på avd i form av amerikansk country musik. De var duktiga, men det hela kändes patetiskt, tyckte nästan lite synd om de för de var helt klart för bra för att behöva spela på sjukhus. Men vad vet jag det kanske de gör för att de vill?

Jag har tvättat en maskin kläder som nu e på torkning. Har ringt o pratat med Jysk och de kommer på tisdag mellan kl 10-15 och levererar mina saker och möbler. Har kollat vilka som jobbar då och jag tror o hoppas att det löser sig så jag kan få hjälp av nån personal då. Ska prata med ssk Daniel sen om det.

Om exakt 1 timme kommer Susana o vi ska åka in till Skanstull till East street o fixa min piercing. Jag ska se om de har nått fint smycke till näsan oxå :P



Försöker desperat hitta den må bra känslan jag hade inatt, och jag kan svagt känna att den finns där inom mig nånstans...Somewhere is that right FEELING!!!! Detta ska bli en positiv dag, så mycket det nu går.

Fick prata med den andre doktorn eftersom "min" doktor e på semester ang perm i helgen, o gissa vad. Jag får permis från lördag kl 13 till söndag kl 14!!!
Gissa om jag e glad men ändå nervös. Nervös för att jag ska banga imorrn ändå...av rädsla för att jag inte kommer klara av ensamheten, men känner jag så kommer jag tvinga hem mig själv. Måste ju njuta en sista natt med mina gamla möbler...he he he.

Jag känner hur mycket ord jag har inom mig. Jag lyssnar på musik på svag volym men jag kan ändå höra knattrandet från tangenterna när mina fingrar bildar ord, meningar, stycken - som kanske inte intresserar nån men det spelar ingen roll. Jag skriver för att jag älskar det och det kommer jag alltid att göra. Att skriva har räddat mig många ggr. Ooo ja vad det har räddat mig. Tror jag har över 10 fulla dagböcker från att jag var 17 år tills jag var 18. Tjocka dagböcker, fulla med ord - mina ord. Tyvärr inte så roliga kanske för det var då allt det jobbiga tog sin början. Men jag kan säga att om jag inte hade haft dagböckerna då (som jag valde ut i affären med stor omsorg och alltid gav ett namn) och min blogg nu, skullle jag må tusen ggr sämre. Att skriva e befriande. En känsla av att släppa fram allting. Man behöver inte tänka. Bara låta fingrarna styra och se hur ord, meningar och stycken bildas. Det intresserar mig. Skrivandet. Ska nog göra slag i saken efter nyår och börja en skrivar kurs som jag så länge har drömt om och alla tjatat på mig att jag borde börja på. Ska göra slag i saken nu har jag bestämt.
Ibland behöver man bara en liten knuff i baken - av sig själv eller nån annan...

Idag är jag glad, idag mår jag bra. Imorgon vet jag ingenting om, men just idag är en bra dag som jag ska minnas med värme, för mina bra dagar är just nu mycket färre än de dåliga!

Jag vill flyga upp till himlen, dansa på molnen och gå balansgång på regnbågen...


Ha ha ha - gammal bild

Hospitaliserad

Vaknade kl 3 inatt av att det var ett jävla ståhej, en tjej som ligger i samma rum som jag hade skurit sig o fått tillfälligt x-tra vak. Så både hon o personalen pratade HÖGT med varandra - extremt störande och orespektfullt.

Jag gick upp o satte mig vid akvariumet och kände, konstigt nog, hur bra jag mådde, hur pigg och glad jag kände mig och jag kommer ihåg att jag tänkte "nu kan jag bli utskriven"...
Jag gick o la mig och läste flera kapitell ur min bok och bara njöt av känslan, som jag tyckte var ganska patetisk eftersom min rumskompis samtidigt var nere på akuten o sydde sina sår, men jag njöt. Sen gick jag upp igen vid 5.15 och tittade på fiskarna igen. Strax efter halv 6 fick jag en kopp kaffe. Efter 6 nångång gick jag o la mig igen o lyckades somna om - en lätt o orolig sömn dock.

Nu vaknade jag 7.15 av att ssk Raidy kom in o skulle ta blodsocker på mig o efter det var det omöjligt att somna om...

Det jag känner nu e total likgiltighet. Känner mig så ledsen över att jag inte har kvar samma känsla att JAG MÅR BRA som jag hade inatt...Den e som bortblåst som om den aldrig har existerat och jag börjar bli allvarligt rädd för att bli hospitaliserad igen. Jag har varit det under så många år o jag vill inte bli det igen. Jag måste ta tag i detta nu, jag måste komma hem innan det blir så vilket kan bli snart eller redan är - jag vet ej - och det skrämmer mig...



Idag ska iaf jag till stan med Susana och äntligen byta min stav till min piercing i tungan... Skulle lixom ha gjort det för över 2 veckor sedan, men men. Kl 13 kommer hon hit. Kl 10 e det tydligen nått "band" som ska komma hit till avd o spela o sjunga för oss, och jag kan inte låta bli att skratta när jag tänker på det

"Psykfallen ska få lite fredags underhållning"

Ha ha ha ha...

Sen funderar jag starkt på att fråga om permis från lördag till söndag. Jag måste och vill börja träna på att vara hemma. På de här snart 2 månaderna jag varit inlagd har jag bara sovit hemma 2 ggr, vilket börjar kännas alarmerande med tanke på rubriken. Måste måste ta mig i kragen att åka hem o sova på perm, även om det e tufft med ensamheten och att det e tomt när inte Nova e hemma...

Nova, mitt lilla ♥
Du ska veta hur mycket mamma saknar dig...

Mammas Queen ♥♥♥

Nää nu ska jag fokusera på att hitta den där må-bra-känslan igen, ha trevligt med Susana och försöka njuta av dagen på bästa sätt.

Idag ska jag försöka vara glad!

Puss på er alla som läser ♥

Bästa filmen på länge

Jag har nyss sett klart filmen "The Orphan" och jag måste säga att den får alla +poäng en film kan få. Den hade allt. Spänning, kärlek, skräck, humor (även fast d kanske var lite udda sådan), hat, död, liv, gott, ont - ja den hade allt. Det var flera år sen jag såg en skräck film och blev rädd men den här gången blev jag riktigt rädd, den var otäck, hemsk, fasansfull, äcklig och helt sinnessjuk - men det e det som gjorde den så bra tror jag.

Hursomhelst, har ni inte sett den ännu rekomenderar jag er verkligen att se den.
En riktigt, riktigt hemskt bra film...



Sov gott

The Orphan

Nu ska jag strax ner till Pressbyrån med en personal o köpa lite godis. Sen ska jag krypa upp i sängen och titta på denna film, verkar bra!






Ha en mysig torsdags kväll allesammans :P

Kram

Sista tiden för utredningen

Skulle till MBT-teamet på måndag för ett sista möte för utredningen, men nu har de ringt avd och sagt att jag kan komma idag mellan 11-12 så jag ska strax gå.

Känns otroligt befriande att det har gått så här fort när det äntligen kom igång. Jag har svarat på ALLA påståenden och frågor, var över 500 st, så jag känner mig glad och stolt.

Höres senare


Nytt inlägg

Godmorgon alla sötnosar, sovit gott? Det har iaf jag gjort! Somnade runt 22.30, vaknade första gången 4.30 då jag gick upp o rökte o drack en kopp varm choklad. Sen lyckades jag somna om och sov till ca 7.40 då Pernilla väckte mig.

Sen åt jag lite frukost, drack kaffe o tog morron ciggen. Nu e jag inne på min andra kopp kaffe, mums! Snart e d morgonsamling så jag hinner inte skriva så mycket men jag tänke bara uppdatera lite...

Idag ska det väl inte hända nått speciellt, tråkigt nog. Jag ska prata med Pernilla IGEN om att jag verkligen behöver komma hem o ta hand om min post. Får väl se om o hur vi löser det...

Nu ska jag gå o sätta mig i soffan o lyssna vad de har o säga på morgon samlingen!

Puss puss


No Candy For Me!

Kan stolt säga att jag aldrig var och köpte nått godis. Suget gick mer eller mindre över. Och jag har inte tittat på filmen ännu heller, The Messengers, sparar den till imorrn eller på fredag DÅ jag ska köpa lite godis. Fredagar har jag ju satt som min "godis dag".

Natt syrran som jobbade igår var här och jag passade på att fråga om hon var inne nått hos mig igår natt när jag hade droppet. "Ja, jag var inne o kollade droppen var 15:e minut och när jag skulle ta bort det och frågade om jag fick låna din arm, ryckte du undan den och sa NEEEJ, men det e bara jag sa jag då, NEEEEEEJ sa du då, fick hålla på så några gånger tills du äntligen gav mig armen men du sov alltså TUNGT även fast du svarade mig..."
Det tyckte jag var läskigt när hon berättade det för jag har INGET MINNE av det what so ever. Scary shit asså.

Nu lyssnar jag på Brittan, var längesen men jag gör det då och då ändå. Kan inte släppa henne o vill inte släppa henne. Hon e min idol och kommer nog alltid att vara det!



Nu e det 15 minuter kvar tills vi får natt medicinen. Då ska jag lägga mig o läsa min bok...Och förhoppningsvis somna gott till slut.

Har svarat på ytterligare över 100 påståenden/frågor till utredningen hos MBT-teamet. Ser och känner hur högen minskar och det får mig att känna mig lite glad och stolt över mig själv. Att jag inte e helt väck utan faktiskt får saker jag behöver göra gjorda!



Imorrn väntar en ny dag med alla dess prövningar.

Hörs då!

Uppvaket

Jag fick gå över till andra sidan av sjukhuset, till "UPPVAKET" för att de skulle hjälpa till att sätta nål på mig. Det gick så smidigt o bra så nu sitter jag här med dropp ställningen bredvid mig...

Har fortfarande inte bestämt mig över det jag skrev om i inlägget under, vi får se. Men jag har varit lite duktig idag. Trots HEMSKA overklighetskänslor, ångest m.m har jag svarat på nästan 300 frågor i blanketterna MBT-teamet kom med, och det e minst lika många frågor kvar, men jag måste få vila huvudet lite. Känner mig ändå duktig att jag har börjat med det...annars skulle det bara bli liggande.

Har även fått reda på att Dr J inte jobbar igen förrän på måndag. Blev arg o besviken över att hon eller nån inte har sagt det till mig. Måste måååste verkligen få tillstånd att åka till Hallunda på söndag. Vi ska sjunga på Gudstjänsten med kören då, och jag vill verkligen INTE svika de o min körledare mer än vad jag redan har gjort. Men de sa här att den andre doktorn kan ge mig tillåtelse att gå dit oxå..
MEN DÅ FÅR HAN GÖRA DET OXÅ!!!

Lyssnar på musik och drömmer fortfarande bort... Långt bort... Saknar dig Fredrik ♥♥♥
Saknar min bäbis, min lgh, de har inte ringt om möblerna ännu. Börjar måla upp fan på väggen o tänker att nu har det blivit nått fel, jag kommer inte få mina möbler, men jag försöker tänka tvärtom.
Overklighetskänslorna jag hade tidigare idag var inte att leka med... det var absolut det värsta jag varit med om på länge... INTE KUL! Men jag överlevde det oxå. Nu känns det nästan som om de e borta. Skönt.
Skulle vilja ta ett bad, men d blir lite svårt utan badkar :P Aja får göra det hemma nästa gång.
Hemma. Ordet känns nästan lite främmande. Just nu känns det som om detta e mitt hem, min lägenhet känns faktiskt lite motbjudande när jag tänker efter även om jag säger att jag saknar den. Blir nog jätte bra att få så mycket nytt snart. Börja om lite från början... Thats nice!

Nu ska jag dricka mer kaffe, sen tror jag att jag går o köper lite gott till senare, men bara lite.
Droppet ska bara droppa klart först...


Puss puss

Candy

Ligger här i sängen och lyssnar på Never ending Story med Within Temptation och e så fruktansvärt godis sugen.
Det känns som om det e flera veckor sen jag åt godis när det i själva verket är typ 3 dagar sen...

De var här från MBT-teamet för en stund sen och jag fick en DRÖS med papper med frågor som jag ska fylla i, så fort som möjligt... Sen fick jag en sista tid till detta med själva UTREDNINGEN, på måndag kl 10.

Har varit på ssk Christoffer och frågat när jag ska få dagens dos dropp (jag har 2 ggr kvar) och då sa han att han kunde sätta det på en gång eftersom jag redan hade nål. Men det gjorde så satans ont. Visade sig att kärlet hade spruckit så det var bara att ta bort nålen. Och så skulle han sätta en ny, men han gav upp så nu ska de ringa efter stick hjälp IGEN...

Åhh nu lyssnar jag på låten Hungry Eyes från filmen Dirty Dancing. Och jag drömmer om framtiden. Framtiden jag inte trodde jag hade men som jag nu inser att jag VÄLJER om den finns eller ej. Och jag väljer f.r.a.m.t.i.d.e.n.
Det e med nyfikna känslor jag tänker på den. Känns lite som julafton hela tiden. Pirr i magen. Nervös. Längtansfull. Alla känslor finns med.

Och jag längtar så ooootroligt mycket efter mina nya möbler och saker från Jysk. Jag ser mig själv hemma, hur jag går omkring o pysslar o får det riktigt mysigt och fint.
Jag verkligen ÄLSKAR att pyssla och fixa hemma :D

Då återstår bara en enda fråga:

Ska jag unna mig lite godis till filmen jag ska titta på ikväll?


A new day has come!

Vaccination eller ej. Jag väljer att INTE vaccinera mig, trots att vi nu blivit erbjudna att få det här på sjukhuset. VARFÖR? Jag vet inte vad det är i den där sprutan och det kanske ingen vet förrän om 50 år. Det har redan inträffat dödsfall av biverkningar av vaccinationet. Jag har inte blivit sjuk ännu, varför skulle jag då plötsligt bli det och om jag blir sjuk - får svin influensan, ja då blir jag ju automatiskt skyddad. Folk dör VARJE ÅR av influensa, men man ska INTE DÖ av ett vaccin, som nu har hänt.

Därför väljer jag att tacka nej...

_____________________________________________________________________________________

Fick min nattmedicin vid 00.00 igår kväll, strax innan var en narkos läkare här uppe och satte nål på mig I HANDLEDEN VID PULSÅDERN... Så jag fick mitt dropp o gick o la mig, sen minns jag inge mer. Vaknade nu vid 10 tiden. Jag e bortkopplad från droppet asså måste natt syrran ha hållt på med det på mig inatt UTAN ATT JAG MINNS ETT DUGG... Not good.

HUR MÅR JAG IDAG?

Jag känner mig "konstig". Vet ej om jag har ångest eller ej. Det e läskigt att inte minnas nått från natten då de måste ha varit "på mig" o trixat med droppet o nålen...
Jag känner mig allmänt förvirrad och jag har en olust känsla i kroppen som inte går att skaka av.

Har nyss pratat med mamma. Ville ha lite råd av henne ang vaccinet.

Jag håller tummarna för att de ringer ang mina möbler idag för jag vill ha hem de nuu.

Annars vet jag inte vad som händer idag. Det e redan onsdag och det skrämmer mig hur fort dagarna går... de bara flyger förbi utan nått stopp...såklart.

Dricker kaffe som jag tiggt till mig och inväntar lunchen kl 11.30.

Nu ska jag surfa lite och lyssna på musik.

KISSES AND HUGS!


Saknar min söt-bulle såååååå otroligt mycket...♥♥♥

No dropp so far...

Sitter här i sängen, ångesten har tyvärr varit kompis med mig hela dagen, och väntar på att en narkos läkare ska komma för att sätta nålen till Anafranil droppen jag ej ännu har fått, pga fel i datan, sjuk personal och icke duktiga nål stickande sjuksköterskor på avdelningen.

Nu 20 minuter sen jag började skriva har natt ssk Neda försökt att sticka mig flera gånger. Precis överallt, i foten oxå - utan att lyckas. Så nu ska de ringa efter hjälp. Finally...

Men jag sitter här i sängen med mystofflorna på, dricker varm choklad o försöker att bara slappna av med musiken jag älskar i mina öron.
Jag längtar efter älskling, Nova, mamma, syster, mormor. Det e många jag längtar efter men jag känner mig för en gångs skull ganska trygg, för jag tror mig veta att de inte kommer försvinna från mig och mitt liv...

Känner på mig att det inte kommer bli så mycket sömn för mig inatt, men på ett konstigt sätt har jag accepterat det. Det e som det e...
Jag ska dricka mängder med varm choklad, lyssna på bra musik, röka nu när jag äger 2 tändare igen.
Ja, jag tror det blir bra i slutändan iaf



Nu väntar den där ciggen jag längtat efter i 40 minuter o mer varm choklad :P

PUSS PUSS

Drugd on pills

Saran i gatan va d snurrar. Fick nån jävla ångest attak o då bara tröck de ner piller i halsen på mig,,,ehh nja kanske inte bokstavligen.

Men detta e skönt. Jag behövde detta. En paus från ångest o dumma tankar.

Jag vet att piller inte löser några problem långsiktigt, men såhär då tycker jag det e helt ok!

Pussiluss

Fight

I just have to keep on fighting, even when its darker then dark...

I have to keep on breathing...

MBT strax och jag vill bara försvinna under jordens yta... Varför kan INGENTING funka i mitt liv...

...allt e lixom halvdant.

Känns det som. Men man vet ju aldrig, snart kanske jag kan bli ett med allt och alla i mitt liv.

DÅ SKULLE JAG MÅ BRA!

Morning Blues

Jag e vrål hungrig, och jag måste duscha. Och jag behöver tvätta. Oj oj oj vad det e synd om mig.
Gårdags kvällen minns jag ej, men jag antar att jag hade rejäl ångest då jag nu pryds av ett stort ömråde på armen med blåsor... Dumma dumma mig... Eller nää, dumma ångest ska jag säga och inget annat. Ångesten förstör mitt liv!

Yes jag e vaken, har varit vaken sen kl 4.00. Jag har ingen tändare, så att gå o röka blir ett stort jävla projekt vid denna tid då ingen som röker e vaken. Idag ska jag iaf vara på hugget o haffa nån ssk när de kommer o be att få mitt dropp tidigt, eller förresten. Jag har ju tid till MBT kl 11 så det kanske e bra om jag väntar tills efter att jag har varit där. Eller vi får se...



Jag känner mig trött och hängig nu. Huvudvärken gör att jag bara vill krypa ner igen o somna om i si sådär 100 år.
Jag känner mig hemskt likgiltig. Just nu föstår jag inte hur jag ska klara en dag till med detta helvete? Om 12 dagar har jag varit inlagd i 2 månader. 2 FUCKING JÄVLA MÅNADER! Det e ju hur lång tid som helst... typ.

Och jag kommer på mig själv när jag drömmer mig bort. Till älsklings famn. Han och jag mot hela världen!♥♥♥

Frågan e nu, hur ska jag klara mig tills kl blir 6 då man får kaffe? Jag behöver kaffe NU! Och nått att äta. Magen kurrar ljudligt kan jag säga och jag känner mig rätt illamående...

Snälla nån, ta mig härifrån.

Måste ta mig ur detta. MÅSTE OCH VILL!
Ska prata med de som jobbade kväll igår och höra vad som hände, vad jag sa m.m. Det e som en dimma hela kvällen igår.



Trots allt kan jag fortfarande klistra på ett leende.

DET E ALLTID NÅTT!

Game Over

Ångesten tog över jag föll över kanten. Än så länge har inte friskheten segrat...

Men jag kommer igen...

Sakta, sakta gräver jag mig uppåt.

Så jag säger inte GAME OVER ännu, mycket ska till för det.

Godnatt


Middag hos mamma och sen sjunga!

Jaaa jag får åka. MEN BARA DET OCH SEN TILLBAKA löd orden efter.

Fan ska bli så skoj att sjunga igen! Och äta riktigt bra och god mat. De som e lite insatta vet ju vilken SKITMAT MAN FÅR på sjukhus, det har ju skrivits massor om det i tidningarna...

Och det ska bli så skönt att få åka buss själv o sitta o lyssna på musik i mobilen... yääääjj:)

Ska bli kul att se hur min möbel ser ut som jag ska få av mamma oxå...spännande.

Ha det gött :P

Friskheten

Jag sitter här på sängen, med mitt dropp och funderar på om jag är "frisk" nu. Asså jag menar så frisk så att jag klarar att bli utskriven...

Vette fan. jag tvekar, för igår kväll fick jag världens panik ångest attack igen. Jag mådde skit igen, vilket resulterade i några nya brännskador...
Ahhhhh jag blir så trött på mig själv o min diagnos. Kan jag inte bara få må bra, eller åtminstone OK?????

Idag ska jag iaf satsa på att komma iväg på kör repetion på kvällen. Mamma har bjudit mig på middag oxå. Så det skulle vara lite kul om jag kunde få åka till henne o sen kören... Men vi får väl se. Förra måndagen sket det sig för jag fick en dunder ångest attack precis när Susana kom o skulle följa med mig.

Men det e färdigt med det nu tycker jag. Jag behöver inga fler sånna. Hela mina armar o ben visar tydligt att jag har haft sånna ångest attacker färdigt nu, egentligen för länge sen...
Men det e som att ångesten inte vill släppa taget, eller kan det vara så att det e jag som inte vill släppa taget om ångesten...börjar fundera.
Jag vill bli frisk, må bra.

Jag längtar efter friskheten!

Hur e det med er idag vänner? Skriv gärna o berätta hur ni mår o vad ni har för er!



Nu e det snart mat, jag e as hungrig.

Och mitt dumma dropp vill inte fungera o jag har lust att bara slita ut det. Lägga benen på ryggen och springa ifrån allting...

Suuuck

Pulsen slår.



Ja den slår...pulsen asså. På några timmar har jag hunnit med en hel del. Jag har

*Ätit middag
*Duschat
*Pratat med Marie
*Pratat med Älskling
*Pratat med mamma
*Bytt på sängen
*Blivit flätad av ssk Annika
*Fixat min blomma
*Pratat med patienter

Sen kände jag hur ont det gör i bröstet så msk Klas fick ta puls o blodtryck på mig. Det var högt, mycke högre än jag brukar ha. Men inget alamerande sa de... Hmm, jag börjar genast fundera på vad det kan vara. Ångest? Nää d kan jag inte påstå? Förväntningar/Funderingar? Jaa, men blir pulsen ändrad av det?
Äsch vet inte vad d e o jag orkar inte bry mig...

Guud va jag tror att jag kommer sova gott inatt :) Det har varit en minst sagt hektisk dag, men helt ok efter omständigheterna.

Vill verkligen tacka för alla kommentarer jag har fått. Det värmer ska ni veta. Kramar till er :D

Och jag känner hur det pirrar i magen av... lycka? Äsch av FRAMTIDEN! Jag vet att nu kan det bara bli bättre. Jag längtar tills jag sitter hemma, med mina nya möbler, med Nova o går på terapin. Och jag längtar efter Fredrik. Jag hoppas sååå att vi kommer iväg på kryssningen, det skulle vekligen vara underbart! Bara han och jag. Mys Pys♥♥♥

Jag VET att jag har framtiden framför mig. Jag vet att det e nu allt börjar. Varför vet jag det?

Jag bara känner det på mig!



Kanske även min saga slutar lyckligt?

Jag tror det. Jag VILL tro det!!!!

24 år

Ja nu e jag 24 år. Ett år äldre, ett år klokare?

Mamma mormor o syster har varit här o de firade mig så fint. Fick mycket fina presenter oxå :)
Bla lukta gott saker, bad saker, kläder m.m

Ska få en fin möbel av mamma sen oxå när jag kommer hem!!!

Tårtan som blev kvar bjöd jag personalen på nu och de blev så  glada att de kom in o även en del patienter o sjöng för mig på rad in till mitt rum...guuud va pinsamt...
Sen fick jag tidigare idag en jätte fin present av Elsie här, en fin rosa brosch o ett gulligt kort:)

Så jag har verkligen blivit uppvaktad idag. He he he...

Min syster har oxå skrivit ett inlägg om mig på sin BLOGG som är jätte fint o som jag blev så rörd av. Min lilla ängel.

Nu ska jag få medicin.

Kram

Min födelsedag

Ja nu har den kommit med stormsteg.

På nått konstigt vis känner jag mig lugn. Varm innombords. För jag vet att det kan inte bli så mycket fel idag. Allt e redan så fel i mitt liv. Eller inte allt, men mycket...

Idag ska jag bara njuta av den lilla uppmärksamhet jag får och sen ska jag äta god tårta o ha det mys när familjen kommer.

Och jag kunde inte hejda tårarna från att komma när jag läste vad min mamma har skrivit o gjort till mig på hennes BLOGG, så vackert, jag blev så glad o rörd :)
Min älskade lilla mamma.

Hoppas ni får en bra höst dag:)


Godnatt 23-åringen!

Usch det e hemskt att tänka att jag ALDRIG MER kommer vara 23 år. Imorrn fyller jag 24 år men jag vill inte, tror jag. Men livet går vidare och man får vara glad o tacksam så länge man får vara med på livets resa.

Jag hoppas att jag får vara med ett bra tag till...

Ja, kvällen e här. Dagen har gått fort idag måste jag säga. Nu ska jag invänta 22 medsen o sen gå o sova. E jätte trött.

GODNATT ÖNSKAR 23-ÅRINGEN!

(JA JAG VET JAG E BARNSLIG)


Nya Marabou...



Betyg 3 av 5

Båda är väldigt mäktiga o man tröttnar fort. Valnöten var nog äckligast, smakar gammalt kaffe.

______________________________________________________________________________________________

Har varit på en kort promenad till Flempan o inhandlat lite balsam, godis o cola zero. Personal Klas följde mig.

Innan tog de tempen på mig, har lite feber. Vet ej men det kan bero på mina brännskador som ssk Raidy konstaterade var 2:a graden och påverkar mina nerver i hela armen, det förklarar ju varför jag har så satans ont o knappt kan röra armen eller fingrarna...

Nu ska jag titta på filmen exorcisten 3 o se om den e lika kass som tvåan.

Ha d bra!

Hallå, hej!

Yes another morning has arrived :D



Dan före min födelsedag idag då. Kom på mig själv nyss att jag har inte längtat eller tänkt på vilka paket jag kommer få. Det verkar som det "har vuxit bort"! Asså den där pirriga känslan man alltid hade som barn över vilka o hur många paket man skulle få. Minns oxå att dagen före ALLTID kändes för lång.

Och mamma sa alltid godnatt min *ålder*-åring och godmorgon min *det jag fyllde*- åring. Tex nu då så kommer hon säga ikväll "Godnatt min 23 åring" och på söndag "Godmorgon min 24 åring", och det e med blandade känslor jag minns tiden från min barndom, men just detta e ett fint minne...

Ja ja, men det e som sagt IMORGON!

Idag lördag vette fan vad som ska hända. Kommer väl bara gå o sega bort hela dan. Ska få mitt dropp som vanligt, förhoppningsvis tidigt.
Sen skulle jag vilja & BEHÖVA komma ut lite. Har inte varit ute på typ 3 dagar nu. Men jag måste ju ha med mig en personal, så vi får väl se om nån kan följa med mig...

Vaknade inatt kl 2.30, gick upp o bad om varm choklad men fick Wiener Melange utan att de märkte det,  he he he he. Lyckades iaf somna om och sova tills 5.30.

Nu har nattsyster Eva precis lagt om 2 sår på mig...aj aj aj, men jag får skylla mig själv när jag pillar på de så de börjar blöda igen...

Dricker kaffe nu igen, mums!



Ska väl gå o ta en cigg nu tror jag. Börjar bli lite små hungrig oxå. Dag personalen dyker nog upp snart, men frukost e halv 8. De ska ju ha rapport först...

E så jävla trött på alla dessa ord.
rapport, rond, läkare, skötare, lpt, x-tra vak, sår, dropp, blod, pmp, pma
tror jag spyr på de.

JAG VILL HEM!!!!

Parodi

Denna parodi på SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR var väldigt roande.
Måste nästan ses... ha ha ha ha.


The Exorcist 2

Fan vilken B - film. Ändå var jag ju bara tvungen att se den.

Visste inte ens om att det både finns en 2:a, där Linda Blair e med igen, och en 3:a på den filmen.
Har som sagt tittat på tvåan som handlar om att "Regan" lider av minnerna från besattheten i Georgetown o reder ut allt med nån präst. Ja jag fattade typ noll, och effekterna var SÅ KASSA. Usch säger jag bara.

Men jag vart liite kär i sången till filmen:



Lite ful/vacker sång.

Annars har dagen gått fruktansvärt fort. Jag sov ett par timmar mellan 15-17 ca, var jätte trött.
Sen var d middag som jag inte åt (maten här kan inte bli sämre).

Nu har d precis varit kvällsfika o 20 medsen e utdelade. Och jag vill bara att klockan ska bli 22 så man kan gå o sova.

Fick reda på att Dr J inte var här idag så jag får glatt stanna här hela fucking helgen, även min födelsedag...grrr typiskt. Får inte ens gå ut själv.

Nu ska jag surfa runt lite.

Ha d bra

Hej bloggen!

Ja inatt har jag sovit som ett barn. Och jag fick sova ända till kl 8.00 då personal Pernilla väckte mig.

Upp o rökte o drack kaffe, sen i med lite frukost. Sen var jag med på morgon samlingen för en gångs skull. Sen satte de nålen till droppet på mig, sen pratade jag med Pernilla om en sak som en annan personal tjatar o hackar på mig om som jag blir jätte ledsen för. Hon ska prata med den personalen så jag hoppas han slutar med det nu... Tårar i mängder blev det på det samtalet idag iaf... och fler lär det väl bli...

Väntar på att få reda på om/när jag ska prata med Dr J. Och så sitter jag o funderar på om jag ska hem nått nu, om jag får det dvs. Ska fråga iaf. Skulle behöva lämna alla kuddar från Jysk hemma som personalen har ställt i förrådet här...

Ja sen för att svara på en fråga (alltid kul, he he) Anafranil är en antidepressiv medicin som man kan få både i dropp form o i tabletter. Just nu sitter jag med dagen dropp dos i kopplad, skönt att "få det gjort" redan nu.
Exakt 1 vecka till ska jag få dropp varje dag nu, sen övergår jag tillbaka till pillrena...

Yes, sen fick vi reda på att de 2 studenter som har gått här nu i 5 veckor ska sluta idag så de ska köpa nått fika till eftermiddagen, så det blir nice. Hoppas de köper nått riktigt smaskigt, gärna nått med choklad hö hö hö.

Nää men jag e såå glad att jag fick sova en hel natt o att jag känner mig utsövd.

Thats good.

Hoppas ni alla får en bra fredag!


Shoppat

Ja det blev en hel del jag har köpt. Lägger upp det som finns på bild:



Sängstomme Vit



Soffgrupp 3+2 sits Grå/Svart


Bäddmadrass 160x200 GOLD


4 st prydnads kuddar


Grå/Svart PLÄD



Svart Fleece Morgonrock

Sen köpte jag även 3 st vanliga kuddar och ett par rosa "måne-tofflor" eller vad de nu heter. E iaf jätte varma o sköna :)
De ska ringa om när de kommer o levererar sakerna. Jag känner mig nöjd och längtar tills allt e på plats.

Just nu håller jag på att få andra dosen anafranil dropp. Pratat med älskling förut oxå, det var mys att höra hans röst igen ♥
Saknar dig hjärtat, tack igen för kommentarerna :)

Det e väl nån timme kvar tills det här droppet har droppat klart, då ska jag nog gå ner till pressbyrån o köpa lite godis som jag aldrig gjorde igår, o sen titta på nån movie :D

Ha det bäst så hörs vi!

Verkligen Gott & Blandat

Jag fick frukost strax innan 7.30, var dunder hungrig. Sen var det som om nån drog ner rullgardinen. Jag blev sååå trött så jag gick o la mig och somnade. Sov tills nu 9.00 ca. Underbart skönt, det behövde jag nog. E liiite tidigt att gå upp 4.30 för mig.

Nu återstår bara att se hur jag ska klara av att stå ut tills kl 13 då jag & msk Micke ska åka till JYSK! Åhh nu ser jag äntligen fram emot det på riktigt. Tänk, ny soffa, nya grejjer. Guuud va sköööönt! Och det underbaraste e att de grejjerna kommer vara MINA & jag har valt de SJÄLV! Tyvärr blir det nog inte att jag köper några kökstolar för de jag har sett de har på nätet e ganska dyra så jag kommer nog satsa på lite "smågrejjer" istället. Som tex ny bäddmadrass, matta o lite andra saker. Satsar på att köpa köks stolar på second hand affären hemma hos mig istället!
Guuud det ska bli så kul. Hoppas det blir bra, att de sakerna jag vill ha finns och att jag har lite extra tur med vissa saker.

Känner mig lite illamående. Kan vara en blandning av att jag ska ha lingonveckan snart, att jag e trött och att jag får dropp (inte just nu) varje dag i 8 dagar till. Blää.

Kan inte ni komma med nått förslag på vad jag ska skriva om här på bloggen? Det känns som om jag bara skriver om tråk saker, ehh kanske för att det e min vardag o den e väldigt tråkig??? Aja, men kommer ni på nått som ni vill fråga om tveka inte att göra det då, tycker bara att det e kul :)

Mitt mående vill jag inte tänka på just nu. Har lixom stängt av det lite. Pallar inte för jag mår ju inte bra. Men ni kan ju iaf räkna med att jag blir klar här i 8 dagar till eftersom jag får dropp nu.
Tänker på min födelsedag som e på söndag. Fan fan fan, förra året var jag oxå inlagd. Typiskt. Jag vet inte ännu om jag ska på perm hem då, för att vara ärlig vet jag inte om jag orkar. Det kan vara en bra ursäkt att vara inlagd när man inte orkar med allt för mycket ståhej o firande. Skit 24 år. Jag fyller 24 år. Jag tittar på siffrorna men förstår inte att det e JAG som blir så gammal. Asså jaaa jag vet, det e inte så gammalt egenligen, men jag tyckte nyss jag fyllde 18 och redan då kände jag mig gammal.

Kan det vara så att om man e med om mycket saker tidigt att man känner sig äldre då än vad man e?

24 år. Hej jag heter Rebecka och är 24 år... Nää det går inte, jag stannar där jag e nu. 23 år, det e lagom. Det händer ju inte precis nått kul heller när man fyller 24.Körkort kan jag ta. Krogen avklarad. Systemet avklarat. Och jag kan ju inte börja säga att jag har nån ålders kris ännu heller. Jag har iaf aldrig hört talas om 25 års kris... Men vad vet jag.


Jag 5 år

Tiden går, det e väl bara att acceptera det. Skulle nog inte vilja vara barn igen iaf. Eller jo, om jag visste det jag vet nu - då skulle jag kunna tänka mig att vara barn igen, men så funkar det ju inte.


Åhh vad jag saknar min Nova-Li. Min lilla pälsboll, mammas ♥, mammas älskling. Kan inte fatta hur mycket hon har vuxit oxå. Den lilla lilla skit katten har blivit en ståtlig katt madame... Och jag saknar min Nellie fis så otroligt mycket.

Och jag blir så arg. Det var inte såhär jag planerat min framtid. Nellie skulle ju finnas med mig tills jag blev minst 38 år räknade jag ju ut när jag skaffade de. En katt kan ju bli 15 år, ibland mer. Men Nellie blev bara 9 månader. Inte ens ett helt år. DET E SÅ ORÄTTVIST. Gud, ge tillbaka min katt. Det e min katt och inte din. Jag e hennes mamma och jag och Nova behöver henne...
tårar, tårar, tårar


SÅ UNDERBART VACKER DU VAR NELLIE. MIN LILLA "FARBROR"! SAKNAR DIG FÖR EVIGT.

Tittar på bilden och det gör ont när jag känner att "jag inte känner den där katten"... Det har gått så lång tid. Över 7 månader har passerat efter hennes död och det känns ofattbart att det var i detta rum jag sitter nu som jag slutligen tog beslutet om att hon skulle avlivas. Min fina fina lilla tjej. Förlåt.
R.I.P Nellie
*26/5-08
+10/3-09

Nää nu måste jag sluta skriva innan det blir en hel bok.

Ska gå o kika om det finns nån skvätt kaffe kvar, kanske ta en cigg, kolla om jag kan tvätta...

Vi hörs.

Uppe tidigt

Japp,vaknade halv 5. Gick o rökte o sen fick jag en kopp varm choklad.

Nu sitter jag här o väntar desperat på att klockan ska bli 6 så man får kaffe... Nämligen så att sjuksyrran som jobbar nu e väääldigt kinkig "man får inget kaffe förrän kl 6"...

Aja det e ju inte så att jag dör precis. 20 minuter kvar.

Annars måste jag säga att jag har sovit gott inatt. Skulle iofs vara lite skönt med att sova längre, men man kan inte få allt.

Har ändrat header igen men nu tänker jag ha det så här ett tag. Får väl se när jag tröttnar nästa gång.

Nu ska jag väl gå o säga till personalen så de sätter på kaffet.

O btw


Night Blues



Japp, här har ni "lilla" mig igen dåra.

Asså jag blir toooookiiiig på mig själv. Nu mår jag hur bra som helst. Har tom suttit ute med de andra (inte klarat d de sista 3 dagarna) och ätit godis o snackat skit o flammsat och skrattat. Sen gick jag o Sol (jaa hon heter det) och rökte o hon började prata danska då börjar jag prata norska, o vi ba asgarva, asså skit.

Jag sa det "undra vad det var i det här droppet jag fick egentligen" o alla skrattade o höll med, heeeel skumt.

Nää men för att vara s e r i ö s. Jag hänger inte med i svängarna...



Ja nää jag ville bara säga godnatt, hoppas ni o jag sover gått inatt o till blogg. esse vill jag säga att det suuuger att blogga såhär sent. Det tar 100 år innan en sida laddat klart. Bara att ladda upp en bild tar över 2 minuter... skärpning!!!!


Anafranildropp!



Haha får just nu dropp så jag kan inte skriva så lätt, men jag skriver nog nått mer lite senare

kram kram


MBT

Nu var Dr Peder från MBT-teamet precis här. Och jag erkänner, jag får lite panik. Han sa mycket, men det jag kommer tänka på mest e att de där LÄGGER VÄLDIGT MYCKET ANSVAR PÅ PATIENTEN...

Hallå, det e ju lixom det jag e rädd för.

Men då försöker jag tänka - det man e rädd för ska man utsätta sig för. Ja nått sånt.
Nu vet jag med all säkerhet iaf att det KOMMER BLI SKIT TUFFT & JOBBIGT att gå den här terapin. Det kommer ta mycket utav mig o min energi, men isf får det vara så.

JAG SKA TA MIG IGENOM DEN! PUNKT.

Just nu sitter jag o väntar på mat och Pernilla som jobbar ikväll :)

Funderar på att gå o köpa lite godis sen o titta på film ikväll, kanske ingen dum ide??


Vette fan hur bokstäverna blev så stora, kom åt nån knapp, e det nån som vet vilken????

Vill ni förresten få fler besökare till er sida/blogg?

Bli då medlem gratis HÄR!

De ska sätta Anafranil dropp oxå nu snart...så vi får se hur det blir med godis köp. Inte så kul att släpa med dropp ställningen ner till pressbyrån.

Iiiiiiiaaaaaaahhh imorrn ska jag köpa möööööbleeeeer *sjunger*

Hihihi

SKRIV NÅTT KUL TILL MIG, NÅTT SOM GÖR DEJ ELLER MIG ELLER ALLA GLADA!
Vi behöver det i höst mörkret :)


Pusselipuss


Beroende



Ja jag har iaf alltid drömt om att bli beroende av nått, mest Lypsyl, för jag tycker det ser så "mysigt" ut när folk tar fram sina lypsyler.
Jag har desperat försökt tvinga mig till att bli beroende av det, därav slängt iväg 100 tals kronor på nått som till sist ändå hamnar i nån låda hemma.

Men NU har jag däremot blivit beroende av HANDCREME.

Jag köpte denna lilla flaska på apoteket för 57 kr. Det luktar väldigt gott och jag är kär. Händerna och armarna som jag även anväder den på blir babymjuka. Hittade tyvärr en dålig bild men men. Dn har doften granatäpple. Det finns en till med en annan doft som oxå doftar underbart, den ska jag köpa när denna tar slut.

Har ni nått speciellt beroende? Tycker ni det är jobbigt isf?

______________________________________________________________________________________________

Ja över till verkligheten. Jag har x-tra vak IGEN. Blir gaaaaalen på detta. Ska prata med läkaren när som helst och antagligen börja med Anafranil Dropp igen...

Jag vet varken ut eller in.

Men en sak vet jag.
Jag mår inte så bra...


God morgon



Visst e det uuuunderbaaaart men en helt ny dag? Speciellt när jag fått reda på att mitt x-tra vak e borttaget :D

Vaknade första gången vid 2.30, gick upp o rökte o drack en kopp varm choklad, sen gick jag o la mig o somnade om trots allt. Sen vaknade jag 5.30 och då gick jag upp. Har rökt en massa, druckit kaffe och pratat med Christine massor oxå. Hon ska åka idag så det kommer bli tomt utan henne :(

Nu väntar frukosten på mig. Är så hungrig att jag tror jag spricker.

Hörs senare!

Godnatt, I hope


Scaaaaaryyyy me

VILL BARA ÖNSKA ALLA LÄSARE EN GODNATT.

Imorrn e en ny dag med nya prövningar, hörs då!

Tack

Vill verkligen TACKA er som har kommenterat sist. Ni trogna läsare eller anonyma. Det värmer oerhört att veta att ni finns där ute, speciellt nu när det känns som jag ligger på botten. Jag hoppas att ni fortsätter att läsa min blogg och att ni nångång gärna slänger iväg några rader till mig.
TUSEN TACK FÖR ATT NI FINNS!

_________________________________________________________________________________________________

Nu e kvällsfikat avklarat oxå. Precis fått min 20 medicin. Jupp. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Kollat på jysk.se o valt ut det jag ska köpa. Nu gäller det bara att det finns PÅ TORSDAG oxå när jag ska dit. Skit asså, jag kanske snart äntligen har ett hem att vara riktigt stolt över!!! Känns gött.

För övrigt kan jag säga att jag fortfarande har x-tra vak och kommer ha till Dr J kommer imorrn då hon får ta ny bedömning.
"Ja, men att duscha och gå på toa medans nån står 1 meter ifrån en kan vara ganska lärorikt", eller vad säger NI??



Am I funny? No, I know!

Nu återstår bara att klockan ska bli 22 så man kan få sova bort allt en stund...

Konstigt att tiden går så fort men ändå så sakta...en gåta...ett mysterium!

Poesi

Jag försöker desperat hitta min sida av poesi som jag brukar vara ganska duktig på att ta fram när jag mår för jävligt, men nu står det still, helt tomt av ord i huvudet...och det gör mig frustrerad.

Fick reda på att ssk Christoffer ska prata med mig "om ett par timmar" (nu har det gått 4 timmar), ang mitt X-tra Vak, om det ska kvarstå eller om de ska ta bort det. Suck, orka bry sig...

Har även fått reda på att msk Micke tar SIN bil på torsdag och åker med mig till Jysk, så jag får handla. TACK FÖR ATT DET FINNS SNÄLLA SJÄLAR KVAR PÅ DENNA JORD.

Och jag ryyyser när jag tänker på mitt "läkarsamtal" jag hade idag med Dr J. Det var bara hon och jag. Hon satte sig på stolen bredvid sängen och de kom tårarna. Bara sprutade fram allt jag känner, tänker, tycker. Vi gick in på behandlingsrummet och hon kollade på mina sår som gör så satans ont o bestämde att jag ska börja äta pencilin igen. Sen la hon armen om mig där jag satt hulkandes och gråtandes och hon sa "vad ska jag göra för att du ska förstå att vi inte hatar dig utan tycker om dig och att vi, JAG, tar dig och allt du säger på riktigt allvar"... Jag grät bara fram "jag vet inte, jag vet ingenting" och det kändes så konstigt att sitta lutandes mot ÖL arm, ungefär som om det var en person som stod mig VÄLDIGT nära, och bara låta tårana och snoret rinna... Det var en märklig känlsa vill jag lova. Hur som helst jag gick därifrån med löfte från henne att jag ska få vb medicin o pencilin på en gång. Hann till min säng o då kommer en personal in o sätter sig hos mig - X-vak var det ja...
Jag blir så trött. Det känns som all min kraft e borta.
Jag orkar inte vara trevlig mot patienterna här, jag stöter undan alla sakta men säkert känns det som.

Jag lär väl se vilka jag har kvar när allt detta blivit bättre. Det kommer ju betyda att det e några människor jag faktiskt kan lita på...

Och jag rös när jag läste orden i älsklingens sms "Jag lämnar dig aldrig".
Det om något betyder mycket.
Tycker såååå mycket om dig Fredrik ♥♥♥

Nu har vi precis ätit middag. Jag tvingar i mig maten fast jag egentligen inte har nån matlust. Och jag undrar. Ska det verkligen vara så här tufft. Om ett par veckor har jag varit här i 2 månader... Vill och kan inte inse att jag faktiskt mår för jävligt just nu och att det är värre än på väldigt länge. Jag blundar hellre för det.

Hela min värd är suddig.
_______________________________________________________________________________________________

HER SUICIDE

There was a little girl,
in a BIG world.
She spent here time,
hiding and running from the dark.

There was a young girl in a VERY BIG world.
She spent her time IN the dark.

There was a young woman in a deep black hole.
She spent here time cutting and burning herself to survive.

Locked up in a hospital,
she tried to live,
day by day.


Now,
the young woman is still fighting for her right to live.
Behind locked doors.
She wants to die,
her soul is already dead.

Here wounds cry for the grave,
will she be denide, Christ?
HER SUICIDE!

Are there any hope for this young woman?

(I don´t think so,
because the young woman is me)


SKRIVEN AV MIG DEN 3/10-08 DÅ JAG OXÅ VAR INLAGD...



LILLA SJÄLVMORDS FLICKA

Jo,
jag har faktiskt varit en liten flicka.
Men ÅNGESTEN
fick ett stadigt grepp om mig redan när jag var 1 år.
jo, jag minns

Åren gick, livrädd för varje ny dag.
Skolåren var hemska.
"Ont i magen" löd mina ord ofta.
(men orden borde ha varit ont i själen)
Grov mobbning. Rädd för allt.

Jag försvann där nånstans.
I ångesten och rädslan dog min själ.

Hatade mig själv, ville dö.
Jag hade gett upp.

16 årig tjej blev förälskad i rakbladen.
Och tack vare de kunde jag fortsätta överleva.
Andas.

Varje dag och natt, nya sår, mer blod.

INLÅST
BUP Danderyd och sen Magnus Huss ungdomsavdelning på KS.

Sedan dess har jag inte levt.
Bara överlevt.
Jag har varit och är långt borta. Inom mig.
Dit ingen kan komma.

Robotarna säger:
"Men Rebecka, du har ju kommit så långt. Du har så mycket styrka inom dig."

Ibland tittar jag fram från platsen inom mig
och då
kan jag ibland le,
ibland skratta.

Men robotarna ser inte mina ögon.
(tomma och svarta)

Nu har jag ingen kraft kvar...

...jag bara längtar till min grav.

- SKRIVEN SAMMA DAG SOM DEN ANDRA-

_____________________________________________________________________________________________

Jag undrar var jag är på väg. Är jag på väg mot graven jag själv har byggt på eller håller jag på att resa mig och lämna det arbetet bakom mig och satsa på nått sunt, på nått bra.

Jag hoppas det e det sist nämnda...

Ny egen, enkel, design.

Var helt enkelt trött på den gamla. Ville egentligen radera bloggen - men jag gör inte det, för jag vet att jag kommer ångra mig senare.

Kan iaf säga att jag INTE MÅR BRA. Jag har fått X-tra vak igen och det känns just nu som om jag ALDRIG KOMMER BLI UTSKRIVEN...

Btw, kommer få spendera min födelsedag här på avdelningen precis som förra året. Hoppas bara att ingen får lust att försöka hänga sig i duschen denna gång...

GUUUD VAD JAG HATAR MITT LIV JUST NU.

Jag trodde faktiskt att gräset var grönare på andra sidan, men det visade sig att det var visset...



Gårdagen vill jag bara glömma

Jag orkar inte mer.

Jag hatar allt och alla.

Jag hatar mig själv.

Jag vill bara försvinna under jordens yta.

Alla hatar mig.

Jag bara förstör.

Jag gör inget bra.

Jag borde inte få finnas.

Jag borde aldrig blivit född.

"Jag kan inte ta bort min födsel, men jag kan förkorta min livstid"




_
Redigerad kl 12.57 _

Ingen sömn, eller?

Här ligger jag klarvaken. Vaknade 3.35, gick upp o rökte, fick varm choklad. Sen fick jag 2 ml theralen o 50 mg truxal som jag nu försökt somna om på men ej lyckats.

Asså det här med min sömn e en gåta. A BIG ONE!
Måste ta upp det med Dr J IGEN idag...suck.

Men nu e kl snart 4.30 iaf... Morgonen närmar sig sakta men säkert. Men jag skulle ju inte tacka nej till ett par timmars sömn till, men jag e verkligen PIGG känns d som...

Aja.

Satan i gatan vad jag e kaffe sugen...daahh. Tänk va gott d vore nu. Kaffe & cigg...mmm.

Nää får väl återgå till att ligga o vända o vrida på mig nån timme till, eller om jag går upp...

Bye bye

Avgörande Vägskäl



Imorgon tar jag ett stort steg. Förmodligen och förhoppningsvis ett steg som kommer ändra mitt liv för alltid.

Ja jag pratar om MBT-terapin.

Och jag är rädd. Livrädd. Som ssk Christoffer sa förut idag "du kan redan dödsångest, panikångest, dödslängtan, självmordsförsök, självskadehandlingar - så du är helt enkelt rädd för nu kommer du inte ha det längre". Han menade att det man e van med blir man oxå tillslut trygg med, även om det e dåligt för en.

Han har så rätt. Och det var först då jag insåg att jag ÄR livrädd för morgondagen. Samtidigt som jag längtar så jag nästan håller på att spricka.

DET KOMMER HELT KLART VARA ETT AVGÖRANDE VÄGSKÄL I MITT LIV...

Och jag hoppas på det bättre. Men för en gångs skull tänker jag tillåta mig att ta det lugnt. Sänka kraven på mig själv ett hack. Inte satsa 200% från början, utan kanske 50% för att sen sakta öka...

Jag tror det kommer gå bra. Bli bra. I slutändan. Jag tror jag väljer rätt väg, för en gångs skull.
______________________________________________________________________________________________

Ja, här ligger jag nu. Nyduschad och insmörjd med god Body Butter och en värme kudde runt nacken. Och jag tänker verkligen att "skit, jag ska dit imorgon". "IMORGON".

Jag trodde aldrig den här dan skulle komma, men nu e den här. Jag vet att det kommer bli kämpigt, motigt. Men jag ska igenom det... Jag ska klara det.

Imorgon börjar första dagen på resten av mitt liv!

Vill ni hänga med? Jag tänker välja ut de jag "tar med mig på resan" med omsorg. Ni som känner er träffade har antagligen rätt, du ska med, om du vill.

Jag vill jätte gärna att just du, du, du, du och du följer mig, det vore en ära. Men ni får räkna med "berg-och-dalbana" med mitt mående... Inget kommer ju lösas på en gång.

Men sakta och säkert ska jag nog oxå lista ut hur man lever, inte bara överlever.

Jag ska en dag få ett normalt liv!


Tråk

Jag har tråkigt. Har inget mer att göra. Väntar på att min tvätt ska torka, har lagt in räkningarna som ska betalas. Har snackat skit med patienter o personal, jag har gjort allt jag kan göra.

JAG VILL BARA ATT DET SKA BLI MÅNDAG!!!

Har pratat med mamma lite oxå...

Funderar på att gå ut, ta en promenad, men jag känner mig sjuk, febrig. Igår hade jag ju lite feber faktiskt...
Men liite frisk luft skadar ju inte, om jag nu får gå ut själv dvs. Måste kolla upp det med personalen först.

USCHA VAD TRÅKIGT ALLT E!!!




HÖHÖHÖÖÖ

Inga möbler...

ännu!



Nää det blidde inge köp av möbler igår. De sa att eftersom det e på en sån stor summa måste de(jysk asså) ringa till nån som bara jobbar mån-fre 10-16.00, asså måste jag komma nångång under de tiderna. Så jag får se, men jag hoppas jag kommer iväg på tisdag.

Imorrn e det ju som sagt var ÄNTLIGEN MBT DAX! Som jag har längtat o väntat. Känns väldigt konstigt att det hela drar igång imorrn. Inte själva terapin, men intervjuerna/utredningen... Sen e det info-"kurs" i fleeera veckor. SEN börjar terapin, så den drar nog inte igång förrän efter nyår... Men men, jag kommer att ha nått att göra på dagarna iaf. Det betyder mycket.

Jag har sovit så satans gott inatt. Somnade nästan på en gång igår, strax efter 22. Vaknade nu vid 9.30. Har ätit frukost, druckit kaffe, rökt, pratat med några andra patienter osv.
Nu ska jag gå o se om natt personalen kom ihåg att hänga upp min tvätt inatt eftersom jag var tvungen att tvätta då jag inte har några rena kläder. Men de har säkert glömt det, så nu väntar väl en full maskin med BLÖT tvätt på mig...kul-nooot!

Hoppas alla ni får en bra söndag.

KRAM

Back at the Mental Hospital...

Buuu va läskigt det låter (rubriken)!



Ja jag e tillbaka. Usch det e heeemskt. Vill hem... Men jag ska iaf åka till Jysk idag. Mormor kommer kl 14 till avd o vi åker med bussen härifrån som går raka vägen dit.

Guud va spännande.

Vet ej om jag kommer hitta/köpa nått idag, men jag ska iaf TITTA och KÄNNA EFTER lite. Hemkörning ska jag försöka få på tisdag, för då kan nån personal följa med mig hem, om jag köper nått nu menar jag.

Tog bort stygnen när jag kom tillbaka. Guud va skönt att bli av med de, så nu har jag INGA PLÅSTER lappar, stygn eller strips nånstans på kroppen, det känns bra, men dessvärre e varken mina ben eller armar och händer särskilt fina nu...hmm.

Tänker på igår. Hur mysigt det var att vara med syster o mamma. Har verkligen saknat de. systers kramar, pussar på hennes kind, mammas trygga famn och jag vill bara spricka av den kärlek jag känner för min familj.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, kanske röka lite??? 1 timme kvar ca, tills mormor kommer. Håll tummarna för mig idag :P

Bye bye

Hem ljuva hem



Hemma på perm just nu.

Mådde FÖRDJÄÄÄÄVLIIIIGT på dan för det var sån jobbig stämning på avd, så jaa jag erkänner, jag hade bestämt mig för att gå hem o "göra nått dumt", men så blev det inte.

Först åkte jag till mamma. Där fick jag kaffe och det blev mycket kramar o pussar med syster ♥ och jag passade på att tanka MAMMA KÄRLEK! Sen hjälpte jag henne med att fixa persiennen i sovrummet som lossnat. Sen fick jag med mig en plafond lampa jag har satt upp i hallen vid spegeln, äntligen fick jag den på plats.

Efter det tog jag bussenm hem o jaa jag tänkte fortfarande göra "det dumma" men kanske inte. Jag velade på bussen kan jag säga.

När jag kom innanför dörren möttes jag av en HÖG med post. Mycket räkningar, men DET AVGÖRANDE låg i ett vanligt kuvert.

JAG HAR FÅTT 10 000 KR ATT HANDLA MÖBLER FÖR PÅ JYSK!

omg vad glad jag blev ringde upp mamma på en gång o hon tycker jag ska åka dit imorrn, vilket jag ska!
Personalen mååååste förstå att jag mååååste åka, jag måste få det. PUNKT!

Det viktigaste jag ska köpa e en sängstomme till min säng :P

Sen om jag får råd ska jag köpa en soffa, soffbord och eller stolar till köksbordet.



He he he. Faaan va bra! Om det e någon som undrar VART PENGARNA KOMMER IFRÅN så e det från en fond jag sökte för ett tag sen. ALLTSÅ INGET JAG BARA FÅR "SERVERAT", SOM VISSA VERKAR VILJA KALLA DET.

JAG JOBBAR ETT HELTIDSJOBB HELA TIDEN, 24/7 GENOM ATT "BARA" HA DEN HÄR JÄVLA DIAGNOSEN.
Och jag sitter inte o rullar tummarna varje dag.

JAG KÄMPAR FÖR I HELVETE FÖR MIN ÖVERLEVNAD!!!!
Men om vissa väljer att blunda för det, fine - thats your choise!



Försökte ringa älskling för en stund oxå men han e hemma hos sina föräldrar så jag får prata med honom imorrn.
Längtar såååååååå tills vi ses igen hjärtat!
Pusssss pussss på dej ♥♥♥



Nu sitter jag här med en kopp kaffe *mums* efter att ha ätit mig mätt o go :)

Tar massa LARV BILDER med webcamen...

"JAAA JAG TYCKER JAG E SÅÅ JÄVLA SNYGG, DAAHH"
______________________________________________________________________________________________
Jag kan iaf STOLT säga att jag e glad hur mitt liv ser ut nu, förutom att jag skulle vilja må lite bättre - lite längre, men jag e på väg, med STORA steg.

Jag kommer klara mig fint.

Jag umgås med de jag vill, alla ärliga och underbara människor, jag är frisk fysiskt, jag har en fin lgh, jag har min underbara fislisa Nova som jag älskar o saknar över allt annat.
Jag har träffat VÄRLDENS MYSIGASTE KILLE, och han e MIN! BARA MIN!!!!! He he he!!!

JAG SKA KLARA DETTA!!!

MVH...

There's something about this day...




There's something about this day
That feels a lot like yesterday
Everything looks the same:
The wall, the tv set
The way I move around myself to be

Somewhere over there
Where things just seem to grow
Where somebody seems to know
What they want from me
I never felt like I belonged
To anything or anyone
Still I depend on you
For every single thing
I could be wrong about so much, but

Somewhere over there
Where things just seem to grow
Where somebody seems to know
What they want from me
I'm too young to know I'm young
I'm too selfish to be strong
Am I too old
To allow my adolescence to go on
There's something about this day
That's not at all like yesterday
I could be

Somewhere over there
Where things just seem to grow
Where somebody seems to know
What they want from me

Ny webcam









Har fått hjälp att få en myyyycket bättre o ROLIGARE webcamera!

Nu väntar jag bara på photoshop :P

Tjollahoppsan!



Nu känns d som om jag orkar blogga lite...

Igår hände d inget speciellt. Inga skador, inga bältessängar - nada, det e ju bra.

Idag ska jag ha möte kl 9, om 40 minuter, med socialpsykiatrin o mina boende stödjare... e ganska nervös för jag har ingen aning om varför vi ska ha det mötet... Men men d blir väl bra.

Jag står inför en STOR katastrof. Jag har bara 1½ knappt paket cigg kvar och det ska räcka tills på måndag...aaaaaaaaaaaaaaaaaa hjälp....

ÅHH vad jag längtar tills på måndag. Mycket spännande... hihi.

Sen idag tror jag att jag åker hem o sover hemma. Skulle ha gjort det igår men så kom vi ju på mötet kl 9, det skulle ha blivit ganska omöjligt för mig att hinna vara tillbaka kl 9 på morgonen...

Satt o drack kaffe efter frukosten o plötsligt känner jag att kulan till tung piercingen har lossnat men det var inga problem att få på den igen, puuhh. nu oroar jag mig bara i onödan att den ska lossna igen o jag ska svälja den... gaaah får inte hända.

på tisdag MÅSTE jag åka o byta stav, måste verkligen.

Aja nu e det morron samling.

Vi hörs.

Pussiluss


Pirr i magen

Ja, det pirrade så där i magen som det gör ibland, när jag alldeles nyss stod framför det öppna fönstret med galler och ser att det snöar. DET SNÖAR. Iaf snöblandad regn. Och jag kände mig som ett litet barn igen och sträckte nyfiket ut armen, bara för att få känna på snöflingorna... Och jag fick så många känslor. Känslor som att den här julen kan INTE bli lika hemsk som förra. Känslor som säger att nu kommer ALLT ORDNA SIG.

Men samtidigt kommer de andra känslorna som säger "men tänk om" eller "varför ska det just ordna sig nu", och jag stod där i fönstret och erkände för mig själv att JAG KOMMER ALDRIG, HUR GÄRNA JAG ÄN VILL, KUNNA FÖRUTSPÅ FRAMTIDEN. Jag vet ingenting om morgondagen än mindre än vad jag vet om vad jag gör om 1 vecka, 2 månader eller 5 år... Och jag får helt enkelt ACCEPTERA DET.

Mmm



♥♥♥Pratade med älskling förut oxå.
Det var mys. Där e det oxå många känslor inblandade.

Jag tänker mycket på hur glad jag är som har träffat en sån go och härlig kille. Han verkar lojal, mjuk, tuff - ja allt på samma gång.

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig Fredrik, och vid varje tanke följer ett litet leénde...
Du ska veta vad du betyder för mig.♥♥♥

_____________________________________________________________________________________________

Nu har jag fått nattmedicinen 30 minuter tidigare. Vill bara sova bort allt detta dumma. Det var en tjej som låste in sig på toan o skar sig nyss och jag känner bara JAG VILL HÄRIFRÅN ----> NUUUUUUUUUU!!!!
Pallar inte detta längre. Jag pallar inte prat om dåligt mående, ångest, blod och självmord. Det räcker väl med att man har de tankarna, man behöver väl inte prata om det HELA JÄVLA TIDEN, bara för att man e inlagd på psyk????

GRrrrr va arg jag blir. Och nu. Just NU fick jag känslan att jag e färdig här för denna gång.

JAG VILL BLI UTSKRIVEN.

Satsar på nästa vecka, onsdag eller torsdag kanske??


Nu ska jag sova.

Godnatt




Det funkar

Bloggtrafik BLoggtrafik BLOggtrafik BLOGgtrafik BLOGGtrafik

Tårar. Små små tårar...

Ja jag sov gott inatt. Vaknade av att Pernilla (msk) och Elisabeth (patient) stod ovanför mig o erbjöd mig frukost o kaffe. He he lite små roligt sätt att vakna på.

Efter morgon samlingen var jag tydligen så trött så jag gick o la mig igen o sov till lunch.

Men nu har jag varit vaken sen dess.

(Fick en "lättare" ångestattack för ett tag sen. Vid behovs medicin togs och jag blir skit yr. Sen kom tårarna...Små små små tårar men som ändå uttrycker sån stor ångest.)

Gick dock över efter att ha fått prata med både Regina & Pernilla.
Så nu känner jag mig lugnare.

Ska ansöka om färdtjänst och på torsdag kommer Social Psykiatrin & mina boende stödjare hit för att ha ett möte(hjälp)...
Imorrn ska jag prata med Dr J igen. Tror jag ska fråga om hem permis då. Vet egentligen inte om det e så smart, men man måste ju börja nånstans.

Och jag längtar sååååå tills på måndag då jag ska på första mötet på MBT. Ska träffa Dr Peder. Han ska tydligen vara jätte bra och eftersom det e han som kommer sköta min utredning nu så e det nog han som kommer bli min terapueft om jag kommer in på terapin och alla här säger att Peder är JÄTTE bra, och JÄTTE lätt att tycka om. Det låter ju lovande.

Sen får jag ju pengar på måndag oxå, inte helt fel om jag säger så...

Nu ska jag väl ta ett kraft ryck och bädda sängen och "städa" min hörna lite. Måste leta rätt på mina hörlurar till mobilen som verkar ha fått fötter.

HOPPAS NI FÅR EN BRA EFTERMIDDAG/KVÄLL.

PUSS & KRAM


Film

Nu har vi precis kollat på filmen ELLING

Den var helt ok, nu hoppas jag på en god natts sömn...



höres imorrn :P

Hmm, nja, nää, äsch...

Ja, detta kommer utan tvekan bli ett löjligt inlägg.

Vi går tillbaka till natten mellan lördag och söndag då jag var hemma. Allt var så bra som det kunde vara.Jag njöt verkligen av att vara hemma. Gick och la mig tidigt o började läsa min nya bok. Fick sova - även om jag sov lite oroligt. Men det var uuuunderbart att få sova i sin egen säng. Att ha sitt eget täcke osv...

Vaknar strax efter kl 10 på söndags morgonen. Gör kaffe. Röker. Lyssnar på musik samtidigt som jag packar ner lite saker i lugn och ro.

Strax före kl 11, precis innan jag ska packa ner det sista, ringer det HÅRT på dörren. Vaaa? Tänker jag. Vem faan e det. Jag måste ju gå nu...kan det vara mamma. Jag går fram till dörren o tittar i kik hålet och ser 2 POLISER där ute.

Nej nej nej detta e INTE SANT! De har ringt efter polisen, tänker jag. Jag räknar snabbt ut att jag INTE är försenad. Jag skulle vara tillbaka på avd kl 11.30.

Öppnar dörren. Ser säkert ut som ett frågetecken fast jag vet vad de gör där.

Ja, o så det vanliga. Poliserna - en kvinna o en man kommer in i hallen. Säger att de ska köra mig till sjukhuset. Bla bla bla. Jag frågar om jag hinner packa ner min dator. Ja det gör jag.
Sen det vanliga. Den kvinnliga polisen känner efter så jag inte har nått vasst på mig. Sen går vi ut mot bilen.



Och det e så jävla kul att gå förbi alla grannar, med 2 poliser på varsin sida, och sätta sig i en polis bil. Yäääääjj!!!

Kommer till sjukhuset o får där reda på att de ringt mig o när jag aldrig svarade så trodde de att jag låg död hemma (ja de saa så).

Dagen går så där, får en ångest attack som sen visar sig ha gett mig en blåtira (hmm ja jag vet inte varför jag slår mig själv).

Kvällen närmar sig o jag KÄNNER att det kommer gå åt helvete.
Det gör det oxå...

Krossat glas.
Inlåst på toaletten.
Skära.
Blod.
Skäll.
Nya kläder.
Jour doktor.
Sova.
Kirurg akuten.
Stygn.
X-tra vak.

Ja jag minns inte vad som hände men detta är lite av de fragment jag minns.

Snälla förlåt mig. Var inte arg på mig. Jag vill inte att det ska vara såhär. Ja jag ska kämpa. Men hallå jag kämpar ju för faan hela tiden.
Snälla lämna mig inte.

Idag har varit en off dag. Har sovit i omgångar, så jävla trött.

Pratat med mamma och Marie.
Imorrn ska jag prata med älskling...♥

Nu har jag ganska nyss ätit kvällsfika och så har jag duschat.

Nu ska jag bara slappa med datorn. Kanske kolla en film.

Men jag e arg. För jag fick inte med mig min bok när polisen hämtade mig, den glömde jag bort.



HOPPAS ALLT E BRA MED ER. FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING, HAR INTE ORKAT BLOGGA HELT ENKELT.

PUSS & KRAM

Home sweet home...

Kan inte fatta att jag gjorde det.

Jag tog steget och åkte hem på permission. Det var nära att jag inte fick, men tillslut gick Ssk med på det.

Och jag har

*Städat
*Diskat
*Lyssnat på HÖG MUSIK
*Sjungit
*Duschat
*Rakat mig (inget skära)
*Peelat mig
*Noppat ögonbrynen
*Filat fötterna
*Smörjt in de med jordgubbs Body Butter
*Ätit godis
*Tittat på TV

OCH BARA PYSSLAT OM MIG SJÄLV...

Men än är inte "Faran" över. Ska klara mig över natten, utan några själv skador - vilka tankarna snurrar mycket omkring nu...
Skära - inte skära - Skära - Inte skära

Men jag håller krampagtigt tag om tanken på att få åka på kryssning med min älskling. Bara få vara med honom igen, träffa honom igen. Kramas, pussas.
Ja det där trevliga i livet - kärleken!

Jag ska klara detta!

Varför ska jag skära mig? För att jag har ångest, jo jo. D har jag fattat, men Becka du vet att DET INTE HJÄPER I LÄNGDEN...
MMm jag vet.
Då så.

Jaa jag pratar med mig själv - hela tiden.

Vi får se hur det går.

Nu ska jag krypa ner i MIN SÄNG! Börja på en ny bok och bara njuta av friheten.

Och jag fryyyyser.




Mee just nuuuu!!!!

PUSS PÅ ER SUCKERS

....

Orkar inte blogga just nu

Återkommer senare

Tårar & Ångest

Det här har nog varit den värsta dagen jag haft på länge. 2 riktigt stora panik ångest attacker, pills och ännu mer pills, fjuttiga självskador i brist på riktiga verktyg, X-tra vak, inte x-tra vak, X-tra Vak igen... och jag blir alldeles snurrig.

Ska bli så satans skönt att få sova bort en natt nu. Jag behöver det, jag behöver sömnen.


Ssk Annika gjorde en inbakad diadem fläta på mig medans tårarna rann, det e först nu jag såg hur den ser ut.

En enda tanke: Ska jag åka hem imorrn?

Får känna efter hur det känns imorrn helt enkelt...

Känslor

Jag fryser, har ont i huvudet, ligger nerbäddad i sängen och efter min panik ångest attack jag fick för ett par timmar sen har jag nu oxå X-tra Vak IGEN. Fick reda på att jag redan INNAN hade kvar det som VILANDE vilket betyder att personalen kan sätta det i kraft UTAN LÄKARES ORDINATION.

Jahapp

Mina känslor känns ovanligt långt borta samtidigt som de känns väldigt nära.

Jag vill bara må bra...

♥ FREDRIK, älskling. Jag saknar din röst oerhört, men jag orkar inte prata just nu. Jag hoppas allt e ok med dig och jag hoppas att du inte ger upp hoppet om mig bara för att jag mår såhär nu. Du betyder otroligt mycket för mig, så snälla försvinn inte...
Jag längtar fortfarande tills vi ses igen. Tro på det hjärat, för det kommer vi att göra. Jag har bara en svacka just nu men jag kommer igen. Tro på mig älskling. Jag tror på dig, på oss.
MÅNGA PUSSAR & KRAMAR♥♥♥

Herregud asså

Jag vet inte hur detta gick till men jag somnade före kl 22 igår, med kläderna på, utan täcke och lampan tänd. Mysigt? Näää

Har små vaknat flera gånger, men nu strax efter kl 5 gav jag upp sömnen.

Nu ser jag fram emot kaffet kl 06.00.

Ont i kroppen, ryggen. Tror inte det har varit nån bra natt sömn inatt...


Hmm ja jag bjuder på denna, this is me now...

Ett bildligt & höstigt inlägg!

Här kommer en del bilder jag hade på mobilen:




För typ 2 veckor sen, anafranil dropp, blåmärke och tears...





För kanske 1½ vecka sen: Jag & E (sakna) och jag med "lugg-fläta"!

IDAG:














Städade min hörna idag efter att de tagit bort X-tra vaket, maaaassa soliga o höstiga bilder från promenaden. Ja även den på mig är från då, jag e sååå f-ing ful där men jag tyckte bilden är så häftig när man ser skuggan av mina armar i mitt ansikte, höhöhö. Och så mina nyyya skor, he he. Dålig vinkel men wtf.

______________________________________________________________________________________________

Nu har jag iaf bestämt mig. Ska nog köpa mitt godis idag. Yep. Nu e det mat om ca 20 minuter. Men jag går nog ner nångång efter den, så fort nån personal kan gå med dvs...

Sen ska jag myyysa ikväll med film & godis.... mmmm!

Nu älskar jag livet igen

Nu jävlar!



Yes, här ligger jag nu i sängen. Inget x-tra vak! Har ganska nyss kommit in från en härlig höst promenad med Regina.

Solen lyste rakt in i mina ögon och trots att det var jobbigt psykiskt med alla intryck GJORDE JAG DET. Jag gick en promenad på 20-30 minuter I MINA NYA BOOTS !!!!

Och jag kan inte annat än att le...lite iaf.

Har precis käkat 2 päron för när jag kom upp blev jag plötsligt såå hungrig. Känns lite bättre nu men jag e fortfarande sugen. Sugen på godis e jag, jaaa!
Men inte förrän imorrn ska jag köpa det. Annars om jag köper idag blir det att INTE köpa imorrn. Aaa jag får se hur jag gör (i-lands problem).

Jag tog massor med fina höst bilder på promenaden. Ska försöka leta rätt på sladden o föra över de till datorn...

Nu ska jag bara njuta av att mina kinder är rosiga, och att jag är ett steg närmare friheten!


Jag vet ingenting

Allt e så dubbelt.
Ja jag vet jag har Borderline - då e allt dubbelt, men det e jobbigt.

Just nu sitter en "gubbe" x-tra vak på mig. Det e rond här idag, och jag både tror o hoppas att de tar bort x-tra vaket. Jag vill kunna gå på toa utan nån som stirrar på en, jag vill kunna duscha ifred.
Jag vill bara ha en stund för mig själv...

Och jag vill gå ut. Idag e det så vackert väder ute, o så sitter jag inomhus... Nää jag går inte med på det. Jag har inte ens använt mina nya boots som jag fick av mormor i helgen. De ligger i kartongen här på golvet - oanvända...
Suck...

Jag har nog inge mer att skriva nu, känner mig ganska tom.

Jag saknar Nova♥


Nova ♥

Efter att ha gråtit floder utav bara ren o skär ångest (ja jag lyckades även tappa min näs piercing när jag snöt mig) kan jag nu pusta ut lite.

Hittade denna video:


OMG ha ha ha ha ha

Och genast väcks mina "mamma-känslor" till liv. Jag saknar min skrutt, min fislisa. Min Novis, Nova-Li, bäääbis. GUUUUD VAD JAG SAKNAR HENNE!!!
Saknar våra rutiner, saknar allt hon gör (och förstör, he he) saknar hennes doft, hennes varms trampdynor. Jag saknar att borra in näsan i hennes päls på magen och "andas in Nova kärlek". Jag saknar hennes spinnande i mina öron, jag saknar våra samtal.
GUD VAD JAG SAKNAR HENNE....


Alltid du & jag Nova, eller hur!

Mamma ska kämpa, för dig - för oss.

MAMMA ÄLSKAR DIG NOVA ♥♥♥

Mitt sk LIV...existerar ej.

Känns det som.

Precis cyklat 20 minuter på motions cykeln. Hängt upp min tvätt i torkskåpet.
Innan dess var det middag, inte mycket mat jag fick inte. Ett jävla kyklingbröst, men god sås o morötter iof. Sen fick jag smaka lite smörstekta trattisar av Pernilla, det var mums...

Har slängt iväg 3 sms

*Fredrik
*Marie
*Mamma

och meddelat mig om att jag inte orkar prata i telefonen alls just nu...
(Och det känns fel. Det handlar ju inte om att jag INTE VILL prata med de, det e ju bara d att all social kontakt jag orkar ha just nu e typ med den personal som sitter X-tra vak med mig nu, knappt det. Orken jag trodde var oändlig känns nu som bortblåst. Bara att SKRIVA de där sms:en tog på krafterna - speciellt om man inte får svar från nån. Då tror jag genast att den personen inte vill veta av mig*Marie, e det så:(?*

Jag saknar min lgh, mitt hem så mycket. Jag saknar mina rutiner. Jag saknar Fredrik. Jag saknar Nova så jag tror jag blir galen, och Marie och mamma o Rakel. Jag saknar mitt sk LIV - som ej existerar mer.
Känns som nån vart framme med saxen...klipp klipp...och allt e borta.

Men NEJ jag ger fortfarnade inte upp. Jag försöker, hela tiden. Jag skrattar fast jag egentligen inte menar det. Jag duschar, jag borstar tänderna, jag äter, jag sover(äntligen). Jag gör allt det och skulle jag tappa nått av det - då skulle jag nog inte orka kämpa mer. Men jag tror jag klarar det just nu...
Än har jag som sagt inte gett upp.

Trots domarens ord från Länsrätts förhandlingen idag ekar i mitt huvud:
"Rebecka, lider av en allvarlig psykisk störning och är en fara för sig själv, jag ser därför att vi behåller henne i vård av LPT..."

JAG GER INTE UPP. OCH JAG SKITER I HUR MÅNGA SOM SÄNGER ATT JAG E SJUK. OK, JUST NU E JAG DET. MEN JAG KAN BLI FRISK, JAG KAN BLI AV MED MIN DIAGNOS, OCH DET SKA JAG TAMEFANIMEJ BLI OXÅ. JAG SKA INTE VARA ETT BORDERLINE OFFER HELA MITT LIV...

EN DAG SKA JAG HA ETT NORMALT LIV!!!!

Oj oj oj mycket känslor o tankar här känns det som.

Men jag menar det jag skriver. Jag är INTE DÖMD FÖR LIVET.
Jag kan faktiskt bli frisk. Jag är inte ett hopplöst fall. Det säger min läkare här oxå...Sådetså.

Nää nu ska jag ta ett glas cola light o gå o sätta mig med "gänget" (o min svans) ett tag...

Puuss puss


Jaha (vafaaan ska jag säga)

LPT fortsätter(upp till max 4 månader) och nu har jag fått X-tra Vak igen... Tills ikväll då läkaren ska göra en ny bedömning.

KAN IAF MED ALL SÄKERHET SÄGA ATT DEN DÄR "MYS-KÄNSLAN" JAG HADE IMORSE EJ LÄNGRE EXISTERAR...
(jag vet inte ens om jag existerar)



Bild från maj 09


BAJSHELVETESJÄVLASKITIDIOTBLÄÄÄÄÄÅHHHH

Kommentarerna

Vill VERKLIGEN tacka för de fina kommentarerna jag fått i mitt inlägg om det jobbiga som hände. Ni ska veta att det betyder jätte mycket för mig - alla ord ni skriver - och jag får ännu mer kraft att orka kämpa vidare. TACK!!!
_____________________________________________________________________________________



Ja godmorgon till er alla :)

Guuud va jag har sovit gott inatt. Som ett barn... Väcktes strax efter 8.00 när en personal kom o tog blodtryck o puls på mig.
Jag känner mig såå utsövd. Känner mig mysig. Går i sjukhus mjuk byxorna o min sköööna fleece jacka och bara myser av den här myyysiga känslan över att vara så utsövd.

Idag på eftermiddagen ska jag till Länsrätten ang mitt LPT...får väl se hur det går.

Annars har jag inget planerat. Jo försöka få ett samtal med läkaren så jag får gå ut igen. Än sålänge har jag TOTALT utegångsförbud. Nollad kallas det här. Inte kul alls.

Mina känslor känns, konstigt nog kanske, "varma". Jag känner mig som sagt mysig. Men jag kan även känna av det lilla trycket över bröstet. Herr ångest finns kvar. Han har inte lämnat mig helt ännu. Jag vet det. Men jag tänker fortsätta kämpa. Kämpa kämpa kämpa. I will NEVER give up. Jag ska klara mig ur detta.

Och just nu känner jag mig ganska tjatig när jag skriver om hur "mysig" jag känner mig. Men det är med blandade känslor jag tittar ut genom fönstret.
Himlen är blå, det har klarnat upp, jag kan se månen konstigt nog och längst ner på fönstret ser jag vatten droppar, säkert efter regn... Och jag vill ut. Vill andas in frihets luften. Samtidigt som jag är rädd för den.

Men nu ska jag bara njuta så länge jag kan över hur "MYSIG" jag känner mig...

Det kanske blir en ok dag idag? Vågar jag tro på det. Hmm, nää. Jag väljer att vara här & nu. Och just nu mår jag ok. Just nu känns hela världen mys pys...



Jaha, gonatt då!

Tänkte först inte skriva nått mer inlägg men jag gissar att jag har lite blogg/dator abstinens efter de här dagarna.

Kvällen har rullat på hyfsat bra. Har suttit med Elisabeth, Gitte, Nariman och Sol och faktiskt skrattat o skojat. Vi tänker hur det skulle vara om de gjorde en dokusåpa härifrån som naturligtvis skulle heta "PSYKET"...HA HAHA.

Den skulle sälja lätt har vi iaf kommit fram till. Sen har vi skrivit idé-lappar o lagt i IDÉ burken som vi ska ta upp på morgon samlingen imorrn...

Börjar känna mig lite små lullig av natt medsen så nu ska jag ta o läsa en stund, sen sova...yes!


Me right now...

Vill iaf önska er en godnatt!



Höres imörrn :P

Ja då ska jag då uppdatera...eller?

Känslorna kastar sig fram och tillbaka, om jag ska skriva detta eller inte, för jag vet iaf att den finns 1 person därute som jag INTE vill förlora. Men samtidigt, detta är min blogg. Jag skapade den för att jag ska kunna vara ärlig med hur jag mår osv. Därför väljer jag nu att berätta varför jag inte uppdaterat här nått...


Jag fick en ångestattack på lördags kvällen. Och nej det var INTE en sån där ångest attack som går över med piller.

Allt blir svart. Jag känner mig instäng. De greppar om mina handleder och vrister. Jag hör nån skrika "Aaaajj, släpp mig för i helvete - jag viiiill juuu baraaaa skadaaaa miiiig, jag viiiill juuu bara döööö".
Det svarta försvinner inte, kan inte komma loss. Hör röster(det var personalen som desperat förökte lugna mig).

Bältessängen framrullad. Ännu mer panik, tårar, skrik...
Remmarna spänns fast runt mina handleder, fotleder och magen.

Börjar rulla och det svarta har nu tagit över helt. Jag vet inte vart jag är eller på väg. Panik panik panik. Och ständigt håller den där jäveln på att skrika att hon vill dö och skada sig...vem är det som skriker????

.........efter 2 timmar ca........

Det börjar ljusna...Jag hör en lugn röst nära mig som säger "Allt är bra nu Rebecka, du är på M48 - PIVA och vi ska ta hand om dig..."

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, faan jag lägger märke till att jag åter igen har blivit bältad. Och PIVA, snälla inte PIVA.....

"Rebecka kan du försöka öppna ögonen och komma tillbaka till vår värld?"
(den där lugna rösten igen)

Jag öppnar försiktigt ögonen...

Efter en stund får jag allt berättat för mig (detta är mest det jag minns eller hur jag uppfattade situationen). Hur jag fått en REJÄL ÅNGEST ATTACK PÅ M78, blivit lagd i bältessängen för jag försökt skada mig, rullats ner till PIVA. Jour läkare hade kommit 2 ggr, spruta stesolid i låret....

Jahapp, det var den lördags kvällen det...

Var kvar på PIVA tills i förmiddags. Har haft X-tra Vak heeela tiden.
Nu ligger jag här i "min" säng igen och förstår inte, förstår inte mig själv... asså jag vet att jag mår dåligt men jag trodde väl att jag nånstans kunde hantera det all the way long, men uuuj så fel jag hade.
Aa X-tra vaket e iaf borta o jag slipper PIVA... nä gäller det bara att klara resten...

OCH JAG FÅR PANIK! PÅ TORSDAG HAR JAG VARIT INLAGD EXAKT 1 MÅNAD, OCH JAG MÅR FORTFARANDE SKIT. EHHH HJÄLP...KANSKE??!!!

Hursomhelst, imorrn e det länsrättsförhandlingar ang mitt LPT(tvångsvården) som ska prövas... Jag tror jag vet resultatet redan nu.... Sitt jag var på ett sånt "möte" slutade det med SVART PÅ VITT: "Rebecka lider av en allvarlig psykisk störning. Annan vård än sluten psykiatrisk tvångsvård är uteslutet, Rebecka har ingen sjukdoms insikt"

HAHAHAHAHAHAHA


Med pappren i handen...hur ska det gå denna gång då?

_______________________________________________________________________________________________

Vill iaf avsluta detta inlägg med att säga att jag e ok. Jag tänker INTE ge upp. Faaaan heller. Nu ska jag fanimej ta och komma ur detta mörker. Och vill ni vara med mig på den vägen så tackar jag enormt och om ni inte vill så - näähää d var ju tråkigt.

MEN BARA SÅ NI VET,EN DAG SKA JAG VARA FRI. JAG SKA HA "VUNNIT" ÖVER DETTA MÖRKER OCH JAG SKA LEVA I DEN DRÖMMEN JAG HAR - DRÖMMEN OM ETT NORMALT LIV...




Öka din statistik?

Bli medlem HÄR!

Det fungerar skit bra, bli medlem idag du oxå och få garanterat fler läsare på din blogg :P

Söndag 4/10-2009



Vaknade för en stund sen, har sovit si sådär inatt för en av mina rumskamrater har hållt på o stökat... Men men.

Det känns som det funkade, att jag skulle sova bort ångesten o vakna ångest fri, det känns som det har funkat ganska bra! Just nu känner jag inte av nån speciell ångest så d e ju bra!

Har ätit frukost oxå - 1 tallrik med fil, grädde o kanel och 2 kokta ägg, PERFEKT!

Gissa vad jag gör nu???




Yep dricker kaffe -mmm! Men denna gång har jag lite kanel i oxå, det blir sååå gott!

Så, vad ska jag göra idag då?
No fucking clue...

Söndag - tråk söndag. Nää men jag ska försöka ta mig ut på en promenix iaf nån gång under dagen. Det kanske inte går, det beror på om personalen har tid eftersom jag inte får gå ut själv...grr.
Men i eftermiddag jobbar Pernilla, så då ska jag fråga henne.
Vill verkligen uuut o röööra på mig. Blir galen av att bara sitta här inne på avd.

Japp det var allt för denna gång.

Nu ska jag kika runt här på datorn samtidigt som jag njuter av mitt kanel kaffe :P

Puss o Kram

Min första blogg!

Jag började blogga i september 2007, precis när jag flyttat från mitt andra beh.hem till en träningslgh...

Om ni vill veta lite mig från "förr i tiden" gå då gärna in på den gamla bloggen o läs, kanske hittar du nått du undrat över...

TILL MIN GAMLA och första BLOGG
________________________________________________________________________________________________

Just nu börjar den gnagade ångesten jag haft utöver kvällen sakta men säkert försvinna. Idag har iaf varit en bra ät dag, dvs LCHF dag! Det e jag stolt över.

Blir så lessen när jag vet att jag har gått upp de 5 kg jag hade gått ner här på psyk, men vad kan man göra här mer än att tröstäta godis... speciellt när maten suuuuger oxå.

Men jag ska ta tag i detta igen nu. På måndag börjar jag om, helt om. Raderar alla gamla inlägg från min mat blogg o startar om på nytt. Det e bra, det vill jag.

FÖR JAG VET,
ATT JAG KAN LYCKAS.

yep


Baby Bootylicious



Awww man kan ju inte annat än att skratta :)
Dancing Baby - For more amazing video clips, click here

Jag hittade videon HÄR!

Sansad

Just nu känner jag av lite ro i kroppen och huvudet.

Åkte som sagt till Skärholmen med min mormor, där jag fick ett par (skitsnygga) boots i för tidig födelsedagspresent. Sen gick jag till Kicks o köpte en grej till håret...

Sen satte jag mig på bussen SJÄLV o åkte tillbaka till sjukhuset. Kände mig, yr, svim färdig och spy färdig på samma gång. Försvann stundvis men klev iaf av rätt.

Kom in på avdelningen o det första jag får e en stooor kram av Christine (gumman va du e go).
Sen så bad jag om VB medicin som jag ganska snabbt fick. Jag la mig o vilade en stund, visade upp bootsen för en sjuksyster här som tyckte de var jätte snygga.

Hoppade därefter in i duschen, som jag inte besökt på 2 dagar nu (oops), o skrubbade mig från topp till tå, det var såå behövligt. Sen var det middag o jag åt upp ALLT för engångs skull, ja även grönsakerna...

Sen satte jag mig här vid datorn o började på mitt blogginlägg, och vem ringer inte då, JO MIN ÄLSKLNING ♥

Vi har nyss lagt på nu, pratat ganska länge tror jag.
_______________________________________________________________________________________________
Åhhh älskling, du ska veta hur mycket du betyder för mig. Jag är så glad att jag lärt känna dig, att du har kommit in i mitt liv. Nu j-lar ska jag kämpa älskling. Jag ska komma ut härifrån så snart som möjligt för att vi ska kunna träffas igen, o förhoppningsvis åka på den där kryssningen vi har pratat så mycket om... Vet du älskling att det där jag ska säga till dig då NÄSTAN bubblade ur mig nu när vi pratade i telefonen men jag tror jag hann stoppa mig innan jag sagt det, för du förstår, det e inget man bara säger sådär. Det e vackra ord, som jag INTE slösar bort på vem som helst o när som helst...
Hihi du har nog snart listat ut vad det e jag ska säga...
Tycker sååååå himla mycket om dig FREDRIK, så jag tror jag spricker av glädje snart.
Tack älskling för att du finns ♥♥♥

_______________________________________________________________________________________________

Puuuh, mycket känslor inblande där känner jag. MEN BRA KÄNSLOR!



Idag ska jag iaf hålla mitt löfte om INGET GODIS... Det kommer nog gå bra, kl e ju redan 18 på kvällen.

Ska nog ta o titta på nån film nu...

KRAMISAR TILL ER SOM VILL HA!!!!

Ingen Rubrik!

Jag måste ha somnat igår - tidigt. Tror inte jag fick mina natt mediciner. Jag bara slocknade. Och jag har sovit o sovit. Vaknade kl 10.30 ca. Stapplade upp o in i rök lougen. Tung i hela kroppen och i huvudet. Känns som det ska sprängas...

Fick en kopp kaffe o gick med personal Pernilla med UT o rökte, blev genast bättre i huvudet o kroppen.

Men jag undrar varför det e så här??
________________________________________________________________________________________________

Idag ska jag till Skhlm med mormor o köpa nya skor till mig, och jag vet inte hur jag ska klara av det. Fullt med folk på bussen o i centrum, kan redan nu känna hjärtklappningen jag kommer få.
Men ändå så tror jag det e bra att jag kommer iväg. Kommer ut från avdelningen o gör nått "vanligt", om ni förstår vad jag menar.

Måendet igår var KATASTROF! En stor klapp på axeln på mig för att jag aldrig skadade mig allvarligt, vilket var nära ett antal ggr.

_______________________________________________________________________________________________

Jag ser förjäääävlig ut och jag orkar ej bry mig...

Kraften e borta just nu, men jag kommer nog igen snart.

JAG GER ALDRIG UPP

Nu e det strax mat, mormor kommer ca kl 13

Ha en bra lördag allihopa!

Film & Godis dags!

Nu blire att titta på Norsk (skit bra) skräckis o äta lite godis till det..

Har haft en FÖRJÄVLIG DAG IDAG, många tårar har spillts och många piller skjölts ner ihopp om att "BÄLTESSÄNGSÅNGESTEN" ska försvinna.

Den har dock inte försvunnit hel ännu, men minskat i styrka.

Så nu passar personalen på att äta middag o jag kollar på film som sagt var, he he he he.

pussiluss


Väntar

Det känns som om det e det enda jag gör nu för tiden...

Nu väntar jag på att få läkarsamtal som jag egentligen skulle behövt igår. Och så väntar jag på "The Call" ang terapin...

Bläää hatar denna j-la väntan.

Imorrn ska jag o mormor åka till skäris o köpa nya skor till mig :)



Peace, love and rockenroll:)

Öka din statistik?

KLICKA HÄR!

det funkar, i promise :D

Underbara Sömn, Jag Älskar Dig!

Tro d eller ej men inatt har jag sovit en hel natt. Vaknade 1 gång som vanligt kl 03.00 men jag vände mig bara om o somnade om.

Vaknade strax efter kl 6 - pigg o utsövd. Och kaffe sugen så jag gick upp o fick en kopp wiener melange.
Nu har jag precis ätit lite frukost - bra sådan.

Om 50 minuter är d morgon samling och idag SKA jag gå med på morron promenixen trots att mina skor e trasiga. Yep!


Japp jag dricker kaffe nu för FULLA MUGGAR!! He he he he...

Sen ser jag fram emot läkarsamtalet. Då vi ska prata om min medicinering och om jag ska få nån frigång i helgen???
Jag ska ta upp att jag behöver komma till Skhlm för jag MÅSTE verkligen köpa nya dojjor, hur jag nu ska ha råd med det.

Sen måste jag ringa Cellbes oxå ang räkningen jag ej sett skymten av.

Och så väntar jag även idag på det samtalet som (förhoppningsvis) kommer förändra mitt liv till det bättre - tid till terapin!!

Nu ska jag vara lite social här, för lilla G har kommit hit igen, hon e så gullig. Så nu ska jag prata lite med henne(hon skrattar nu när jag läser upp det här).

Ha en bra fredag everybody.

Kan ni inte slänga iväg en kommentar om ni ändå läst ända hit??!!

Pussiluss



Ja jag ser nyvaken ut fortfarande...

God Kväll Gott Blogg Folk!

ja nu e kl strax 21.00. Om bara 1 timme får vi natt medsen.

Har precis duschat, skönt, men jag saknar mitt badkar hemma... Nu ska jag ta o kolla klart på filmen jag började titta på tidigare ikväll...
Sen blire att borsta tänder m.m

Puss puss



GILLAR NI MIN NYA HEADER BTW???



Snart kommer Mamma hem Nova, då ska vi gosa lr hur! Mammas  ♥

Just pictures







I DONT HAVE A LIFE, I KNOW!!!!

Medicin tjaffs

Håller på att ladda inför läkarsamtalet - både när det gäller medicin men även frigång.

HATAR måndagar OCH torsdagar då de har rond. Antingen springer ALLA i personalen omkring som yra höns o skriker (låter d som) eller så e ALLA BORTA plötsligt. Bara sådär.  Så mellan kl 10-13 händer absolut NADA!!!
So fucking boring...

Jag e så himla torr i munnen oxå efter de nya medsen jag fick i natt... usch.
Vill gå ut o promenera men jag får ju inte d innan samtalet med läkaren..ggrrr.

Måste gå till centrum oxå o köpa lite hygien artiklar... undrar om jag kommer kunna stå emot att köpa godis. Hmm, jag kanske köper nått litet iaf, hellre d än typ 100000000000000 kg, ehhehee.


Jaaa jag har tråkigt...erkänner d.

Nu  e det mat om ca 7 minuter, jag kräääks(ingen god mat här), men d e även KAFFE om 7 min - muuuums.

Höres


Ja ett första ord:



Sov faktiskt bättre inatt, vaknade 1 gång men kunde somna om relativt snabbt. Blev väckt ca kl 8 imorse.
var med på morgonsamlingen men d var ingen som ville gå morgonpromenad så då ville inte jag heller, får försöka ta en lite senare. Kanske jag har fått frigång igen, då kan jag ju gå själv...!

Annars idag står inget speciellt på schemat. MÅSTE prata med en läkare bara. Tyvärr blir d nog Dr J... Jag tycker INTE om honom men det får väl gå eftersom min inte e här idag.

Har så satans ont i huvudet efter de nya medsen. Bort bort BORT ska de, o in med nya - bättre sådana!
Inte gå upp mer här inte...

Och juste - IDAG, INGET GODIS!!!!

Japp, det var alla från mig denna gång!

Ta hand om er där ute, o le till en främling vettja :P Det kan göra dennes dag till en bra dag.


Pussiluss o krameli kram

RSS 2.0