Party och maskerad!

Här sitter jag o hostar o lyssnar på skit bra musik, enligt mig iaf och funderar på om jag ska tacka ja till party och maskerad på fredag? Skulle faktiskt vara kul att få skaka loss lite, sjunga karaoke men wtf ska jag isf klä ut mig som. Häxa föreslog nån men jag har ju inga "häx - saker"! Hmm aa det tåls att fundera på iaf och om jag inte hinner/orkar skriva nått mer önskar jag alla läsare en GLAD PÅSK. Ät många ägg vettja, det e nyttigt!

Puss på er!


Vardagen tar fart igen...

ja, imorrn då asså :)




Men jag ser fram emot att få vara som vanlig nu igen. Efter att ha endast växlat mellan soff läge o säng läge i en vecka tycker jag det ska bli oerhört skönt att vardagen kommer tillbaka imorrn.

Men jag känner att jag är inte helt TIPP TOPP ännu, jag blir fort trött o varm, det behövs väldigt lite märker jag. Så för att inte utmana ödet för mycket tar jag o åker färdtjänst dit jag ska i början av veckan.

Imorrn ska jag på gruppterapin, men e liite nervös för min ena grupp terapuet ringde i fredags o bad mig att jag ska komma 30 minuter innan för det har hänt något i gruppen som de vill (och tycker) att jag ska få veta. När jag tänker på d så blir jag skiiit nojjig. Vad kan det vara. Jag berättade det för mamma o hon sa: "Tänk om det e någon som har tagit livet av sig?!"
Skit asså, nää det får inte vara det. Det känns som om det skulle få mig att kuka ur på riktigt.



Jag behöver handla imorrn oxå, skulle behöva komma till maxi. Vi får se om jag tar mig dit eller om jag handlar nån annanstans?

Nu e jag nyduschad. Tidigare idag tog jag hand om köket, 1 veckas stök blir ganska mycket, o sen bytte jag rent i sängen så jag ser redan fram emot att krypa ner under täcket!

Betalat räkningar har jag gjort idag oxå. Så skönt att jag fick det gjort äntligen. Skulle ha gjort det i veckan som var men min feber hindrade mig.

Åhhhh, jag måste även imorrn ta tag i mitt "projekt" igen efter denna vecka då den vilat. Jag måste bestämma en tid varje dag då jag BARA ÄGNAR MIG ÅT DETTA.
Ska fundera vilken som kan bli bäst - morgon,förmiddag eller eftermiddag eller kväll?? Hmm aja.

Undrar om d e nån som ens bryr sig att läsa allt detta "strunt". But wtf, jag behövde skriva av mig lite bara...



Nu ska jag gå o sätta på mig lite kläder. Kan ju inte sitta i min badrock hela kvällen?!!! Sen ska jag titta på AFV. Jag har blivit helt obsessed av det programmet.

PUSSILUSS!!!!

Sjukling i nästan 1 vecka...

Fyy faaan asså. Jag kände av det redan på lördagen när mamma var hos mig men jag klarade att umgås med henne, vi åt mat, drack kaffe och pratade. Sen kollade vi på film oxå. Det var riktigt mysigt o trevligt.

På söndagen vaknade jag med feber och med värk i hela kroppen. Detta höll i sig, blev tom lite sämre men igår (torsdag) så vände värken i kroppen o satte sig i halsen i stället. Aj aj ajjjj. Febern har jag dragits med HELA tiden men jag ANAR en liiiten förbättring idag.

Mamma har varit snäll o kommit till mig med mineral vatten och värktabletter. Juste jag gick tom till Vc igår för jag började bli ganska nojjig över vad det kunde vara. Men efter hals prov o blod prov visade det sig att det är VIRUS så det e bara att uthärda.

Men jag kan (peppar peppar) börja se ett slut på denna hemska tillvaro. USCH USCH för att vara sjuk.

Nu ska jag återgå till det "normala", ser fram emot våren som nu börjar visa sig mer o mer.

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAM


Godmorgon

Tjenare allihopa.

Jag har varit vaken en liten stund nu så det börjar bli dags för frukost nu. Sen ska jag bege mig till Hallunda C, gå på en data affär där o fråga snällt om de kan hjälpa mig klura ut hur jag ändrar språk inställningar på min lilla Netbook.

Sen ska jag passa på att handla lite på LIDL oxå. Lite allt möjligt eftersom jag senare i eftermiddag får besök av min kära mor. Vi ska käka middag och sen titta på film. Trevligt trevligt.

Hoppas alla ni därute får en bra dag.

KRAMAR I MASSOR :)


jag o bäbisen hade nyss en gos-stund på balkongen ♥♥♥

Elaka kommentarer på YouTube!

Seriöst. Vad är det för jävla MONGON som gör det till en "sport" att dela ut riktigt elaka och sårande kommentarer på YouTube. Jag har sen drygt ett år tillbaka lagt upp videor när jag sjunger olika kända sånger som jag älskar. Jag har inte behövt möta detta DRYGA bemötande förrän nu. För snart 2 veckor sen la jag upp en video där jag sjunger "Keep on walking" och ok jag erkänner, det är absolut inte den bästa inspelningen jag gjort, och ja jag har mina glasögon på mig. Men bara för det ska man behöva möta kommentarer som "GÅ OCH GÖM DIG", "hahaha jag fick mig ett gott skratt men det var INTE bra" eller "varför måste alltid tjockisar med glasögon göra sånt här istället för att gömma sig som de borde"?

Ok, jag blir ledsen. Jag menar - vem skulle inte bli det. Men samtidigt blir jag förbannad. Jag har inte bett någon jävel om att de MÅSTE tycka att  jag e bra. Jag skiter egentligen i vad folk tycker - SÅ LÄNGE DE HÅLLER DET för sig själva. Men som jag tänker, de människorna som HAR TID & ORK att slänga iväg sånna elaka kommentarer kan inte ha ett liv. Inte ett kul liv iaf. Ser JAG något som jag inte gillar, stör mig på eller tycker är frustrerande så LÄMNAR jag den platsen/sidan. Vad vinner man på att TRYCKA NER en redan nertryck människa???

IBLAND UNDRAR JAG HUR FÖRÄLDRAR UPPFOSTRAR SINA BARN SOM KAN GE SÅNNA TASKIGA KOMMENTARER.

Kom igen nu Sverige - VISA ATT VI HAR FÖRSTÅND MELLAN PANNBENET!


JAG ÄR OCH FÖRBLIR STOLT ÖVER ATT JAG VISAR ATT JAG SKITER I DE OCH FORTSÄTTER ATT GÖRA EN AV DE SAKERNA JAG ÄLSKAR MEST - DVS SJUUUUNGAAAAA :D

♥Fairytale♥

Om ändå livet vore som en saga... undrar om man skulle stå ut lättare då? Idag har jag varit på bibloteket och träffat min mentor för mitt projekt som jag håller på med. Allt verkar bra och jag fick mycket hjälp och stöd i att fortsätta. Nu hoppas jag bara att jag kan få ordning på min lilla rosa skönhet. Har precis skickat iväg ett klagomejl till henne jag köpte den av där jag ärligt talar om hur elekt det var att LJUGA för mig bara för att kunna sälja. Det finns väldigt många ego människor ute i världen har jag märkt vare sig man vill eller inte.

Men jag ska fortsätta med min kamp, med mitt liv. Som om jag hade ett val, eller nått?!

Det känns som om jag ska svimma. Overklighetskänslor eller ångest? Både och gissar jag.

LOVE till er ärliga människor där ute :)


Som bortblåst

Min blogg lust existerar inte just nu.

Den Stora Ångesten drabbade mig idag när jag var hos Dr Peder, han märkte att jag "försvann" och fick göra några övningar för att kunna nå mig. Jag berättade om röken jag har sett ofta den senaste tiden, han förklarade på sitt doktor språk att det antingen kunde vara hallisar eller dissociation. Who fucking cares lixom.
Ska tillbaka till honom på måndag och jag MÅSTE väga mig imorrn o mejla honom min vikt o längd eftersom han måste ha mitt BMI när han kontaktar ätstörnings enheten. Bläää!

Nu har jag stor städat här hemma o kl 14 har jag tvättstugan.

Jag är hungrig...


tankar

..på att öppna bloggen för alla, men vi får se. Det märks.

Hoppas alla har det bra där ute :)

1 år utan min älskade bäbis - Nellie ♥

Ett år har passerat fort. För exakt ett år sedan var jag tvångs inlagd sen den 22 februari. Då råkade min lilla ängel ut för en olycka som ledde till att jag var tvungen att fatta det HEMSKA beslutet att släcka hennes liv.

Kl 14 hade jag fått tid hos veterinären. En personal från avd följde med i taxin och först åkte vi hem till min kompis för att hämta Nellie. Detta var första (och sista) gången jag såg henne efter att jag blivit inlagd och efter hennes olycka. Jag visste att hon hade gips på tassen men den katt jag mötte i hallen var inte min katt...

Ögonen var blanka och tomma, hela hennes ben var gipsat och det satt åt starmt och hårt, det såg allt annat än naturligt och skönt ut. Hon gav ifrån sig ett litet "mjao" när jag närmade mig henne och för första gången drabbades jag plötsligt av rädsla för den katten som jag nu skulle lyfta in i buren. DETTA VAR INTE MIN NELLIE!

I hela resan i taxin på väg så filmade jag henne och vi pratade, jag bad om förlåtesle och förbannade allting jag såg längs vägen.

Väl framme satte vi oss och väntade, tårarna strömmade ner för mina kinder. Veterinären förde oss till ett litet rum, det var 2 värmeljus tända i fönstret och på undersökningsbordet låg en mjuk, mörkblå ruggig filt. Där skulle min bäbis ta sitt sista andetag...

Veterinären lämnade oss i fred för att kunna få några sista minuter med henne. Skötaren som var med mig fick agera fotograf, hon tog massor med bilder på mig och min lilla flikka. Man ser tydligt hur ledsen jag var och på vissa kort ser man även tårarna.

Sen var det dags. Veterinären förklarade hur det skulle gå till. "Du ska nog titta bort nu när vi ger henne sprutan för det kan se obehagligt ut" sa hon. Jag vände mig om och hörde hur min ängel skrek till av smärta. NEEEEEEEJ skrek jag rakt ut mellan tårarna.

Sen la de Nellie tillrätta på filten, sänkte bordet så jag kunde sitta och klappa henne och vara nära henne. en kvarten som följde var hemsk. Jag såg och kände hur hon kämpade, hur hon stretade i mot. Hon var ju livet själv - såklart hon inte ville acceptera döden. När det gått 15 minuter kom veterinären in igen och nu var jag så trött - både fysisk och mentalt och jag skrek: "Hon andas fortfarande, snälla gör slut på hennes lidande." Veterinären och skötaren lyssnade på hennes hjärta och det slog fortfarande. Jag viskade hela tiden hur mycket jag älskade henne, hur tacksam jag var att hon hade blivit min katt och att hon inte skulle vara rädd. Jag bad oxå om förlåtelse för det jag gjorde mot henne. Efter endast någon minut efter den 3:e sprutan satte veterinären åter igen stetoskopet emot hennes bröst och kl 14.29 slog hennes hjärta sitt sista slag.

Tårarna stömmade och jag kände då att jag kommer aldrig kunna sluta gråta. Jag fick en tid efteråt med henne. Hon låg där - DÖD, jag kunde inte fatta. Min lilla tjej som varit så full av liv, var nu alldeles tom.

Efter ett tag var vi tvungna att lämna henne och jag drabbades av världens skuldkänslor. Vid receptionen frågade jag om de LOOOVADE att ta hand om henne så att hon INTE skulle ligga och ruttna och bli bortglömd. De gav mig sina ord på det. Jag tittade in en sista gång genom det lilla runda glasföntret i dörren och viskade :HEJ DÅ!

Den första låt som spelades upp i taxin på väg tillbaka till sjukhuset var Knock knock knocking on heavens door, det kändes hemskt. Jag ville inte bli påmind om det jag precis gått igenom men ändå fann jag någon tröst i orden i den sången och det kändes som om det var Nellies sätt att tala om att hon kommit fram ordentligt och att hon hade förlåtit mig...

1 år har gått exakt i dag och när jag skriver detta bränner tårarna bakom ögonlocken. Jag kan inte fatta att det har gått ett år redan. 1 år.

Men det är så, livet går vidare vare sig man vill eller ej. Minnet av Nellie lever vidare i mig och hennes syster Nova. Jag och Nova har fått en mycket tajtare relation, vi har kommit varandra mycket nära efter det som hände, det är fint. Men jag saknar Nellie.





REST IN PEACE

Nellie Kitty

26/5-2008 - 10/3-2009


Mamma och syster ÄLSKAR DIG!! ♥♥♥


Inget bredband eller telefoni ännu, I´m getting really angry!!!!

FUUUUCK vad jag haaatar att det inte kan lösa sig nångång.

Idag ska jag tvätta, städa, hem till mamma o fixa med papper ang fond medel och ikväll ska jag på kören, det sista ser jag fram emot.

Just nu sitter jag här och försöker hålla mig fast i verkligheten, yrsel och väldiga overklighetskänslor har än en gång drabbat mig. Men det går väl över så småningom.

Puuh

Dear Friends :)

Måste tyvärr fortfarande säga att jag har inte fått ordning på mitt Internet eller telefoni. Det kom en gubbe hit igår o skulle laga men han kunde inte så han skulle kontakta de som har "gjort" detta stadsnät så de får komma för de e de ända som kan fixa det. Faaaaan. Men han sa tröstande att "Du får se dig som unik, för INGEN i ditt hus har drabbats, det är bara du".

Ha ha ha unik? Nä däremot känns det som det vilar en förbannelse över mig... Varför är JAG den enda i 3 portar som har drabbats? Well well
Har lite tur nu som lyckades logga in på en grannes nätverk men det brukar inte hålla så länge, så jag ber er att ha överseende med detta.

Jag kan asså inte blogga så mycket som jag vill...

Igår när jag gick o la mig trodde jag på fullaste allvar att jag skulle bli magsjuk. Jag hade så fucking ont i magen och mådde fruktansvärt illa. Men jag klarade mig. Jag tror jag vet varför...

Hursomhelst så betyder det att jag KAN sjunga med kören imorgon på Högmässan i kyrkan, vilket är väääldigt roligt hihihi.

Idag ska jag inte göra nått speciellt.

Ha en goooood day everybody.

PÖÖÖÖÖSS


jag vill att min lugg växer ut helt nångång...

Netbook (Notebook) Piiiink!

Yes yes yeeees min liiilla (verkligen liten) älskling har kommit igår. Tyvärr har jag inte kunnat prova den ännu för jag måste skaffa en annan elkontakt som passar våra svenska eluttag, eftersom den kommer i från Kina. Men den e så söt, såå liten. Endast 7 tums skärm, den är som en liten bok. Den blir verkligen PERFEKT att använda till mitt projekt som jag INTE har gett upp ännu. Den passar utmärkt att ta med sig om man ska "jobba" nån annanstans, den får plats i min handväska och väger under 1 kg. PEEEERFEEEEKT :D

Annars strular det fortfarande med min internet uppkoppling o telefoni. JAG BLIR GAAAAALEN! Vad är det som tar sån jävla tid?? GISSA OM DE kommer få dra av på min räkning??? HEEELL YEAH!

Idag ska jag till tandläkaren. Sen efter åker jag direkt till Skärholmen för att hitta det där till datorn och sen passar jag nog på att handla lite på Ica Kvantum oxå.

NÄ nu ska jag ta o klä på mig, ta ett glas pepsi max, borsta tänderna noga (jag har tagit ut min tung percing, det känns mycket skumnt utan den...) o ge mig ut i snön.

JAG VILL HA VÅR!!!


MY BABY ♥

Keep on walking

Ja det e fortsatt strul med min bredbands o internet levenratör. Det skulle ha kommit igång i söndags och ja, nu e det tisdag. Jag väntar på samtal från de...

Men jag ringde DHL imorse iaf för jag blev livrädd när d stod på godssökningen att jag har AVVISAT min leverans kl 15.45 igår. Det var ingen som var här men det verkar ordna sig. Jag har gett de mitt mobilnr eftersom det var där problemet uppstod. DEt e ju port telefon här o de fick ju inte tag på mig eftersom min telefon ej fungerar. Men hon jag pratade med sa att imorrn ska jag få min laptop och de ska ringa på min mobil när de e här. Så nu håller jag tummarna att det blir så :)

Nu har jag strax tvättstugan, samtidigt som jag frostar av frysen (e bra att passa på att göra det nu när man kan ha varorna på balkongen) och jag ska försöka städa här hemma idag oxå.

Ikväll är det kör rep, ska bli as kul att sjunga igen. På söndag ska vi sjunga på högmässan i kyrkan så det gäller att man lär sig sångerna nu :) Speciellt eftersom mamma o syster ska komma o lyssna :P

Have a great day :D

Kisses ´n Hugs

Trött

Min nya bredbands och telefoni operatör vill ej fungera och jag SPYYYR på den...grrrrr.
Just nu lyckades jag logga in på nätet via en grannes uppkoppling.
Man BLIR handikappad utan Internet märker jag.

Och jag väntar och väntar på att min nya mini netbook laptop ROSA/VIT ska komma som jag vann på Tradera...

Love ´n  Peace

BTW - NJUUUUT ♥


RSS 2.0