Kaos och besök

Det har rent utsagt varit kaos här ett par timmar nu...

Men strax får jag besök av mamma o syster ♥

PUUUUST

Avslut

Det funkade inte. Jag visste det. Jag är för trasig för ett förhållande. Jag har precis skickat iväg ett mejl till honom där jag föklarar hur jag känner och där jag oxå säger att detta funkar inte. Tårarna pressar bakom ögonlocken för jag tycker om honom. Men jag kan inte ignorera de andra känslorna som jag ALLTID haft de senaste gångerna han varit hos mig.

IRRITATION
ÄCKEL
DÅLIGT SAMVETE
ÅNGEST
AVSKY
KVÄVD

"Du skulle inte känna de känslorna om det inte ligger nått i det" som min kloka mamma sa till mig.

Sen igår när jag pratade med min vän om detta. Att det måste (?) nästan vara nått fel. Varför vill han inte ha sex? Kan han inte eller vågar han inte. Han e ju trots allt 33 år och oskuld. Varför har han ENBART tjej kompisar som dessutom bor längst ner eller högst upp i landet, långt ifrån honom. Är han bög? undrade min vän och ja man börjar ju fundera.

Det gör ondare än vad jag trodde det skulle göra att avbryta det hela, men jag var tvungen. Både för hans och min skull.
Och som alla har sagt till mig, vänner, mamma och tjejerna på gruppterapin (ja jag har pratat om detta där) "Klart det finns andra som du kan bli tillsammans med. Du kan ju inte vara ihop med honom för att du tror att han är den enda du kan få, din enda chans"

Ja, det är typ det som har gjort att jag hängt fast vid honom. Ungefär som att han skulle va min enda chans till att bilda egen familj.

Men NEJ jag skulle inte stå ut att leva med honom. Jag inser det nu. Nu har jag äntligen gjort det rätta.
Hoppas jag

Men trots detta kommer han alltid ha en plats i mitt hjärta. Han är ju ändå den som fått mig att inse att det inte är omöjligt för mig att en dag hitta kärleken. Och det är fint!




Lösenordskyddat

Jag funderar på att lösenordskydda min blogg - för jag har saker jag vill skriva om men som jag ej vill att mina nära & kära ska läsa.

Jag funderar utöver kvällen - ni märker om jag gör det.

(De som vill ha lösenordet kan isf kontakta mig på Facebook (Rebecka Hegvold) eller mail [email protected], men jag ska som sagt fundera en stund till)

KRAM TILL ER ALLA SOM BEHÖVER!!!

Sorgsen

Ångest, ångest åååångest!

Jag MÅSTE få hjälp med detta NU, jag står inte ut längre.

Detta dödar mig sakta men säkert och jag BER om att det ska gå fortare för jag pallar inte detta längre

MY LIFE SUCKS BIG TIME


En historia om...allt!!!



KÄLLA

Ohh Dear...!

OH MY GOD

I AM CRAZYYYYYYY :/

yyyeeeaaahh


Do you always have to be alone?

I wake to the sound of a far away thunder
wondering why
this secret in your heart
why don't you let me share your thoughts
something strange is going on
maybe something you've gone through
so often sadness in your eyes
I don't know what to do, I don't know what to...

Chorus:
Do you always have to be alone
just by yourself, just you alone
why don't you let me in
Do you have always have to go away
so far away, so far away
why can't you stay

In a place of refuge where no one's allowed
somewhere up north
where no helping hands will reach you
in your silent desert land
as captain of a peaceful phantom ship
in a proud and senseless soul
how am I supposed to help you
I don't know what to do, I don't know what to...

Chorus:
Do you always have to be alone
Just by yourself, just you alone
Why don't you let me in
Do you always have to go away
So far away, so far away
Why can't you stay

How am I supposed to help you
When you're in your desert land
How am I supposed to help you
I don't know what to do, I don't know what to do

Do you always have to be alone
Just by yourself, just you alone
Why don't you let me in
Do you always have to go away
So far away, so far away
Why can't you stay

Do you always have to be alone
Just by yourself, just you alone
Why don't you let me in
Do you always have to go away
So far away, so far away
Why can't you stay





Svaret : Ja, tyvärr

Färre blogginlägg

Ja kära läsare, om ni nu existerar, det e lite svårt att veta när jag i princip aldrig får några kommentarer, men neeeej dååå jag e ingen bitter fi**a, eller så e jag det - just nu???!!

Hursomhelst

Förvänta er inte jätte många inlägg från min sida framöver. Mitt liv är fullbokat som det är (och jag älskar det, att jag inte stänger in mig, isolerar mig längre) så varje stund över måste jag bara få... ANDAS! Redan nu tar allt detta enorm kraft av mig. Kraft som jag faktiskt inte trodde jag hade, men oj så förvånad jag blev. JAG ÄR INGEN LATMASK!!! Wiiie eller nått. Nää men för en gång i mitt liv så känner jag mig inte urusel. Jag blir trött på kvällarna men jag fastnar som en besatt i mina böcker. Jag slukar böcker som aldrig för och jag är intresserad av livet. Jag VILL saker. "Du har äntligen fått aptit på livet" som mamma sa igår. Yes yes. Jag vill ut och resa, jag vill upptäcka världen. Jag ser, hör och känner saker som jag inte visste fanns. Jag ser färgerna nu. De som jag aldrig sett förut. Jag ser former. Andra perpektiv - and I lööööve it.

Mitt projekt som jag håller på med går bra, jag fascineras av min egen drivkraft. Jag, kan jag göra något som jag drömt om i alla dessa år? Gör jag äntligen nått som är bra för mig? Jo jag inser det nu. Jag håller på att förverkliga en av alla mina drömmar, och tro mig, jag kommer INTE ge upp.

Även fast jag inte tror att de som betyder mest för mig läser detta, så vill jag iaf tacka alla er. För ert stöd, för er kärlek. Och för att ni aldrig gav upp hoppet om mig o mitt tillfriknande. TACK!!! (Ni vet vilka ni e...om ni läser dvs)

Men, trots detta, att jag mår bra, är jag fortfarande fast i vissa mönster. Jag fortsätter göra saker som inte e bra för mig, men denna gång bara av vana och inte av dåligt mående. Jag har levt så destruktivt i alla dessa år så jag och mitt psyke fortsätter fast jag egentligen inte behöver. Men sakta sakta löser sig nog detta oxå.

Nu ska jag försvinna in i böckernas värld igen.

Puss o kram
(ni vet hur ni når mig om ni vill nått)


Shopping och livet leker :D



Yes nu har jag äntligen färgat håret igen, blondt, blondt blooooondt :) Jag har varit i stan med mormor idag och gick på en hälsokost affär där jag köpte D-vitaminer som jag ska börja ta nu. På vägen hem hoppade jag av i Skärholmen för att gå på HM o handla hårfärg men jag hittade lite mer, fast på KappAhl då. Hittade jeansleggings, en top och några hipsters till en billig penning. Alltid kul att skaffa lite nya kläder, det e ju inte så ofta jag gör det.

Nu ska jag fortsätta titta på dansen på tv 4. ha en bra kväll alla som läser detta nu.


Nada...

Det e ju huur tråkigt som helst. inget kul på dumburken förrän kl 22. Och jag pallar inte att sitta o vänta. nej istället kryper jag ner och läser... och gosar lite med min lilla tjej om hon nu vill??!!

Puss o gonatt på er!



såhär såg brittan ut på grammy galan som ägde rum i söndags! E hon inte fin min lilla pop drottning ♥

Projekt!

Jag har igår börjat med ett projekt. Ett stort ett, som kommer ta mycket tid och energi av mig men jag har länge länge velat göra detta. Jag har inga jätte stora förväntningar, jag gör det främst för mig själv - sen får jag se vart det hela leder. Det känns iaf bra hittills. Och jag kommer hålla VAD det e för projekt hemlig tills jag VET att det fortsätter att gå bra.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen. Idag e det individual terapi, det ska bli kul att prata med Dr Peder. Och jag kommer bara behöva betala 50 kr för sen e jag uppe i frikort så resten av året slipper jag betala, vilket jag uppskattar.

Mamma mår sådär efter operationen. Hon e hemma men hon behöver folk som hjälper henne med saker.

Ja sen undrar jag om det var Nova som har lyckats öppna mitt sovrumsfönstret (det stora) eller om det e blåsten??? Det känns som om inget av det skulle vara möjligt men det måste vara antingen eller för fönstret var vid öppet.

Nää

duscha nu!

Ha en bra dag :)

Sleep tight :)



Ja jag ville bara önska er alla en godnatt, nu ska jag krypa ner i min uuunderbara säng.

PUSSILUSS


Middag och kaffe dags!

Puh, här sitter jag o nästan hungrar ihjäl. Måste ta o laga lite mat nu. Sen ska jag brygga kaffe, guud så gott det ska bli.

Det gick VÄLDIGT bra på gruppterapin idag. Jag vågade öppna mig mer och jag berättade för alla om min skolgång hur tuff den var osv. Det gör ju ont att tänka tillbaka på nått som man desperat har försökt glömma i alla dessa år, men jag fick förståelse och framför allt så lyssnade alla, lät mig prata klart - och det var inget konstigt med det.

Det var dock kanske för att 3 personer inte kom idag. Genast så kändes gruppen mer TRYGG... Trots att vi var 6 st + ledaren.
Det känns iaf super bra att jag, om än sakta men säkert, börjar känna mig trygg, avslappnad o lugn i en situation där jag annars brukar få DÖDSÅNGEST.

Det känns även som om det hjälper mig, fast jag kan inte sätta fingret på just VAD det e som hjälper. Men herregud det e ju lixom bara 3.e gången jag var där idag, jag måste låta det ta tid. Allt går inte över en natt. Det tog många många år för mig att få den här diagnosen, då får jag ju räkna med att den inte bara försinner på några veckor...

Men på det stora hela känns det bra.

Nää nu e det matlagning o kaffe på G...

Ha en fin kväll!

PUUUUUUSSS


HA HA HA - mitt hår:)

RSS 2.0