Lugn dag...



ja, det har varit en ganska lugn och behaglig dag hittills. Trots att jag STORstädat hela lgh JÄTTE NOGA! Jag dammade i princip ÖVERALLT, var extra noga med dammsugningen o även med torkning av alla golv.

Var väl klar kanske strax efter kl 14. Då var jag såååå hungrig eftersom jag inte hade ätit nån frukost så då ställde jag mig vid spisen och stekte LCHF-pannkakor som jag sen mumsade i mig, guuud va gott det var.

Jag har verkligen njutit heela dagen av solen. Den påminner mig om att våren kommer så småningom - min absolut bästa årstid :)

Sen kan jag även tala om att mamma blev utskriven tidigt i förmiddags. Hon ringde mig när hon väntade på färdtjänst utanför St Göran. Hon berättade att läkaren och sjuksköterskorna hade kallat henne för en "medicinsk sensation" och de menade att INGEN som gjort samma operation har varit uppe på benen och gått som mamma var.

Jag hoppas det har gått bra för mamma hemma nu, vi ska höras lite senare ikväll så jag vet att hon lever...

Brrrrr sitter här o fryyyser, mina fingrar e iskalla. Har haft balkongdörren öppen ett bra tag nu, jag vill alltid vädra samtidigt som jag städar, tycker det hör ihop!
Jag skulle verkligen behöva gå o handla lite, det e en del som fattas men jag tror jag väntar till imorrn när jag passerar LIDL på vägen hem från terapin...
Dels för att jag inte känner för att gå ut idag och för att jag e så trött. Det blev väldigt mycket åkande igår hit o dit och då brukar jag alltid vara helt slut dagen efter.

Måste oxå ta o kolla igenom min email o titta efter vad jag har beställt för grejjer hem egentligen, minns inte allt - he he he.

Ja ja, hoppas ni får en bra söndags kväll, jag e btw, supernöjd över att det var HANS som tog hem Robinson igår. Verkligen en bra vinnare...(ja min åsikt om honom förändrades snabbt när jag insåg vilka IDIOTER Jimmy o framför allt ANDERS var...)

PUSS & KRAM

BECKY


Ståhej!


Ja jag har inte bloggat på ett tag, jag har helt enkelt inte haft lust... Nu sitter jag här med en god kopp kaffe. Min mamma opererades igår, de bytte ut hennes trasiga knäled, så idag ska jag o syster åka och hälsa på henne...

Annars så händer inte så jätte mycket, eller jo vardagen rullar på. Och jag kan glatt berätta att min mens har kommit igång -så jag slipper gå till gyn (tack gode Gud)! Och så kan jag oxå berätta att jag gått ner 1,3 kg sen i måndags. Jääääj!!!!

Nova mår bra, hon har varit väldigt "mammig" de senaste dagarna.

Och jag ser fram emot finalen av Robinson ikväll :D

Nu ska jag ta en cigg och dricka upp mitt kaffe, sen e det dags för frukost. Just det -kan även erkänna att jag har shoppat en hel del den senaste tiden, kläder, en väska, en dvd spelare är några av sakerna, har dock inte fått hem allt ännu...

Hoppas ni får en bra dag i vinter kylan

JAG VILL HA VÅR & SOMMAR NUUU!

Kraaaam



Puuh

Blää och suck vilken lång dag det har varit och än e den inte över. Jag ska strax hoppa in i en taxi o åka och repetera med kören. Hmm det känns som om jag inte orkar. Men jag vet ju att när jag väl e där och sjunger då e det ju ap kul, det gäller bara att TA SIG DIT och inse det, för 111 gången :)

Annars idag har jag varit hos mormor o hjälpt henne med lite dammning och kastat sopor. Sen har jag även haft tvättstugan, och jag har ännu inte packat upp tvätten. Den och all jävla disk väntar på mig tills jag kommer hem. Aja I´ll survive i guess...

Den här renings drycken jag TÅLMODIGT kokar VARJE dag gör ju så att allt skit i kroppen rensas bort, och ja det e nog en hel del. Jag har fått as mycket finnar på hakan. Dels ser det ju inte klokt ut sen så gör det så satans ont oxå, suuuck. Känns som om jag e 14 år igen... Och jag börjar, appro på ingenting, bli lite orolig hur det egentligen står till med min "flickmage". Sist jag hade lingon veckan var i november... Det e asså 3 månader sen snart. Jag får mens smärtor kring det datumet som det ska komma igång men thats it. Jag borde egentligen gå till min gynekolog o checka upp det, men man längtar ju inte precis dit så därför tänker jag hela tiden, "ja men NUU kommer den säkert igång snart" - men icke.

Aa det kanske inte blev ett sånt trevligt inlägg med prat om finnar och mens, men wtf, detta e det som tynger mig mest nu.

Kan ju försöka se det positiva och tänka att DET E IAF INTE BLOD & SJÄLVMORD som tynger mig just nu.

Jag känner mig rätt så stabil ändå.

Nää nu ska jag snart rusa iväg, ha en bra kväll allesammans :D

PUSS


Denna blir min i början på februari, och den var så jävla dyr...

Sandra Bullock rules!!!!

Tittar på en av alla mina miljarder favvo filmer "Miss Secret Agent 2" med Sandra Bullock. Fan asså vilken amazing skådis hon e. Kan inte komma på 1 film där hon e med som jag INTE älskar...

Sandra Bullock rules - BIG TIME!!!


....

Nyss hem kommen från grupp terapin.. skit det sliter verkligen på en. aja jag pratade iaf mer idag, kände mig faktiskt delaktig i allt.

var inom apoteket när jag kom hem och sen ringde jag min godeman det första jag gjorde när jag kommit innanför dörren.

nu ska jag ta o laga nått ätbart o hoppas att energin kommer åter. funderar på att antingen ta en tur till skärholmen eller ica maxi i jakt på en DVD-SPELARE som kan läsa mina brända skivor. måste bara reda ut en sak...

puss på er sålänge :P

Jaha ja!

Ja, nu sitter jag här o kl e 5.38. Jag vaknade kl 5 och kände mig ganska pigg men väääldigt kaffe sugen.

Idag e det grupp terapi...

Läste ut boken SKADAD igår kväll och den var hemsk. Eller asså den var bra men det som den lilla flickan råkat ut för var... fruktansvärt. HEMSKT! Inget barn ska behöva vara med om nått sånt. Vissa människor e verkligen sjuka i huvudet.

Hmm, ja önska mig lycka till idag iaf - det lär jag behöva :)

puss o kram

Gammal eller tönt?

Jag funderar starkt på vad som hänt med mig...De senaste veckorna, framför allt den senaste, har jag gjort nått som jag aldrig skulle kunna tänka mig att göra för bara ett par månader sen...

Jag har börjat titta på NYHETSMORGON och nyheterna. Och vet ni vad - jag gillar det. Jag tycker det e BRA!

Jag lovar, jag hade lovat mig själv att jag ALDRIG skulle bli så töntig, tråkig eller gammal så att jag skulle göra det. Men nu e jag där... Betyder det att jag e gammal, tråkig och töntig nu?? vet ni, det tycker jag inte... Precis som jag loovade mig själv i alla dessa år att jag ALDRIG skulle börja dricka kaffe började jag pimpla koffeinet när jag var 18-19 år. Visst, jag var mycket äldre än min mormor som började dricka kaffe när hon var 12 och min syster som har drickit sen hon var 10-11 år. Men ändå.

Men hade nån sagt till mig för 2-3 månader sen att jag nu skulle vara nästan BESATT av nyheterna skulle jag bara skaka på huvudet och gap skratta...

Jag gissar på att det e min älskade pojkvän som har fått mig att gilla detta. När han har varit hos mig har ibland nyheterna åkt på och även nyhetsmorgon...

Aja, jag är fortfarande relativt ung, faktiskt ganska cool måste jag säga och numera lite mer insatt i världen om kring mig...

Över till nått annat nu.

Jag fick en önskan om att länka till SUPER MARIO BROS.3 så här kommer den LÄNKEN!

Idag trodde jag att jag skulle till mormor o hjälpa henne att damma lite men hon ville inte det... Jag ska ev gå till henne på tisdag istället.

Så, då återstår bara att jag ska komma på nått annat att göra idag då. Funderar på att promenera till Maxi o kolla på en DVD-spelare som har varit väldigt billig länge nu, 299 kr, men jag måste vara HELT säker på att den kan spela upp brända skivor oxå. Men det kan ju vara bra att jag går o tar reda på det...

Sen måste jag oxå köpa en limpa cigg.

Aja hoppas ni får en bra dag.

Puss & Kram
/Becky

Amazing

Jaaa jag gjorde det. Jag storstädade här hemma. Sen lagade jag mat som smakade riktigt gott då jag hunnit bli as hungrig.

Nu e det en cigg och BLÅSNINGEN senare blire ROBINSON!

( jag gissar att jag kommer somna i soffan)

Puss på er ♥

Borde

Herregud, nu e jag hemma. Med ett nytt fint svart glasbord och efter mycket trevligt skitsnack med mamma och hennes väninna. Det e så kul att jag kan umgås med mammas kompisar oxå.

Jag BORDE verkligen ta och städa här hemma, men jag pallar inte. Herregud, nu känns det verkligen att terapin och allt annat har tagit av min kraft och jag har bara genom lidit 1 vecka... skit hur kommer det då vara när det gått 2 månader eller 1 år? Kommer jag klara av detta?

Faan jag borde verkligen städa men istället stänger jag mig ute från verkligheten en stund och spelar mitt älskade super mario bros. 3 som min syster visade mig var man hittade det på datorn...

barndoms minnen, åh dessa minnen...

Skärp dig, Rebecka!

Fan i helvete vad jag blir arg på mig själv. Jag VILL ju verkligen detta, ändå så agerar jag precis tvärt emot. vad e det jag INTE fattar. Man kan inte både ha kvar kakan och äta upp den, det går inte Becka... FATTA NÅNGÅNG! Ingen kan göra jobbet ÅT dig, hur mycket de än skulle vilja... DU måste klara detta själv. Varför Becka. Varför vill du så gärna, säger till dig själv att "nu ska jag börja" för att 5 minuter senare göra motsatsen. JAG BLIR RIKTIGT FÖRBANNAD.

Ok, nu e det upp till BEVIS. Det e NU eller ALDRIG!.

Kasta allt som du har och inte skaffa nytt... MINST 2 veckor "avgiftning" sen VET DU att det går lättare. Och Rebecka, du har ju faktiskt grejjat detta förut. Vad e det som får dig att tro att du INTE skulle klara det denna gång? Precis, du kan göra allt - bara du verkligen VILL...

Ja
, det var en utskällning på mig själv. Jag blir så förbannat trött bara, men nu e det som sagt hårda bud som gäller. Jag VILL och jag KAN. Vad väntar jag på. Ja, det undrar jag oxå...

Nu kommer snart mamma o hennes väninna hit och ska lämna ett glasbord till mig och lite prydnads saker. Mamma ska köpa (billigt) min stationära dator för lillsyrrans har gått sönder och så ska mamma få ett par helfigurs speglar som jag hittade i mitt mycket bra grovsops rum.
Sen blev jag även bjuden på lunch hemma hos mamma, det e ju trevligt.

Imorrn ska jag till mormor o hjälpa henne damma. DET e nått jag skulle behöva göra här hemma oxå... Storstäda... fan d e över en vecka sen jag gjorde det... Kommer väl snart kunna ge namn åt alla mina nya husdjur - Damm råttorna... Usch, nää jag tar tag idet när jag kommer hem sen eller imorrn.

Ha en bra dag alla läsare :)

Tralla laaaa...

Yes e hemma nu efter att ha varit hos mamma idag. Det e mycket planerande inför hennes operation, många tider att komma ihåg, mkt pusslande med lillasyster och djuren. Men allt ska nog lösa sig.

Nu ska jag ta o laga lite mat e lite hungrig sen blire Jon & Kate plus 8 och mer bra TV heeela kvällen. Ska ta o duscha sen oxå.

Kram på er ♥

Håhåjaja!

Jag blir häpen över hur långt jag kommit för ja, det har jag. För första gången på ca 8 år vågar jag tro att det finns en framtid för mig. Efter bara 2 dagar av de nya rutinerna med terapi, storhandling och kör känner jag mig lyrisk. Det e detta jag så länge drömt om att leva. Efter rutiner. Jag isolerar mig inte längre, jag e aktiv. Jag la mammas ord på minnet när hon igår sa " Du e ju verkligen aktiv nuförtiden, du har nått för dig varje dag, du går mycket, du RÖR på dig..." Ja det e sant, jag sitter inte hemma i soffan och glor på film och hetsäter choklad i jakt på lyckan, i jakt efter ruset. Nej, istället går jag i terapi. Jag sjunger i kör, jag går på vatten gympa...

Jag fascineras över hur snabbt livet kan ändras. För bara ett par veckor sen var jag fortfarande inlagd på TVÅNG, med orden "Rebecka lider av en allvarlig psykisk störning..." inpräntade både på papper men även i min hjärna, funderade jag vad de orden EGENTLIGEN betyder. Jag har fortfarande inte kommit fram till vad de syftar på för om man bara läser raden så säger jag på en gång, NEJ, jag e inte ett hopplöst psykfall som iaf kommer ta livet av sig. Nej, jag e en ung kvinna,påväg att ta tag i mina demoner, mina spöken. Jovisst jag lider av en jobbig och allvarlig diagnos. MEN den kan man bli av med. Jag är INTE stämplad för livet...

Det pirrar och bubblar i både magen och hjärtat när jag tänker på min älskade pojkvän. Vem kunde veta att det skulle bli vi 2? Jag erkänner att jag tyckte det kändes väldigt rätt redan från början... Jag e så lycklig över att jag har träffat honom och jag kan se oss 2 nu till sommaren. Hur vi åker och badar, går runt i stan och äter glass på mysiga cafén. Jag ser oss 2 gå¨- hand i hand - och jag kan inte hjälpa att jag ÄLSKAR honom av hela mitt ♥.

Min familj och jag fungerar riktigt bra för en gångs skull. På nått sätt har vi hittat ett sätt att förhålla oss på när vi e tillsammans då vi alla lider av diverse diagnoser. Det funkar riktigt bra och ingen annan än jag kan bli gladare när jag ser min älskade lillasyster och min vackra mamma vara lyckliga, och faktiskt LÈ på riktigt. Mamma ska den 29:e bli inlagd på sjukhus för hon ska genomgå en avancerad knä operation där de kommer BYTA UT HELA KNÄLEDEN! Visst jag erkänner att jag e nervös men jag vet att det kommer gå bra. Jag är så lycklig för min mammas skull att hon äntligen får hjälp med detta. Och till våren och sommaren ser jag hur fina och underbara promenader jag kan ta med min mamma. Jag blir rörd.

Mina tankar går ofta till Nellie nu för tiden. Jag saknar henne något enormt. Kan inte beskriva hur det känns riktigt. Men en känsla e tomhet. Det lixom fattas nått. Det är ingen liten kisse som kommer upp i sängen på morgonen och väcker mig med sina blöta pussar i ansiktet. Det e ingen som skriiiker när jag ropar att det e mat. Det e ingen som tar sönder nått, vällter något eller liknade. Det e tomt. Men jag föröker fokusera på Nova så fort jag känner av saknaden av Nellie. Jag tror starkt på att Nellie på nått vis lever vidare i Nova. Om mindre än 2 månader är det 1 år sen hon avlivades. 1 år. Vart har tiden tagit vägen???

slutligen vill jag bara säga att jag nog VET att det finns en framtid för mig. Jag måste bara lära mig att leva här och nu. Det är ju trots allt vi har. Då tiden har vi inte för den har vi passerat och framtiden vet vi inget om, alltså har vi den inte.

Ta hand om varandra där ute.

LOVE


Lycklig!!!

Just nu e jag lycklig för att:
  • Jag har fått fond pengar (men de går genast till att betala av på skulderna)
  • Jag har precis ätit LCHF pannkakor (heelt UTAN kolhydrater, asså inget vetemjöl, fick receptet av mamma)
  • Jag ska sjunga ikväll :)
Ja det e iaf några saker att vara lycklig över,

nu blire att ta reda på all disk...

Peace and Love


Idag ska jag...

...
  • Plocka undan massa kläder som ligger o dräller (klart)
  • Torka borden (klart)
  • Rensa handväskan + jackan
  • kl 13 kommer E, och då ska jag till maxi och STOR handla
  • Packa upp + slänga gammalt ( ½ klart)
  • kl 18.45 ska jag vara på kören
Yes sen blire ju lite mellan plock osv därimellan.

Jag känner mig nere & lessen fast ändå inte... Det ska bli kul att börja sjunga igen iaf :)

Ha en bra dag alla läsare:P

Mysig helg - nu börjar allvaret...

Mmm jag och älsklingen har haft en mysig helg tillsammans. Han åkte ifrån mig tidigt idag vilket gjorde ont i hjärtat men jag vet ju att vi ses snart igen :)

Jag börjar bli riktigt nervös över i morgon då grupp terapin startar. Vad jag har förstått så e det jag och 2 tjejer till som e nya men frågan e om det blir fler??? Aja känns ändå bra. ÄNTLIGEN ska jag ta tag i mina demoner...

Ikväll blire att bara glo på tv och sen gå o lägga mig tidigt, e sååå satans trött. Skulle kunna somna nu men då får jag ingen sömn inatt så det blir att hålla sig vaken ett tag till.

Ska vara på terapin kl 10 så jag gissar att jag INTE bloggar nått innan, bara så ni vet :)

Nää nu ska jag värma en kopp kaffe o hoppas på att koffeinet gör mig piggare och sen ska jag ta en cigg.

Jag fascineras över hur LITE jag röker nu för tiden. På väg att sluta kanske???

KRAM O PUSS

Snabbt bara

Nu står älsklingen och diskar efter middagen och jag har nyss kommit ut från duschen. Ikväll blir det att titta på Robinson med nötter och en paradis ask och bara mysa...

Imorrn e det redan dags för mitt ♥ att åka hem och jag närmar mig terapin på måndag för varje sekund som går. Nervös men mest pirrig.

JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN!

Ha en toppen lördag!

KRAAAM


Psykiskt maraton!

Yes, nu ska jag strax iväg på vatten gympa för första gången på väääldigt länge. Det ska bli jätte skönt att börja på det igen. Sen lite senare i eftermiddag kommer älsklingen ♥ Han ska vara här hos mig tills på söndag och vi ska myyysa i massor. Titta på Lets Dance och Robinson och bara ha det bra :)

Inatt fick jag sova första gången på flera nätter UTAN att drömma intensiva mardrömmar och jag vaknade UTAN att vara helt död och tung i huvudet. Vet ni hur jag gjorde för att slippa drömmarna? Jo jag BAD! Asså jag är inte på något sätt jätte religös, men jag tror starkt på att det finns en HÖGRE KRAFT, kalla det Gud eller vad ni vill. Jag har läst så jätte många andliga böcker av bla Sylvia Browne och har därifrån LÄRT mig att man ska BE om hjälp, så, sagt och gjort. Igår kväll när jag hade lagt mig så bad jag om att få sova UTAN att behöva uppleva de hemska mardrömmarna jag haft i veckor, jag bad oxå om att om jag drömmer så vill jag gärna komma ihåg drömmen så jag kan LÄRA MIG utav den. Sist när jag la mig i sov ställning gjorde jag en sak som mamma tipsade mig om, jag blundade och föreställde mig att 3 ärke änglar stod bredvid mig och bakom mig och la sina vingar omkring mig och där skulle jag sova, tryggt, och skyddad från allt ont...

Och ja, jag förstår att många säkert tycker detta e flummigt MEN när jag vaknade i morse så var jag pigg. Inte tung i huvudet OCH jag har INTE drömt några bad dreams.
DET FUNKAR!!!

Klart det funkar när jag tänker efter. Mamma sa det oxå nu när vi pratade en stund hon ringde och väckte mig).

Jag ska fortsätta med att göra detta varje kväll, för som jag har haft det de senaste veckorna är nått som jag aldrig vill uppleva igen... Kan inte förklara men det har känts ungefär som att leva 2 liv, en på dagen, och en på natten. Ja för mina drömmar har varit så intesiva och kraftfulla så när jag har vaknat så har det känts som om jag har sprungit ett PSYKISKT MARATON! Inte konstigt att jag varit så BOMB trött när jag vaknat.

Nej men detta ska bli bra.

Och det kan inte bli bättre än att jag ska nu få sova 2 nätter bredvid min prins ♥



Har du någon gång upplevt så starka och intensiva drömmar att du har vaknat och inte känts som om du har sovit alls pga att du e så trött?

Nää nu måste jag rusa.

Ha en toppen dag alla läsare, och svara gärna på min fråga...

PUSS & KRAM
/Becky

Britney news!



Det sägs att Britney ska ha fått ett raseriutbrott och hotat med att hon tar livet av sig. Allt pga att hennes pappa ska fortsätta vara hennes förmyndare i kanske 3 år till. Det hade tydligen varit prat om att hon skulle bli av med förmyndare redan till julafton men så blev det inte och därav detta... hennes pappa ska ha sagt att "om du fortsätter så här hamnar du på psyket igen" när Brit fick sitt utbrott

Ni kan läsa artikeln ----> HÄR!


Jag kommer ALLTID stå på Britneys sida. Det kan inte vara lätt att leva ett sånt bevakat liv med paparazzis överallt. Medias pådrag och samtidigt ung och 2 barn.Sen kanske man inte alltid ska tro på det som skrivs i media, de har ju en vana att väldigt lätt förstora upp saker.
Men alla har naturligtvis rätt till en egen åsikt!

Jepp

Kan någon oavsett ringa Max von Sydow?



KÄLLA: videon.se

Gillar Ni min blogg???



Gillar ni min blogg? Då tycker jag ni ska rösta HÄR! Det e bara att skriva mitt bloggnamn (http://theangelgirl.blogg.se)

Vore lite kul om jag blev nominerad ändå.

Så gillar ni det jag skriver om... Rösta!

Tack på förhand. Kramar till er alla ♥

Stress, stress!

Herreguud vilken dag det har varit. Och än e den inte slut. Det började dåligt redan imorse. Jag vaknade av att både alarmet på mobilen och hem telefonen ringde. Och jag var så trött, ni vet så där trött så det gör riktigt ont att gå upp. Fysiskt ont asså. Men jag pallrade mig upp och började dagen.

Kl 11 var jag över till mormor. Jag skulle hjälpa henne lite. Hon behövde få lite saker inhandlade. Och eftersom jag ändå skulle till Skärholmen för att köpa en antenn kabel till teven så passade jag på att handla åt henne där. Trots en hel del människor fick jag tag i det jag skulle ha men allt tog lång tid eftersom det skulle strula i kassan. På vägen hem till mormor så gick jag inom Apoteket för att hämta min nya ApoDos - rulle som läkaren på avdelningen lovade skulle komma idag. Och jag höll på att få panik på tanten i kassan för hon ENVISADES med att det minsann var de rätta medicinerna i en viss påse - vilket det INTE var. Till sist insåg hon att jag hade rätt o bad mig lämna mitt mobil nr så de kan smsa mig så fort den rätta har kommit in. Grrrrr, då var jag på bristningsgränsen. Och jag märkte hur mycket folk som hade samlats sen jag kom dit -. och alla verkade inte så glada på mitt låånga besök framme vid disken...

Aja, jag gick till mormor med hennes saker. Sen gick jag hem och ringde avdelningen på en gång. Läkaren ska sätta in recept på medicinerna tills ApoDosen kommer igång, så jag MÅSTE ut igen snart o hämta de jäääävla medicinerna.

Men åter till mitt TV-problem. Ja det e så att i ca över 1 månad så har i princip alla kanaler "hoppat" och flimmrat och jag har inte kunnat se på de. Igår fick jag äntligen arslet ur vagnen och ringde upp COMHEM och frågade vad som var fel. Hon sa att det antagligen är nått fel på antenn kabeln och att jag borde byta ut den. Japp så det var bara för mig att låna pengar av lilla mormor o åka o köpa en sån...

Den kostade ju bara 39 kr så det var ingen stor utgift men jag tänkte hela tiden att "det kommer ändå inte funka" osv. Men jag bytte ut den hemma och VIPPS - jag kan se på TV igen. Jag vet inte vad som har hänt med mig men det e 2 program som jag e helt BESATT av, de båda går på DISCOVERY TRAVEL & LIVING.
De går efter varandra varje vardag från kl 18.30 till 20.10. Jag blir jätte grinig om jag missar ett avsnitt vilket jag gjort ofta den senaste tiden eftersom teven varit fucked up.



och


Små människor i en stor värld

De och deras liv har helt enkelt faschinerat mig. Av vilken orsak...? Inget speciellt. Visst båda familjerna har nått som "sticker ut" från det vanliga. Den ena har 8 barn varav tvillingar och sexlingar och den andra familjen kämpar med vardagen som dvärgar.

Men jag kan ändå inte säga varför jag har blivit besatt av dessa program. Och jag kom på mig själv att bli besviken då jag läste på nätet att Jon & Kate har separerat. "Näää va syyyynd!!!" kom jag på mig själv med att säga.



Har ni nångång blivit/ är besatt av nått som går på tv, till en sån stor del att det tar upp mycket av era tankar osv?

Jag kommer ihåg när jag var liten, i 12 års åldern. Då var jag så besatt av programmen "Vänner & Fiender" och "Vita Lögner". Jag t.o.m spelade in alla avsnitt på video..., snacka om att vara besatt.

Aja nu ska jag gå o ta en cigg. Hoppas ni kan svara på denna fråga - tycker det e intressant att höra hur andra har det med tv-tittandet.

Puuss
Kram
&
Nyp i stjärten :P

Länge sen, bloggen!

Hej allihopa! Nån som har saknat mig??? Ja jag har faktiskt saknat att skriva här kände jag nu. Det här blir ju ett beroende efter ett tag. Ett bra eller ett dåligt sådant kan man ju kanske undra...??!!

Ja nu känns det iaf verkligen som om VARDAGEN har kommit igång igen. Idag har jag tvättat kläder. Vet ni hur ÄCKLIGT ett par dagar gammal mjölk luktar..? Jo jag kan tala om att det luktar INTE hallon. Jag klantade mig häromdagen och tappade 1 liter(oöppnad) mjölk i golvet o det sprack o all mjölk rann ut. Jag sprang o hämtade handdukar som jag sanbbt la över soppan så att inte mjölken skulle börja rinna in mellan skåpen i köket osv, ja sen har jag inte fått någon tvätt tid förrän idag. Och jag looovar, det var inte kul att öppna tvättkorgen. FY FAAAN, det luktade, hmm, BAJS! Ja jag lovar, avföring, prutt. FY BUBBLAN!!! Ja ja nu e iaf allt RENT och luktar tvättmedel. Som tur e blev det inga fläckar iaf. Ha ha ha ha...

Sen tog jag det lugnt, kollade på en film, åt middag, pratade en stund med min älskling ♥ (som kommer nu till helgen igen, ska bli UNDERBART!!!). Kl 16 kom Susana. Kändes bra men lite konstigt. Har lixom inte träffat henne sen jag blev inlagd nästan, 4 månader sen. Men det var trevligt. Vi drack kaffe o snackade massa skit - alltid kul!

Ja och så ringde jag Föreningen FVO och bokade en tid, på torsdag kl 10.30 ska jag dit. Måste fixa en massa papper som jag ska ta med mig imorrn bara.

Sen på fredag börjar jag på vattengympa. Ska bli UNDERBART SKÖNT!!! Nu när jag äntligen kommit igång med kosten och lyckats gå ner i vikt lite så passar det UTMÄRKT!! Förresten, blev lite glad för Susana frågade faktiskt om jag gått ner i vikt, hon sa att det syntes. Alltid kul!

Och ja, på måndag den 18/e drar ju allvaret igång. MBT-terapin here I come! Nervöst men kul och spännande mest!

Men det e om 1 vecka det.

Hittills har mitt 2010 varit väldigt bra! För bra? Nää!

Nu ska jag glo lite på TV.
Vi hörs.

Puss o kram

Let´s Dance 2010

Ikväll smäller det. Lets dance börjar, mitt favvo program :)

Nu kom jag på att jag egentligen inte har nått speciellt att skriva om men jag kanske får det lite senare idag. Jag ska pyssla lite här hemma nu o ev gå o handla för mina sista kronor.

Puss o ha en bra dag :P

Utskriven!

Yes, här sitter jag nu efter en låååång dag på sjukhuset. Jag fick vänta i över 1 timme innan Dr J hade tid att prata med mig. Men där satt vi sen. Jag, Dr och Msk R. Dr pratade om hur mycket jag har kämpat, hur duktig jag har varit, att hon visste att det skulle ordna sig för mig eftersom jag hade kämpar glöd. Faan vilket bra jobb du gjort Rebecka. Det e DU som gjort det jobbigaste. Vi har funnits här som stöd men du har gjort GROVJOBBET!! Du e en riktig fighter!! Ja, så löd Dr meningar b.la. Jag passade även på att berömma henne, för - precis som jag sa, jag har ALDRIG träffat en läkare som e så bra som hon har varit. Lyssnar. Förstår. Kommer med förslag, ger inte upp. Ja hon har mååånga bra egenskaper. Hursomhelst. Alla tycker att hon e jätte bra men nu ska hon naturligvis sluta jobba där och flytta tillbaka till Tyskland. Det känns lite sorgligt så jag sa till henne MEN GUUD DÅ KOMMER JAG ALDRIG MER TRÄFFA DIG NU!!!! Hon skrattade och sa "Vet du vad man brukar säga i Tyskland? Jo att man träffar alltid nån 2 ggr" Ja så då började Msk R fantisera om hur jag och Dr kommer stöta på varandra i Berlin om 10 år när jag e påväg till teatern där, ha ha ha. Hur fick hon ihop d kan man ju undra.

När samtalet närmade sig sitt slut så kändes det bra iaf. ÄNTLIGEN FRI! När vi reste oss upp fick jag en kram av Dr och hon sa "Ta hand om dej tjej!" Hur många LÄKARE gör så? Inte många jag har stött på iaf.


Sen var det för mig att vänta ytterligare när de skulle dela medicinen för sista gången. Doktor ska fixa så jag kan hämta på apoteket som vanligt på tisdag. Jag fick pussar och kramar och måånga lyckönskningar från b.la Ssk A och Msk P.

Hursomhelst. Jag e fri. Inget LPT, inget sjukhus, inget dåligt mående här nu inte. Och jag fick reda på att grupp terapin börjar den 18/1. skit bara 10 dagar kvar typ. Men guud va skönt det ska bli, och jobbigt såklart. Men Dr Peder därifrån ska ringa mig på måndag eller tisdag. Då ska jag få reda på alla andra tider osv. I det stora hela känns det bra iaf. Nu börjar det rulla på bra. Susana ringde för en stund sen oxå. Hon kommer till mig på måndagm och på fredag ska vi börja på vatten gympa. Yes, jag ska äntligen börja ta min hälsa på allvar igen. Skööönt!

Nu ska jag göra varm choklad och titta på tv.

Jag njuter!


Hej då psyk!!!

Tillbaka till psyket en sista gång?!



Yes, nu e det dags, det jag så länge väntat på ska antagligen ske idag. Tar färdtjänst till sjukhuset men åker kanske hem komunalt, vi får se.

Det e ju det här jag vill men varför blir jag alldeles skakig inombords när jag tänker på det. UTSRIVNING. Lpt:ad sedan 4 månader tillbaka.
Vilken resa det har varit. Oj oj oj. Men nu e det dags. Dags att säga farväl. Och nej jag ska försöka att inte titta bakåt. Framtiden är här...

Eller nått...


Bilder!

Ja nu har jag äntligen fört över bilder från jul o nyår så jag tänkte visa er några!


Lite av mina julklappar


Julklappar från mitt hjärta, ett rosa örngott och en roosa mugg :)


2 av alla bra saker jag fick av älsklingen när vi var på IKEA :)


I måndags kom ÄNTLIGEN min nya kaffebryggare som jag köpte av de pengar jag fick i julklapp av mormor:)


Några bilder på min prinsessa ♥


Älsklingen köpte en Bag In box till oss som vi hade i 3 kvällar :) Det var gott och med det skålade vi in det nya året!

Jag e sååå lycklig över att ha träffat mitt ♥. Det var lite synd att jag blev förkyld när han var här men vi hann göra en hel del iaf. Vi var i Skärholmen, Kungens Kurva, IKEA, Ica Maxi b.la. Sen blev det myyycket mys här hemma med dvd filmer, ja jag har fått låna en DVD-spelare av honom :), mycket gott att äta såsom Alladin choklad ask, chips, ost o kex m.m.

Jag kan knappt vänta tills han kommer nästa gång. Och jag längtar efter att få uppleva saker med honom.

Jag älskar dig Fredrik, det vet du va?!


Nu ska  jag dricka upp mitt kaffe:)

Vi hörs allihopa!

Puss

Pigg

Ja här sitter jag nu. Kl 3.53 på morgonen eller ska jag säga natten? Jag somnade jätte tidigt igår så därför e jag vaken o relativt pigg nu.

Min förkylning känns sådär. Kanske e det liite bättre i dont know.

Jag skriver nog mer senare idag...

kram


Huddinge Sjukhus

Ja nu e helgerna över för min del. Tillbaka till verkligheten och vardagen. Nu om ca 30 minuter ska jag åka tillbaka till sjukhuset. Ja jag e ju faktiskt fortfarande inlagd på LPT dessutom vilket känns väldigt märkligt. Men idag åker jag dit för att bli utskriven och inget annat.

Jag hoppas jag slipper vänta as länge på doktorn men det lär jag nog få göra som vanligt.

Jag e oxå dunder förkyld. Typiskt.

Hoppas ni alla får en bra måndag, vi hörs.

Kram

1 januari 2010

Gud va konstigt det känns att skriva 2010. Men det e ju så, det nya året har kommit. Dock har jag nog gått o blivit förkyld för att riktigt inviga det nya året, he he.

i övrigt myser jag bara med mitt ♥ och lilla Nova flickan här hemma därför har jag inte så mycket lust till att blogga men jag kommer nog åter igen snart.

imorrn ska vi till IKEA om jag inte får feber bara och nu ska jag ta och hoppa in i en varm dusch.

take care friends


RSS 2.0