Ännu en dag förbi...snart!!

Susanna var här i flera timmar. Från 10-12.30. Vi städade sen följde hon med mig till apoteket för att hämta min ApoDos, o den krånglade ju som bara den.Till slut fick jag med mig den hem iaf...

Det var sååå härligt väder ute idag!!! Vi hade tänkt gå promenad men vi hann inte efter som d krånglade så mycket...

Hade iaf solisar på mmig ute - Underbart!!!

Sen har jag inte gjort så mycket - tittat på film. Tränat sele med Nova, hon va såå söt o bara la sig ner fick locka med lite olika saker för att få henne att röra sig. Fick tom "gå med/åt henne" så hon skulle fatta att hon var rörlig trots att ho hade selen på sig. Imorrn blir d mer träning, tar d lite lugnt i början - förhoppningsvis lär hon sig till sist!!!

Har tagit en dusch för en stund sedan d var skönt o så hade jag lite fotvård!!!

Imorrn kommer BoBy o fixar lite saker hemma hos mig vid 11 snåret så jag MÅSTE UPP senast 10 iaf...hjälp hur nu d ska gå men men....

Nää ska ta o fortsätta titta på Indiana Jones nu, den e snart slut o då troor jag att jag kryper ner...jäsp.

Puss puss<3


Det händer saker - med mig, med mitt liv - till det bättre?

Vart ska jag börja?

När jag låg inne nu senast hände det massa positiva saker oxå - inte bara negativa. Har fått kontakt med en hel del underbara människor.
Jag köpte en Laptop o tack vare d blev jag aktiv på facebook o där här jag träffat en hel del människor som jag tänkt mycket på. En av de är Annika.

Vi lärde känna varandra via kyrkan här i Botkyrka. Vi var bla söndagsskole ledare tillsammans när jag var 15,16 år.

Hon var hos mig i lördags - första gången vi träffades efter alla dessa 6 år. Tydligen så visste hon att jag hade flyttat till foster familj när jag var 17 år men sen tappade vi kontakten. Jag bjöd henne på middag o vi tittade på film. Jag försökte berätta kort o inte allt för mycket om mina gångna år...Jag ville berätta - men inte för mycket i rädsla för att skrämma i väg henne. Hursomhelst vi hade trevligt och nu ser det ut som att vi ska åka på kryssning den 26/4. Vad hände? Förtjänar jag detta?

Jag har även fått reda på att jag antagligen kommer få vänta tills hösten innan jag kan börja på MBT-terapin, vilket fick mig att bli jätte arg o lessen. Men som det ser ut nu kommer jag börja praktisera på en second hand butik här i närheten, typ 2 ggr i veckan till att börja med. "Du får inte ta det för hårt i början Rebecka" säger alla till mig när jag säger att jag vill vara där fler dagar/vecka. Jag vet inte men jag tror jag ska lyssna på de.

Min ekonomiska situation ser hemsk ut. Och NEJ det blev ju inte bättre när jag köpte laptopen (på avbetalning)...Flera sjukhusräkningar har gått till inkasso och jag bara väntar på att få ett välkomst brev från kronofogden. Det har ju inte blivit lättare efter det som hände Nellie heller. 9000 kr har jag i skuld till Marie, eller 8800 - betalade henne 200 kr nu denna månad. Men om jag ska vara ärlig så känns det som om jag orkar inte bry mig. Eller jo det gör jag, jag håller på att få hjälp från olika håll men allt tar ju sån jävla lång tid...

Och jag har börjat med LCHF igen, eller försöker hålla mig till den kosten så mycket det går. Det känns faktiskt skönt.

Jag saknar Nellie jätte mycket men det känns som om Nova och jag har kommit varandra lite närmare nu. Hon verkar lite nere. Men jag gosar mycket med henne och jag har tom köpt ett rosa koppel o sele ihopp om att hon och jag ska börja gå ut när våren närmar sig nu. Det här med att skaffa en ny katt får vänta ett tag känner jag. Nova behöver all min uppmärksamhet nu och hon ska få den. Jag menar hon har ju oxå varit med om en jobbig resa...min lilla skatt.

Och i lördags efter att Annika varit hos mig sprang jag upp till Marie som hade Ing-Marie på besök. Det slutade med att jag o Ing-Marie gick på puben där vi träffade 2 killar som vi hade väldigt, ehhum, trevligt med - eller inte.

Och jag har sovit huuur mycket som helst efter den kvällen. Somnade i soffan efter att Ing-Marie åkt hem kl 14 ca. Vaknade kl 22.30 o tänkte huuur faan ska jag kunna somna nu då. 40 minuter senare sover jag som en stock och vaknar kl 14.30 idag - yihoo.

Och det här med att tiden har ställts om har ju inte hjälpt kan jag ju säga. Så här sitter jag nu, kl 00.34 - men för mig e den 23.34.
Ja ja. Jag kanske inte får sova inatt men jag tänker inte låta det förstöra nått... Imorrn kommer Susanna kl 10.00. Så jag lär ju komma upp iaf. Och då kanske jag sover bättre imorgon natt. Ja jag har vänt på dygnet på ett sätt.

Hursomhelst, det känns som om saker börjar hända med mig och mitt liv. Kanske var den här inläggningen ett "wake up call" - det som jag har väntat på så länge. Men jag säger inte att jag inte kommer bli inlagd igen, jag säger inte att jag aldrig mer kommer skada mig själv igen - istället säger jag "det kommer nog hända igen" och det e stort för mig - att jag erkänner det för mig själv. Och innan det händer igen ska jag försöka njuta av det jag faktiskt har. För jag har mycket positiva saker i mitt liv (även fast jag har många negativa oxå) och det e de jag ska försöka ta vara på. Men framför allt - jag ska försöka ta hand om mig själv. Jag ska försöka må så bra jag kan. För det e först nu jag kan börja skymta ett liv - ett liv utan blod, bältesängar, LPT, psyk och allt det som faktiskt "varit jag" under så många år. Jag kan se en skymt av Rebecka som mår bra. Och har ett normalt men underbart liv...


Zzzova zznart - hoppas jag...

 

Detta e jag o Nova just nu...Nova ser ut som en köttbulle men d var för att jag höll henne så...

Har tagit sömnisar o inväntar den underbara sömnen...
Om den vill infinna sig??!!!

Ska se om d e nått mer kul på teven nu annars kryper jag nog ner...

Godnatt iaf :)

Yepp!


Det här e jag just nu = katastrof


Jag o Novisen imorse(eftermiddags)...jag såg fortfarande bakis ut ju, men jag va nyvaken...

Så nu har jag iaf gjort nått.

* Kastat sopor
* Bokat tvättstugan för 3:e gången
* Lämnat in ansöken på Vi om poäng kort

Oj oj oj vad mkt jag har gjort då...nä.

Det här med klockan har fått mig helt ur gängorna...herregud klockan e ju redan 18.33 men FÖR MIG e den 17.33.
JAG HAR HELT TAPPAT GREPPET!!!

Imorrn kommer Susanna kl 10 o då tänkte jag att vi ska städa! Behöööövs!!!

Jag hoppas verkligen att jag får sova inatt...

Nu sitter jag o funderar på om jag ska äta middag? E jag hungrig? Vet ej...

Aja.

Puss på er så länge<333

Vad händer?

Den här lördagen tog alla mina krafter tror jag...
Jag hade DUNDER KUL både med Annika som först var hemma hos mig o sen gick jag hem till Marie och hade jätte trevligt med henne och Ing-Marie! Slutade med att jag o Ing-Marie gick ut på krogen...O DÄR HÄNDE DET GREJJER. Men d var super kul iaf...

Så Ing-Marie sov över hos mig. Vaknade igår vid 10.30... Ett par timmar senare åkte Ing-Marie hem och jag gosade ner mig i soffan o började titta på en film. Sen somnade jag. Kl var kanske 15.00 eller tom lite tidigare I dont know. Vaknade 22.30 o tänkte huuur faaan ska jag kunna somna om nu då? Tog mina sömnisar o gick o la mig efter en stund. Somnade fort trots allt. Och sov tills...

NUUU!

Fan i helvetes jävla skiiit. Jag hade läkar tid idag kl 9.10 - kommer få betala 300 kr för att jag inte kom.
Och så hade jag tvätt tid nu kl 14.

Skiiiiiit!!!

Sitter o funderar på vad jag ska göra nu då? Typ ta en prmenad eller nått. NÅNTING så jag inte bara sitter här hemma o ruttnar....

Aja

Im alive iaf.

Och jag hade en skiiiiiiit kul lördag!!!


Löööördag :D



Nyss vaknat trots Novas försök att väcka mig tuuusen gånger men nu fick hon upp mig. Men d var skönt att få sova ut lite...

Idag kommer Annika till mig. Ska bli jätte kul att träffa henne igen!
Sen kanske det blir utgång ikväll - man kan ju alltid hoppas...

Nu sitter jag o dricker morgon kaffet! Mums! När jag har kikat runt klart här på datorn ska jag ta o hoppa in i duschen o äta frukost osv... Ska möta Annika kl 14...så jag har lite tid på mig!!!

Hur ser er lördag ut? Skriv gärna o berätta!

Ha d gött!

Kraaam

Haaallååå våren - vart tog du vägen???


Just nu ligger min bäbis i soffan o soover...


Själv sitter jag inlindad i mitt mysiga täcke!!!

Vill att Let´s Dance ska börja!!!!
Fick en släng av ångest-ensamhetspanik-depressions-attack för en stund sen. Men då kröp jag ner i sängen en stund o spelade lite super mario. Och så tog jag 15 mg oxascand - ja jag behövde det!

Imorrn kommer en "gammal" vän hem till mig! Ska bli jätte myys! Vi var söndagsskole ledare tillsammans, jag var runt 15-16 år då. Så d e ett bra tag sen sist men jag ser verkligen fram emot det!!!

OCH JAG UNDRAR VERKLIGEN DET JAG FRÅGAR I RUBRIKEN!!!!
Det "ill-snöar" ute (som jag sa när jag var liten o det snöade massor, typ snöstorm)!!!
Brr!

Ska ta en cigg nu o fortsätta kika runt här bland mina dator vänner:D

Godmorgon



Blev väckt runt 7.30 av en jätte mammig Nova...

Nu ska jag klä på mig o gå till vc för blodprovstagning...

Sen ska jag äta frukost o duscha när jag kommer hem igen.
Kl 11-12.00 kommer E. Vi ska prata om praktiken och så ska jag fråga om hon kan hjälpa mig att klippa Novas klor. Hon var så duktig på det sist...

KL 14-18.00 har jag tvättstugan... Skönt - behövs verkligen om jag säger så....

Och ikväll kl 20 smäller det: FINAL AV LET`S DANCE!!
Ni vet vem JAG hejjar på. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon vinner men jag e ganska säker på att allas idol Magnus tar hem det "Det-e-ju-så-fantastiskt-att-en-sån-stor-man-kan-dansa" kommer det låta. Själv tycker jag ärligt att det ser löjligt ut när han dansar och vad en juryn säger så säger jag: HAN E STEEEL!!

Aja ska dra nu!

Tjingeling<333

Psykologen, vårstädning och bäbis hämtning!

D gick toppen hos psykologen...

Sen åkte jag hem o tvättade fönster, dammade, dammsög, torkade golven och hör o häpna - LAGADE MAT SOM JAG ÄVEN ÅT SEN!!!

Idag har jag asså startat med LCHF kosten igen. Det känns riktigt bra faktiskt. Riktigt jävla bra, om jag får vara ärlig!

Snart ska jag gå upp till Marie o hämta min lilla bäbis som inte e så liten längre, hon fyllde 10 månader den 21/3!! Herreguuud vad tiden går!

Och lilla älskade Nellie, jag har inte glömt dig - du skulle ha fyllt 10 månader idag. GRATTIS PÅ DIG UPPE I HIMMLEN!!! I MISS U<333

uff nu fick jag en sån där enorm saknar-längtar-gråter känsla när jag tänker på nellie... aja...kan bara gå vidare, med mitt liv. hon väntar på mig o hon kanske även kommer o hälsar på nångång, man vet aldrig...

Nää nu ska jag se om d e nått kul på tv ikväll annars har jag ju maaaassor med filmer på datorn som jag kan kolla på!

 

Du e så jäävla snygg Brittan - LOOOVE U!!!

Nellie kom hem!



I MISS U NELLIE! PLEASE COME HOME!!!!



Tårar tårar tårar...

Jag älskar dig min lilla bus bäbis, snälla kom hem. Mamma saknar dig så det gör ont :(


Hemma och dator bajs!

Hade det jätte trevligt o mysigt hos Anna o Peter igår! Vi åt våfflor till middag sen tittade vi på hairspray. Sen somnade jag till ljudet av deras super söta "bollar" - chinchillorna!

Sen idag tog jag bussen till Maxi o köpte LCHF mat - start IMORGON!

Hade tänkt att tvätta fönstrena här hemma eftersom d var så soligt, men istället fastnade jag vid laptopen. Har hållt på i fleeeeeeeeeeeeera fucking timmar nu att ladda ner musik (som jag sen lyckades radera, PUCKO BECKA) och bränt några filmer på skivor....

Nu tar jag en paus i detta. Ska se rent hus nu. Rena onsdags nöjet he he he!

Sen blir d nog ett varm skönt bad!!!

So long!!!!


Imorrn kväll ska jag hämta hem miiin bäääbis. Saknar henne så enormt!!!
Köpt presenter till henne idag - 1 som hon kanske kommer hata ha ha o en som hon säkert kommer ääälska i 2 sekunder. Aja allt till min bäbis flicka!!!!

Rusa!

Till bussen ska jag göra, ska hem till Anna sötisen :D Sover nog över där oxå!

Höres när vi höres.


Utskriven!

Japp o packat klart har jag precis gjort förutom datorn då...

Ska äta lunch nu sen drar jag hem o lämnar grejjerna sen till psykologen o senare hem till Anna!!!

 

Ha en uuunderbar dag. Vi hörs HEMMA sen :D

Sista kvällen o natten på psyk...

för den här gången!

Jag o Anna har suttit o tittat på 2 filmer på min laptop - Min fru är en utomjording och Miss Secret Agent!
Det var jätte trevligt o mysigt. Vi lekte även psykolog o patient o Anna fick ett hysteriskt skratt anfall, blir så lycklig när jag hör henne skratta! Hihi!

Imorrn ska jag till min psykolog kl 13 sen hem. Sen efter eller runt kl 15 ska jag åka till Tumba o få komma hem till Anna, hennes fästman Peter och deras söta chinchillor:D Ska ev sova över hos de oxå!

Asså jag e sååååå himla glad att jag har träffat Anna! Och jag hoppas att vi kommer finnas i varandras liv länge:D

Dagen efter ska jag ta mig till Ica Maxi o handla MAT o inte vilken mat somhelst utan LCHF mat!!
Yepp ska börja med den kosten igen, jag vet att jag kan och jag vet att den funkar!!!
Men jag ska inte vara "Ann-Katrin sträng" utan jag kommer tillåta mig nått "extra" nån gång i månaden och om jag blir bjuden på middag tänker jag ta lite av det som även e "förbjudet"! Jag tror det kommer funka o Anna, goa Anna har sagt att hon gärna ställer upp som stöd i min kamp mot sockret!

Ja nu ska jag väl ta o spela nått spel eller titta klart på Revolutionary Road som jag började titta på i förmiddags... Vi får se vad det blir!


Pratade med älsklings Marie förut oxå o hon vart rent utsagt LYRISK över allt positivt jag hade att berätta!
Love u darling!


Ska hämta Nova antingen på onsdag eller torsdag<333


Ska bli sååå j-la sköönt att lämna de här landstings lakanen och komma hem.

Men ja jag e rädd, men jag kan inte fly måste kriga - för mig själv o för min rätt att leva ett normalt liv.

Några ord som Ssk Christoffer sa till mig igår när jag hade en svag panik ångest attack var:

"Tänk om du skulle ta den kraften och energin du lägger ner på att vara destruktiv och istället lägga den på nått positivt!"
"Du har så mycket jävlaranamma i dig Rebecka"

De ordet har FASTNAT ORDENTLIGT i mitt huvud!!!

I will make this :D
Jag ska börja leva!!!!


Tatuering???

Goodnight darliiings<3333333333

Britney<333



Förstår inte början o speciellt inte slutet,måste vara nån som hatar brittan som lagt in det. detta var den ända videon med någorlunda bra kvalitet...

Men visst e hon fin min Britney?


Måndag hela veckan :S



Ja jag e trött idag :)

Och denna vecka kommer bli tuff! Både psykiskt och fysiskt...
Har fått hjälp av Chrickri att göra en vårdplan, så snällt. Får bara se om Dr Å går med på dem planerna???

Jag saknar min älsklings Nova (och Nellie såklart). Just nu vill jag bara borra ner näsan i hennes päls oc andas in lite Nova kärlek. Min lilla skrutta. Guuud vad mamma saknar dig. Och Nellie, jag saknar dig oxå hela tiden....

Jag Älskar Er Till Solen, Månen och Tillbaka igen!!!


Mamma kommer snart hem igen - JAG LOVAR NOVA!!!

  
I miss you like crazy!


Vet inte vad jag ska skriva för rubrik...

Blev aldrig att jag åkte hem på nattperm pga för hög självskaderisk...

Nu har jag tagit massa med ego kort istället...









Ja inget mer att säga...

Blaj blaj blaj...

Jag e en kossa...eller ett psycho..eller en ego girl...eller en emo girl...

NEJ JAG E BECKA!!!

Finner inga ord annat än de här...


Today is a new day and I am a psycho girl...

eller nått...





Eller så e det rätta ordet EGO och inte psycho... eller nog en blandning av båda he he he.

Nu ska jag titta på film!

TACK FÖR DEN FINA KOMMENTAREN MARIE!!!
SAKNAR DIG, NOVA & TIGRIS JÄÄÄÄTTE MYCKET<333


So long

Första natten hemma...

Åhh vad jag hejjar på Laila men d vet ni redan...

Har ganska nyss tagit mina sömnisar + 2 ml thelaren ihopp om att jag ska slockna snaaaart. Helst nu...
Paniken börjar komma smygande.
Och ångesten.
Och dumma tankar.

Men jag ska klara detta.

Tog tom en dusch efter att ha pratat i över 1 timme på mobilen med Marie! Love u vännen, det vet du!

Så många tankar och funderingar...

JAG VILL MÅ BRA. JAG VILL BLI FRISK.
Nej jag mår inte bra , ja jag är sjuk.
Inga fler lögner nu - mot mig själv.

Det e bara att INSE FAKTUM!

Och framför allt

TA TAG I DET!!!

BÖrjar redan känna mig snurrig av theralenen, hihi! Det e perfekt att ta lite mer om man verkligen vill sova, problemet för mig e bara att jag får en jävla "baksmälla" dagen efter... Men lugn! Jag har 1½ - 2 ml theralen VB så jag har INTE tagit för mycket....

Får väl se om jag e vaken när Lets Dance resultatet kommer...

Aja

Good Naatt med er alla<333


....

.....

Natt perm idag...



Nu e Anja på besök, fick en jätte gullig present av henne! En porslins kisse som ska stå under hyllan på minnes väggen av Nellie...Så fint!!!!



Kanske ser glad ut på utsidan men på insidan gråter jag...

Nu e det lunch!

Hem idag!

Nervös.
Allmänt blää.
Men det blir nog bra...eller nått.

Ska tvätta fönster, hmm undrar hur det går?

Aja...

Här e min "nya" t-shirt som jag gjorde om på arbetsterapin igår. IGNORERA FETTET!!!!!

 

Klippte ut hjärtat på fri hand o sydde fast den över den fula texten som stod där. Sen klippte jag i halsen och ärmarna - TADA - en helt ny t-shirt, eller nått...

Jag ska åka efter lunch, måste ju äta lunch här eftersom det e torsdag och det är lika med pannkakor!!!!
Sen kommer jag tillbaka till middagen kl 16.00.

Kl 13 kommer Susana till mig...orka va social...

Det känns som om jag står vid en klipp kant och vevar med armarna, slutar jag göra det faller jag handlöst. Och det är ingen som drar tillbaka mig...

Är det såhär mitt liv ska vara? Då säger jag upp mig  - från livet alltså!

Provar mina vingar imorgon!

Imorrn åker jag hem på tim perm efter lunch...

Ska tvätta fönstrena hemma. Det e bra att ha en plan.
Idag har jag varit helt slut. Det var stilla stund (med luuugn musik) på eftermiddagen o då började jag stor gråta, tänkte så mycket på Nellie. Sen efter typ 100 år hade jag samtal med R, jag grät o sa som jag kände. Hon förstod.

"Du kämpar så mycket nu så det är inte konstigt att du både blir fysiskt och psykiskt trött. Och ledsen."

Efter det satte jag mig i ett samtals rum o började kolla på en film men d dröjde inte lång stund innan jag somnade, var så fucking trött. Blev väckt 19.30 av en personal som sa att det var kvälls fika.
Kl 20 tittade jag på mitt favvo program som börjat igen - RENT HUS!!!

Sen har jag inte gjort så mycket mer.

Har suttit inne på FB o gjort tester, för jag har tråkigt.

Nu funderar jag på om jag ska ta mina sömnisar för jag börjar känna mig lite trött igen...

Aja.

Säger Godnatt nu iaf :)


Jag igår med varm choklad<3

Tears...





I MISS YOU NELLIE!!!!!

Stoppa fingrarna i halsen...

URK! MEN JAG VAR TVUNGEN OK?!

Känns lite bättre nu men tror jag behöver bli av med mer äckel...aja.

Kan man vara allergisk mot pringles chips? Jag börjar fundera faktiskt...

Tuggar tuggummi frenetiskt för att få bort den äckliga spy smaken i munnen.

Ska nog snart ta min natt medicin och lägga mig o titta på nån film.

BTW Jag o Anna har haft jätte kul o mysigt ikväll. Först gick vi ner till centrum o jag shoppade lite kläder (REA)!
Sen köpte vi "lite" gottis med oss till avdelningen o det var så roligt för när vi kom tillbaka till avdelningen kom 2 manliga skötare emot oss, gick med oss in på rummet och sa att de var tvungna att gå igenom våra grejer. "Tror ni att vi har en självmordspakt?" skojade jag. "Nää men vi måste, tyvärr." blev svaret. Det konstiga e att INGEN har visiterat oss här tidigare...hmm knäppt aja.

Sen satte vi oss o kollade på filmen I Robot!

Ja nu har jag precis tagit natt medicinen. Ska väl krypa ner då. Funderar på om jag ska försöka somna utan att kolla på film?


JAG SAKNAR DIG SÅ ENORMT MYCKET NELLIE<33333333

Stor Städa!

Ska jag göra nu när jag e hemma. Satte på en film men har (super) ångest så jag får tvinga mig själv att göra nått. Och då kan jag passa på att storstäda.

ATT GÖRA:

  • Damma Vr [X]
  • Damma Sr [X]
  • Damma/skrubba Badrummet [X]
  • Damsuga Vr [X]
  • Damsuga Sr [X]
  • Damsuga kök + matplats [X]
  • Damsuga hallen [X]
  • Torka golv i Vr [X]
  • Torka golv i Sr [X]
  • Torka golv i kök + matplats [X]
  • Torka golv i hallen [X]
  • Bäddat rent i sängen [X]
Yepp bara att sätta fart!

NU E JAG KLAAAR!!! SKÖNT!

Så nu passar jag på o lägger in de räkningar som har kommit så har jag d gjort oxå!!!

Japp...

Nu ska jag strax ta bussen till psykologen Efter det ska jag hem på tim perm. Ska nog ta o städa hemma, kanske tom tvätta fönster eftersom jag fick en skrapa av mamma!

Jag kommer åter kl 16 till middagen.

Ha en bra dag allihopa:D


Ja jag vet att jag e osminkad - but who cares? Orka sminka sig om man inte ska på fest...hehehe

Vård Planering!

Idag : Promenad efter middagen kl 16. Duscha!!!

Tisdag: Psykologen kl 11.00 sen hem till lgh, vara tillbaka på avdelningen kl 16.00.

Onsdag: Morgonpromenad, Arbetsterapi och eftermiddags promenad.

Torsdag: Perm hemma hela dagen!

Fredag: Morgonpromenad, åker på nattperm kl 17.00

Lördag: Promenader + planering på avdelning.

Söndag: Nattperm

Måndag: Utsrivning?

Känns ganska bra faktiskt. Klart jag e nervös men det e inte så konstigt. Kan förövrigt säga att jag läst min journal från min första inläggning här på M78. Det var den 1/3-2005.
Och nu kan jag faktiskt hålla med om vad Dr Å säger JAG HAR GJORT FRAMSTEG - JAG MÅR BÄTTRE!

Ni ska bara veta hur mycket jag "ställde till med" under min första inläggning här, herreguud säger jag bara.
Det var jobbigt att läsa den samtidigt som jag nu efter att ha smällt allt en stund kan tycka att det var bra att jag läste den. För nu vågar jag erkänna för mig själv (inte för nån annan ÄNNU) att jag mår bättre i perioder än vad jag gjorde då. Och det e ett stort framsteg för mig!!!

Känner mig faktiskt peppad nu.

Om en stund e det middag sen ska jag ta den där promenaden som jag vet kommer göra mig gott :D
Sen blir det en varm dusch.

Just det, ska gå o titta nu om mina nytvättade kläder e torra?

I just denna stund känns det ok.
OK MEN LÄSKIGT!


GråVit Kattunge Pojke!

Jag har bestämmt mig. Jag ska köpa en katt pojke till mig och min Nova flicka...Letar överallt på alla ställen som finns men har inte fått napp ännu:S

But I will never give up!

Idag har jag gjort upp en ny vecko planering. R(personal) ska komma o titta på den snart o se om hon tycker den e bra! Om det blir bra så ser det ut som om jag blir utskriven nästa måndag...kanske tidigare...kanske senare. Man kan aldrig säga spik klart "DÅ BLIR DU UTSKRIVEN"!

Men den här veckan ska jag då gå på många hem permissar o i slutet av veckan även natt permis...
E nervös men jag inser att jag måste bita i det sura äpplet. Jag vill ju inte vara inlagd heller, men jag vågar inte vara hemma heller??? Dilemma big time :D

Nu ska vi prata om 15 minuter med UL...om min planering - hjäälp! Aja...

Sen ska jag få läsa min journal från FÖRSTA GÅNGEN JAG VAR HÄR PÅ M78! SKIT VA NERVÖS JAG BLEV!!!


B e c k !

Tråkiga nyheter.

D blev som jag trodde jag däckade totalt. Blev väckt 20.30 o fick min 20 medicin...

Som ni förstår tittar jag på Beck nu. Borde duscha men jag har nån form av nojja - jag kan inte duscha efter kl 22 på kvällen...

vore kul om jag fick nån kommentar nån gång men jag antar att det jag skriver e piss boring.

aja....

Strax Back to Beck




Orkar inte...

En som syr pga självskador, en som bajsar på sig och mitt i allt sitter jag. Har fått ALLA vb mediciner jag har...+ att jag tog 2 medicinen strax innan så jag skulle inte bli förvånad om jag deckar snart...

e rädd för samtalet imorrn. e rädd för livet, döden, för mig själv, för alla andra.

vill bara dö
lite


ORKAR INTE

Om 10 minuter...

Går jag till bussen...

11.17 går den. Kommer få vänta i 20 minuter i centrum på mormor. Men jag kanske ringer henne o hör om hon kan komma tidigare?!

Hur det känns att komma hem till min lägenhet?

LÄSKIGT.
KUL.
OBEHAGLIGT.
SPÄNNANDE.
UNDERBART.
HEMSKT.

Värst av allt kommer nog vara att jag kommer se så mycket som kommer påminna om Nellie...

Hursomhelst har jag till 95% bestämmt mig för att skaffa en ny katt. En pojke, och han ska heta Simba!
Jag gör det både för Nova och för min skull...
Men jag kommer ju inte göra det det första jag gör när jag blir utsriven. Jag ska ju naturligtvis se lite hur Nova reagerar o även hur jag kommer känna av att "bara" ha 1 katt.

Men man kan nog säga att jag har bestämmt mig och då får (mamma) vem som helst säga vad faan de vill om det. Det e för bäbisarna jag lever...

Så det så!!!

Nu ska jag stänga av datorn o låsa in den.

Sen drar jag!

byyyyeee

Hem till lägenheten...

och Nellies tomma matskålar :(

Det kommer bli skit jobbigt men jag ska ju ringa mormor så hon får följa med mig. E lite rädd för kylskåpet. E rädd att allt gammalt kommer kryyypa ut av sig självt. Ja, d kommer ju inte lukta gott iaf. Bläääää :D

Jag blir nog dock inte borta så länge... Kommer nog tillbaka till avdelningen till middagen.

BTW, kunde inte somna igår som vanligt. Satt uppe o pratade med en nattpersonal om mina tankar och allt möjligt...
Somnade väl vid 2 tiden...
Men nu blev jag väckt av A på mmorgonen. E skit trött men ändå e det skönt att komma upp...

Ska väl ta o ringa mormor vid 9.30 tiden ungefär....

Så nu ska jag kolla upp bussar så jag vet när de går.

Ha en bra dag allihopa :D


Hittar inte min webcam på laptopen...

ngen gör det. Nu ska jag se lite på film på datorn sen sova.

På FB lyckas jag ta cam bilder iaf :D





GOODNIGHT<333


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Vad ska jag säga, mer än TACK SVENSKA FOLKET! STORT TACK!

MEN MEST TACK TILL MARLENA<333


Snälla Snälla Sverige.

Rösta INTE på Caroline...

Jag lovar jag tänker ALDRIG MER titta på Melodifestivalen om hon ska representera Sverige.
Jag menar ser ni inte HON SKULLE SKÄMMA UT OSS TOOOOTALT!!!

  1. Marlena Ernman
  2. Alcazar
  3. Sarah Dawn Finer
Ja jag e tillbaka på psyk...

Imorrn ska jag på tim permis hem mormor följer med för jag e livrädd att alla saker i kylskåpet kommer KRYYPA ut av sig självt. Har lixom vart borta i över 3 veckor...

Ja ja nu ska jag åter igen ägna mig åt melodifestivalen, detser juj ut som om Måns kommer vinna men just nu säger jag SNÄLLA SNÄLLA VEM SOM HELST FÖRUTOM CAROLINE!!!

Bye bye alla sång fåglar<333

Permission!

Nu ska jag starx åka på permis för första gången sen jag blev inlagd - 3veckor sen exakt!

Ska möta mamma i hallunda för vi ska handla. Min syster kommer hem kl 16.30 ca. Ska bli läskigt att se henne efter det hon skrev som nästan tog livet av mig...

Men jag hoppas att det ska bli ok. Jag vet att det inte kommer bli perfekt, det e lika bra att inse det för annars blir jag bara ledsen.

Jag tar inte med mig laptopen pga att mamma vet inte att jag har köpt den o hon skulle döda mig om hon fick veta det...
Om jag vill blogga kan jag alltid använda mammas eller systers dator men jag tror inte jag kommer ha ro till att göra det. Vi får väl se.

Imorrn ska jag hem till Marie en sväng o pussa på Nova innan jag åker tillbaka till avdelningen.
Kommer väl tillbaka hit mellan 16-18 tiden kan jag gissa.

Nu måste jag få buss biljetter o mediciner. Min buss går 10.34...

Ha det bra allihopa.

Love<333


Ny header!

Har jag precis gjort, men det fattas nått - vad kan det vara?

NELLIE!

(snälla älsklingen Nellie kom tillbaka. Hur ska jag kunna leva vidare utan dig? Det enda som flimmrar förbi mina ögon hela tiden nu är när du låg på britsen och hade fått sprutorna som skulle släcka ditt liv. Och jag såg och kände hur du kämpade emot du slutade aldrig andas så de fick ge dig en spruta till - då släcktes ditt liv. )

OCH JAG SAKNAR DIG SÅ DET GÖR ONT NELLIE! HÖR DU MIG?

Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden 3 veckor. Då kanske detta aldrig hänt. Men min lillla bäbis, jag kan inte tänka så, jag måste gå vidare - med sorg och skuldkänslor över att det blev såhär.

Men jag ska göra en JÄTTE FIN minnes plats till dig hemma...Massa med kort på dig och den fina "skylten" jag gjorde på arbetsterapin ska hänga högst upp och till den ska jag köpa en fin ram.

JAG KOMMER ALDRIG GLÖMMA DIG MIN BUS BÄBIS

(nu e du en ängla bäbis, den vackraste ängla bäbisen i Nangijala<333)


Riktigt jävla förbannad!!

Egoism e det värsta jag vet!









Vårdplan!

Nu har jag o en personal gjort upp en vårdplan för lilla mig. Imorrn ska jag sova hemma hos mamma(hjälp), på lördag ska jag ev gå hem till Marie en stund o gosa med lilla Nova. Sen tillbaka till sjukhuset och sova där. Och på söndag ska jag åka hem till min lägenhet på tim-permission o sen sova på avdelningen mellan söndag till måndag.

På måndag ska vi ha samtal om hur det har gått och hur vi ska gå vidare...
Yepp!

Det känns ganska ok, men jag e väldigt nervös över att träffa mamma + syster igen, men det kommer nog kanske gå bra?

Jag saknar min lilla Nellie bäbis jätte mycket! Men jag försöker hela tiden övertala mig att jag gjorde rätt...även om det e hemskt. Jag vet att hon har det bra i Nangijala med de andra husdjuren jag har haft och jag e säker på att min pappa leker med henne, för man kan väl inte vara alkoholist i Nangijala??

Just nu sitter jag bredvid Gitte o läser upp det jag skriver här på Värmländska, och nu skrattar Gitte när jag sa detta!

Och nu ringde mormor...

Vad ska jag skriva mer då?

Ja, ni kanske vill veta hur jag mår?

Utåt sett tror nog de flesta att jag mår skit bra och kanske tom undrar "va fan e du inlagd för" men jag kan säga att jag inte alls mår bra. DET E SKIT rent ut sagt!

E manisk som bara den och jag tror det blir så för då glömmer jag mina tankar för en stund, men sen när allt blir mörkt o tyst då kommer tårarna.

Efter Nellie.
Pga ångesten.
Pga självskade tankarna
Pga självmordstankarna/planerna
m.m

Ska jag nånsin bli fri?

Säger goodbye nu.

GOODBYE!


Värmländska!

Jag pratar värmländska heeela tiden så alla andra patienter här blir gaaalna samtidigt som de skrattar.

Inuti mig gråter jag heela tiden, utåt sätt e jag hur pigg som helst!!

Har precis försäkrat Nova hos IF! Aldrig att jag ska behöva vara med om detta igen...

Pratade med Dr Å o hon sa at vi ska satsa på att jag ska bli utskriven om ca 1 vecka. Men blir det mindre eller längre e d ok sa hon. Jag ska göra en vårdplan med personalen här idag. Ska börja gå på permissar osv...

Känns skönt, jobbigt, hemskt, underbart, läskigt och bara bajs och yeeeaaay!!!

Får panik av tanken på att vara hemma utan Nova, och Nellie, men hon  e ju i Nangijala nu :(

Ska försöka klura ut om jag kan föra över mina bilder från mobilen till datorn...har lixom inga bilder på mig här ännu, men det kanske inte gör nått för jag ser inte så frisk ut, tror jag...

Jag har bara jätte svårt att skriva här utan att lägga in nån bild...

Men jag bjuder på den här låten, var läskigt för det var den första låt som spelades på radion i taxin på väg hem från veterinären...

Nej då jag grät inte...


Tårar av blod...

och jag finner inga ord.

R.I.P

Nellie 26/5-2008  -  10/3-2009


Kl 14.29 slog ditt hjärta sitt sista slag...

Jag kommer sakna dig så otroligt mycket. Eller jag saknar dig redan så otroligt mycket.

Det fattas nått inom mig...

Tomt. Svart

Love u Nellie<333


Nellie - mamma älskar dig<333

Jag ser hela ditt liv spelas upp framför mig.
Jag har haft dig sen du var 10 veckor gammal.

Kommer ihåg allt roligt vi har gjort.
Och hur många mysiga stunder vi har haft.

Mest kommer jag nog ihåg hur du pussade på mitt ansikte varje morgon tills jag vaknade...

Sen kommer jag även ihåg hur mycket bus du ställt till med.
Du var sån - nyfiken på allt, på livet.
Det var nog därför detta hände.

Du var livet självt!

När jag ser alla dessa minnen framför mig är det som om de är lite suddiga...

För idag ska du resa till Nangijala.

Jag har ALDRIG gråtit så mycket som jag har gjort de senaste dagarna.

Varför måste jag släcka ditt liv?

Så orättvist.
Så hemskt.

Och jag kan inte hjälpa att jag hela tiden tänker "om jag inte gjort så om jag inte gjort det - då skulle det här aldrig ha behövt hända".

Men nu har det hänt och jag antar att det är något jag ska lära mig utav det?

Till sist vill jag bara än en gång säga till dig Nellie.
Jag ville INTE att det skulle bli såhär.
Men jag lovar, jag ska kämpa ännu mer nu.
Så ditt minne lever vidare.
Jag ska ge all min kärlek till din syster Nova.

Och visst kommer du vänta på mig i Nangijala?
Jag kommer snart, jag lovar.

JAG ÄLSKAR DIG TILL SOLEN, MÅNEN OCH TILLBAKA IGEN<333

/Din mamma

(förlåt min lilla ängla bäbis)





Kommer sakna dig så OTROLIGT MYCKET min älskling<333



Jag Älskar Dig Nellie<333

Jag hittar inga ord. Vart uppe halva natten o stor bölat...

Nellie jag e sååå himla lessen älskling. Men du kommer få det bra! Det blir jag som e tvungen att leva vidare med skuldkänslor och ångest och sorg...

Men jag lovar dig att jag ska ta hand om din syster på bästa sätt, hon kommer sakna dig enormt.

Vi alla kommer sakna dig enormt.

Men visst ses vi i Nangijala sen? Det vet jag att vi kmmer göra. Och du får hälsa min pappa från mig Nellie, han kommer ta väl hand om dig. Och du kommer få andra djur kompisar där oxå.

Jag e så lessen älskling, jag biter mig själv hååårt i läppen för att inte börja gråta men det hjälper inte.

Hursomhelst, jag hoppas att du förstår varför jag gör detta.

Och att du förstår det viktigaste av allt:

JAG ÄLSKAR DIG TILL SOLEN, MÅNEN OCH TILLBAKA IGEN NELLIE

(förlåt)

Jag vill bli tagen av en kvinnlig polis.

Alla som känner mig vet att jag e enoormt svag för FEMININA POLISER(ja kvinnor asså).

Och vet ni det måste ni ju även veta att jag e enooormt svag för BRITNEY SPEARS!

TÄNK ER DÅ ATT BLANDA DE HÄR 2 "SVAGHETERNA"!

Det kan endast resultera i en sak:

I´M IN HEAVEN!!!







HOT HOT HOT

*I´M ON FIRE*

LapTop

E jag knäpp eller. Sitter nu här med en sprillans ny laptop (skuuuulle bara ha en) visst den var "billig" visst det jag kommer klara av att betala av på den men ibland undrar jag faktiskt:

ÄR JAG DUM I HUVUDET?

SVAR: JA

Imorrn ska jag avliva Nellie. Faaan oxå. Marie var här o lämnade nycklar m.m. Kl 14 har jag tid. Näää uuuusch vill inte tänka på det just nu!

Håller på att ladda ner Lejonkungen oxå, hoppas att cden blir klar NÅNGÅNG innan natten...

Ja ja!

So long darlings

(Ja jag e fortfarande inlagd, nej jag vet inte när jag blir utskriven)

Ännu en natt..på M78!

Var nära att vara tvungen att avliva min bäbis nellie igår men efter mycket om o men så blev det inte så .- ännu!!!

Har aldrig gråtit så myckey i hela mitt liv!

Vill bara säga till er där ute att jag antagligen blir utskriven nästa vecka!
Har fått börja med Iktorivil igen - me like!

Kämpar på varje dag men igår var jag redo att ge upp.

Det visar det jag redan visste, hur mycket jag ÄLSKAR mina katter!!!

E alldeles snurrig av alla mediciner så jag stavar fel hela tiden. Ska vänta på att Lets Dance börjar igen sen ska jag soova! Hoppas jag kan det inatt bara...

Jaopp!

Skepp ohoj

PYSK!

Det blev ambulans...

Vill bara tala om att jag e inlagd o vet ej när jag kommer ut! Blev massa kaos i söndags och maaaassa stygn!
Och bältessäng o Xtra vak både när jag kom in och i söndags!

Mår bajs!

Har drygt 100 stygn på kroppen nu och jag kan knappt gå efter i söndags. FY SKÄMS PÅ MIG!!!

Men jag väntar på att vi ska ha ett möte med öppenvården och mina läkare här nån dag i veckan och planera framåt. Antagligen ska de röra om i min medicinering och då blir jag nog kvar här ett tag, tror jag!

Hursomhelst.

JAG LEVER!

Vill bara säga till er alla där ute som läser detta!

TA HAND OM ER!!!

Försöker skriva nångång snart igen eftersom man får låna datorn till det numera men jag har bara inte orkat.

PUSS PÅ ER<333

RSS 2.0