Gott Nytt År!

Vill bara önska er läsare ett gott slut och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Många kramar
/Becky


Mitt 2009 - Del 2

Maj 2009:

Den 5.e var första besöket på stranden med Marie. Vi fick en jätte fin promend o dag med solsken och kaffe :P


Vi träffade även på en HUGGORM den dagen, jag var nära att trampa på den...



Den 7.e fick jag omtapetserat i sovrummet. Det var hemska gula tapeter när jag flyttade in här men nu hade jag valt en grå nyans som jag blev mycket nöjd med.

FÖRE:


EFTER:


Den 11.e började jag sjunga i kören. Jag var så nervös eftersom jag skulle prov sjunga men när jag väl var där behövde jag inte göra det eftersom körledaren hade hört mig så bra när jag sjöng med de andra. Jag fick alltså ett godkännande, vilket jag uppskattade.

Den 13.e var det dags igen för psyk. Jag hade för en gångs skull lyssnat på mina varningssignaler och jag lade in mig FRIVILLIGT denna gång. Inget LPT, extra vak eller så, vilket jag var mycket stolt över...

Den 20.e blev jag dock ujtskriven med en ny antidepp medicin...

30 maj var jag och Marie iväg till Uppsala och gick på öppet hus till en flicka som dog i självmord den 30 maj 2008 endast 14 år gammal. Jag hade följt med mammans blogg väldigt länge och hade även mejlat lite med henne. Det kändes viktigt för mig att delta i detta. Det e något som jag INTE ångrar, trots att det var väldigt sorgligt o många starka känslor.

Läs mer HÄR!

Juni 2009:

Den 5/6 var det dags ÄNNU en gång för psyk. Det visade sig senare att jag hade fått en psykos av den nya medicineringen... jag trodde att jag var förföljd, jag hade jätte mycket overklighetskänslor och jag var ÖVERTYGAD att jag var besatt av nån ond demon.

Juli 2009:

Den 1.a blev jag utskriven. Mådde mycket bättre och jag bara njöt av att sommaren var här.

7.e var det prämiär dopp i havet med mamma och lillasyster. Bilder hittar ni HÄR!

8.e fick jag börja äta pencilin igen och fick ena handen o armen inlindade med bandage pga mina brännskador

Resten av månaden flöt bara på med mycket grillning, vänner, familj och skratt!

Augusti:

Min kusin Lena från Norge kom 31 juli men det var den 1.a som vi sågs. Hon kom hem till mig o vi tittade på film. den 2.a gick vi på bio o såg Drag Me To Hell, en mycket bra film var det.


Lena blev bästis med Nova under sitt besök här i svedala :P


Den 7.e åkte hon hem till Norge igen men vi hann med en hel del!!!

Den 9.e var första gången jag fick kontakt med mitt hjärta FREDRIK!! Jag hade aldrig kunnat tro att vi skulle fira nyår tillsammans i år. Han e bäst!

Den 23.e träffades vi för första gången. Vi hade en mysig dag inne i stan men jag fick jääätte många blåsor under fötterna eftersom jag inte hade några bra skor på mig. De kändes en bra tid framöver men det var d värt, hihi!

24.e fick jag en dubbelsäng av mamma.

den 28.e åkte jag på kryssning med marie o några till, vi hade d jätte kul!!!


Ja och denna månad tog slut alldeles för fort. Nu gick vi mot mörkare o kallare tider igen, men jag var mycket nöjd med min sommar iaf!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tick tack tick tack... klockan går såå s.a.k.t.a. Det e 1 timme och 40 minuter kvar tills jag ska börja åka in till centralen och möta Fredrik. Åhh vad jag längtar efter hans famn, hans kramar o pussar ♥

Nu ska jag ta o diska lite här hemma.

PUSS


Morgon ångest

Tjenare bloggen och alla läsare.

Nyss vaknat har jag. Och jag har fått smaka på den berömda morgon ångesten. Inte ofta jag får det. Nää men den går nog över snart.

Idag eller ikväll kommer Fredrik hit. Jag ska åka och möta upp honom på centralen när hans tåg kommer. ska bli hur mysigt som helst.

Nu på dagen ska jag inte göra nått speciellt. Gissar på att min nya kaffe bryggare kommer idag så jag ska väl hämta den. Men som sagt det händer inte mycket inte.

Jag ska väl ta och knåpa ihop DEL 2 av mitt 2009 oxå.

Nu ska jag ge min lilla bäbis mat, sen äta lite frukost.

Pöss på er

(imorrn e det nyårsafton, wiiieee)

Mitt 2009 - Del 1

Nyårsafton 2008/2009:

Jag firade in detta året med Marie och Ing-Marie hemma hos mig. Vi drack och åt jätte gott och jag hade en jätte trevlig nyårsafton som jag kommer minnas länge till!



Januari 2009:

Den 9:e var det äntligen dags att kastrera mina flikkor Nellie och Nova. Jag varf jätte nojjig och orolig för mina bäbisar men jag lämnade de vid 9 på morgonen och hämtade de kl 15. Sen var det mycket fix & trix hemma eftersom de gärna var på stygnen så de fick ha "dum strutar" på sig... Den 19:e slapp de den iaf!



Samma dag 9/1 startade årets Lets Dance och jag fann en ny kärlek i Laila Bagge!!
Den här videon får mig att vilja ta upp dansen igen, saknar den!





Den 20/1 var första gången jag träffade en till boendestödjare som jag skulle få. Jag började må sämre igen... Jag har även startat mitt ANA projekt som inte var bra...



Februari 2009:

Den 4:e fick jag en tv hylla/möbel av Ida. Hennes pappa och hon kom till mig på kvällen och hjälpte mig få den på plats och jag blev så nöjd, och jag älskar den lika mycket fortfarande!


Innan                       och       Efter

Jag gick hos min psykolog på psykos öppen vården och nu var vi i fullt gång att planera en inläggning på psyk för mig för att jag skulle slippa LPT, poliser, ambulanser mm... Vi planerade den 24:e som inläggnings datum.

21:a skar jag mig dock. Marie kom hem till mig och det slutade med ambulans till kirurg akuten o sen vidare till psyk. Där sket sig planeringen...

Dagen efter den 22:a pratade jag med Marie igen o hon berättade då att min lilla Nellie hade ramlat ner från hennes balkong på 4:e våningen. Jag sa att hon måste ta henne till veterinären. Det visade sig att hon hade brutit det ena frambenet ILLA... Jag var så ledsen. Där satt jag inlåst o kunde inte göra nått, kunde inte vara hos min lilla bäbis som råkat ut för en olycka... det var hemskt.

Mars 2009:

Den 9:e köpte jag min laptop på Elgiganten med msk Mark och Christine som oxå var med, då blev jag lycklig

10.e var den hemskaste dagen i hela mitt liv. Kl 14 hade jag tid för avlivning av Nellie... Läs mer HÄR!

14.e vann malena eurovision och jag blev glad :)

24.e blev jag äntligen utskriven från psyk, jag sov första natten hemma hos Anna som jag hade blivit bra kompis med på psyk. Tyvärr försvann den vänskapen sen...

April 2009:

Den 4.e invigde jag o några vänner grill säsongen här på gårdarna, det var lyckat o mysigt o solen sken, läs mer HÄR!

Den 8.e började jag praktisera på Second Hand butiken här där jag bor.

Ja det hände inte så mycket mer denna månad. Jag praktiserade 2 dagar/veckan. Ibörjan trivdes jag men ganska fort började det bli jobbigt där.

Jag njöt iaf av att våren var på stormsteg :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det här får räcka för nu. Fortsätter med del 2 imorrn.

Godnatt på er ♥



Pysslat om mig själv? Oh yes!

så nu har jag badad, skrubbat mig från topp till tå, tvättat håret med silver shampoo, haft lite pedikyr på mina stackars små fötter, noppat ögonbrynen, smörjt in mig med min häärliga body butter. ja sen har jag legat i sängen o läst o myst med nova flickan♥ jag vet inte vad som har hänt med mig men jag darrar så in i helvete, händerna bara skakar det e nästan omöjligt för mig att skriva detta nu, hmm undrar vad det e...

Nu känns det iaf bra, jag e ren, lgh e ren. nu e jag redo att fira nyårsafton med min älskling!

Nää seriöst vad e detta. Shaky baby, höhö

Nu ska jag ta o sätta på nån film jag kan glo på:)

Vi hörs

Puss puss


sjukhus linne och sjukhus byxor på! de e så himla sköna :P

Klar

Ja eh jag skippade frukosten o satte igång med städningen på en gång. Ville bara få det klart o nu e det just det, klart! Känns så jätte skönt. Jag var såå noga, dammade överallt, dammsög jätte noga o så där. Nu e det fint här hemma, luktar gott, fräscht.

Men nu börjar magen kurra så det e väl på tiden att jag äter frukost nu. Har sån huvudvärk oxå så jag ska nog ta 2 bamyl koffein tabl oxå, i need that.

Ikväll ska jag ta o pyssla om mig själv lite. Ta ett varmt bad, kanske lägga ansiktsmask, fila fötterna och noppa ögonbrynen. Igår kväll fixade jag iaf mina naglar så nu har de fint chockrosa nagellack på sig, riktigt nice.
Brukar egentligen bara måla de på sommaren men jag tänkte varför inte nu, fin kontrast till den vita snön om inte annat, he he he.

Skulle verkligen behöva färga mitt hår igen men jag har inga pengar att köpa hårfärg till så det får snällt vänta tills jag får pengar den 19:e, herreguud e ju huundra år tills dess - hur ska jag klara mig?? Aja det brukar ju gå konstigt nog.

Nää frukost var det - ägg och bacon! sen ska jag plocka in den rena disken oxå... just d.

Ha en dunder bra dag alla söta läsare :P

Kram
Becky

Storstädning

Yes precis som rubriken låter så ska jag ägna mig åt seriös storstädning idag. Det behövs verkligen. Här ska dammas, poleras, skuras, dammsugas, moppa - ja ni vet.

Har inget annat för mig idag så det blir good. Imorrn kommer älsklingen hit o i övermorgon e det NYÅRSAFTON!!!
Skit asså va fort tiden går. Men jag ser fram emot d nya året. Det kommer bli bra.

Min lilla pälsiga sak här hemma har gått lös på en gummisnodd och attackerar den från alla möjliga håll he he. Och så blir hon arg på den när den försvinner under soffan eller liknande. Hon e så söt!

Nää nu ska jag avsluta min kopp kaffe o sen äta lite frukost, sen väntar städningen.


btw, mitt hår e en katastrooof

Lögn

Ha ha ha, vilken lögn det var att jag skulle vara utsövd kl 4.30. Eller jo, det kändes som det Då men sen kröp jag ner i sängen o läste lite sen somnade jag om o vakande strax efter 10.30 av att mamma ringde. Jag hade sovit som en stock. Det var bara att kasta i sig lite frukost o bege sig till maxi.

Skit va halt d var ute då och halare kommer det bli när det blir minus grader imorrn... nice - nooot!

A d gick bra på maxi iaf. Fast lite surt var det att komma hem o insåg att i posten hade det kommit 15% rabatt som jag hade kunnat använda om jag hade väntat på den väldigt trööga posten men men.

Sen har jag tittat på film, bäddat sängen.

Nu ska jag käka middag o sen diska.

I övermorgon kommer mitt ♥ Fredrik :P Längtar!!!

Puss

A new day has come



Godmorgon kära läsare. Här har ni en som verkligen e utsövd. Jag gick och la mig jätte tidigt igår, redan kl 21. Somnade nog vid 21.30 och sov ända tills nu kl 4.30 då jag vaknade o kände hur utsövd jag var. Gud vilken skön känsla. Dock lite tråkigt och jobbigt att vakna så här tidigt, finns inte så mycket att göra då men men.

Idag ska jag iaf bege mig till Ica Maxi för att storhandla. Eftersom jag e vaken nu redan så tror jag att jag går dit så fort det blir ljusare ute. Har egentligen ingen som helst lust att knalla dit men det e ett måste, har typ ingenting hemma.

Sen hade jag tänkt att jag ska städa här hemma idag oxå men vi får se hur det blir. Kanske tar jag det imorrn istället.

Sitter här o dricker kaffe som var riktigt gott, mmm. Nova fisen sitter här bredvid o tvättar sig min lilla söt-nöt. Vi har sovit tillsammans som vanligt inatt. Det e så gulligt. Jag sover nästan alltid på mage och så fort jag har lagt mig tillrätta klättrar hon upp och lägger sig på min rygg och så somnar vi så, jätte mysigt.

Jag tycker iaf att det e lite skönt att det e vardag igen och för att vara helt ärlig längtar jag till nyårsafton e över oxå. Då kan man börja längta efter våren på riktigt, he he he.
Och då ska jag ÄNTLIGEN börja i terapi, gud vad jag längtar :)

Var ute på balkongen och rökte förut och då hörde jag hur det droppade. Och all snö på balkong räcket e borta och det var typ 1 decimeter snö där. Det töar verkligen. Usch sen fryser det väl på igen o så blir det snorhalt ute... Blää!

aja

Hoppas ni får en dunderbra start på veckan. Och ett stort tack till er som har slängt iväg en kommentar. Det gör mig verkligen jätte glad :D

Puss o kram o nyp i stjärten :P

Händelserik dag

Oj det har verkligen varit en händelserik dag idag. Mamma kom vid 12.30 tiden. Vi satt o snackade om allt möjligt. Sen lagade jag mat till mamma o syster. De åkte härifrån vid 15 tiden.

Nu har jag pysslat lite här hemma, diskat osv. Och så pratade jag med älsklingen för en stund sedan. Snart kommer han :D Ska bli så mysigt.

Nu ska jag bänka mig framför teven med min lilla Nova skrutt.

Ha en fin kväll allesammans :)

Kram

Morgonstund har guld i mun!



Fast det blev rätt så sent igår vaknade jag nu för en stund sen. Har satt på kaffe som jag väntar på. Lillasyster sover sött fortfarande.

Idag kommer mamma på besök vid 12.30 tiden. Hon har ju inte sett hur fint jag har fått det med mina nya möbler ännu så det ska bli kul.

Annars ska jag inte göra nått speciellt, bara vara och ta d lugnt.

Ska ni göra nått kul idag kära läsare?

Nu e kaffet klart så nu väntar det o en cigg :P

Puss o kram på er!

Systra Mi♥

Just nu e lillasyster här hos mig och jag njuter av varje sekund. Vi har ätit mat, kollat på film, snackat skit och tittat på roliga saker på datorn.
Har saknat henne så, hon e absolut det finaste jag har, jag e så stolt över henne.

Nu ska vi fortsätta mysa & snacka skit som bara systrar kan.

Jag älskar min lillasyster ♥


Bästa julen ever :D

Då var det över för i år. Min julafton blev helt enkelt bäst. Vi åt gott, fikade, drack julmust o kaffe, öppnade paket, mamma spelade piano och vi sjöng julsånger... Sen följde jag o syster med mormor till bussen. Efter det gick vi till Nova o gav henne lite mat. Sen när vi kom hem blev  det mys framför teven med massa choklad, julskinka och rödbetssallad. Jag sov över där för det blev lite sent. Både mamma och jag hade dock svårt att komma till rå så vi gick upp o rökte o snackade lite skit men sen lyckades vi somna runt 01.30-tiden.

På morgonen tog vi det lugnt o åt frukost. Sen gjorde jag o syster oss klara för  hon skulle följa med o hjälpa mej hem med alla julklappar, o så skulle jag ju hämta hem min lilla korv Nova. Så nu e min bäbis hemma igen ♥
Syster stannade en liten stund sen följde jag med henne till bussen.

Resten av dagen ägnade jag åt att se på tv o gosa med min bäbis!

Idag sov jag ut, till kl 9.20 ca. Efter jag varit uppe en stund ringde Fredrik o vi pratade lite, det var mysigt att höra hans röst igen. Sen hoppade jag in i duschen o det var så skönt. Sen har jag pysslat lite här hemma. Pratat med mamma o marie oxå. Vid 17 tiden ikväll kommer syster hit. Hon ska sova hos mig. Vi ska bara glo på film, snacka skit och bara vara tillsammans. Det ska bli så kul att få hit henne. Imorrn kommer mamma hit efter hon har sjungit med kören så då ska väl jag bjuda på lite mat tänkte jag.

Annars ska jag inte göra så mycket mer.

Jag har iaf upplevt den bästa julen ever! Och jag är helt säker på att det e för att jag inte skapade några sky höga förväntningar för då blir man ALLTID besviken. Jag bara var... och det blev jätte bra!

Hoppas ni hade en fin julafton oxå!

Kramar Becka


*God Jul*




Precis som
ett litet barn, är ögonen jätte stora just nu. Spänningen i luften går att skära i. Förväntningarna är här men inga speciellt stora. Dagen e kommen. Som jag har längtat. Julafton!

Idag ska jag kasta bort allt som inte hör hemma, ångest, sår, mediciner. Allt ska bort. Idag får jag semester. Jag ska bara umgås med min familj och ha det mysigt. Sjunga julsånger till mammas piano spel. Äta choklad, äta god mat, dricka gott. Idag tar jag igen allt jag missade för 1 år sedan, då jag firade julaftonen med att tvätta kläder och att sova. Idag e det bara ett minne blott. Nu ska jag skapa nya minnen, med min familj som jag älskar. Jag bryr mig inte om julklapparna, det enda riktiga julklappen för mig i år är att INTE vara ensam. Om 1 år ska vi fira jul hos mig. Ser redan fram emot det. Men nu ska jag vara här. Här och nu!

Och här och nu vill jag önska er alla en riktigt

GOD JUL

Många julkramar
/Becka


Galet!!!!

Asså jag e konstig. Vaknade inatt kl 02.30 och var suuuper kaffe sugen så jag gick upp o bryggde kaffe!!! Som jag sen drack några klunkar av. Sen kröp jag ner i sängen igen o läste lite sen somnade jag om. Ofta man gör så... Jag e konstig.

Godmorgon på er iaf.

Nu sitter jag här o dricker kaffe, igen, he he. Förstår inte men det e jätte mörkt. Undrar om det e för att det e molnligt ute. Måste vara det. Men jag e iaf så himla glad över att vi nu börjar gå mot ljusare tider igen! Nu blir det nån sekund ljusare tidigare på morgonen och senare på eftermiddagen. Så underbart! Om 6 månader har vi midsommar, konstigt va...

Idag ska jag ju som sagt tvätta kläder. SUUUCK! Aja det blir bra. Sen ska jag gå till centrum och köpa mandariner och julmust och en julklapp till! Annars ska jag nog inte göra nått speciellt. Imorrn e det julafton, som jag har längtat.
Känner mig lite som ett barn igen, när väntan blir outhärdlig...

Ha en toppen dag allesamans!

PÖSS

Färdig!

Så då var det gjort. Jag har äntligen slagit in alla julklappar, vart en hel del trots bristen på pengar. Det gäller att vara lite finurlig o tänka lite extra när man inte har obegränsat med pengar men ändå har många att köpa klappar till. Satans vad ont i ryggen jag fick när jag satt vid matbordet. Jag spänner mig enormt mycket när jag slår in paket kom jag på nu, känner igen samma smärta i kroppen. Aja, jag tror det blir bra. Jag tror de jag ska ge julklappar till kommer bli glada ändå. Det e ju tanken som räknas. Men jag har faktiskt en sak kvar att inhandla kom jag på men det gör jag imorrn i centrum. Ska ändå dit och handla lite annat som jag ska ta med upp till mamma på julafton!

Usch jag har tvättstugan imorrn kl 11. Jobbigt men skönt när det e klart. Ska ta och byta på sängen oxå! Måste oxå nämna att fan vad god mat jag lagade idag, he he he. Vart jätte bra och det blev bara godare att det blev lite starkare än jag hade tänkt! Så nu e jag trött efter middagen, paket inslagningen och disken. Nu ska jag bara lägga mig i soffan o slappa. Titta på tv kl 19.20 tills kl 20.10. Och antagligen läsa vidare i boken med jämna mellanrum.

Ha en bra kväll allesammans :P

Hemma



Hallojs bloggen, vill bara kika in o tala om att jag e hemma igen. Jag slapp att stanna kvar på hispan, tur nog, och ja jag ska börja äta pencilin imorrn för ja, jag har feber pga infekterade sår på armarna. Precis vad jag misstänkte. Och idiot läkaren på avdelningen (inte min ordinarie asså) ville inte ge mig pencilin först "NÄÄÄ DU BEHÖVER INTE PENCILIN" " men jag känner igen tecknen på att de e infekterade" "JAAAHA MEN DÅ FÅR VI TA ETT PVK(blodprov)"
Och mycket riktigt, jag har en infektion i kroppen. Jag kände ju det på mig, idiot läkaren kan ta sig nånstans.

Träffade även Pernilla som jag skrev tidigare så hade jag drömt 2 hemska drömmar på raken med henne som huvudrolls innehavare, jag nämnde det för henne men sa aldrig vad drömmen handlade om exakt...för hemskt.

Nu e maten i ugnen iaf, jag e super hungrig. Så jag ska strax äta, sen blir det bara att vila så febern förhoppningsvis försvinner. Vill inte vara däckad på julafton eller nyårsafton men d ordnar sig nog!



Btw mitt hår växer så det knakar :P

Nu ska jag käka middag!

KRAMISAR!!!

Back to the hospital...

Usch ja idag ska jag tillbaka till avdelningen. Jag har varit hemma 1 vecka men det känns som 3 månader ha ha ha. Jag har beställt taxi till kl 11.10 så jag är väl där lagom till lunch 11.30. vet ej vad som kommer hända. Utskrivning? Vet ej men iaf ännu mer perm. Och så måste jag visa doktorn mina sår, jag gissar på att jag behöver penicilin igen :/

Jag hoppas det går bra där iaf oavsett vad som händer...

Nu sitter jag här nyduschad och fryyyser. Fan det e inte skönt när man kommer ut från duschen asså. Ap kallt e det. Jag vaknade strax efter 8.00 och jag har drömt en sån HEMSK dröm. Jag drömde att P på avdelningen hade blivigt mördad och att A satt i matsalen på sjukhuset med P:s kropp och utförde en obduktion på henne. Och jag flippade ur totalt när jag fick reda på vad som hänt o blev fastspänd i bältessäng... Fy faan va jobbig den drömmen var. När jag vaknade så var jag tvungen att tänka efter om det hade hänt på riktigt eller om det bara var en dröm. Ska bli skönt att se att P lever idag när jag kommer till avdelningen men jag tror inte jag ska berätta om drömmen för henne. USCH VA HEMSK DEN VAR!!!

Nu ska jag väl strax ta o klä på mig nått, vad fan det nu ska bli, jag har ingen aning. Sen ska jag ta och äta frukost. Drcka mer kaffe oxå. Får se om jag hinner men skulle vilja läsa ett kapitell ur min bok oxå men i värsta fall får jag väl göra det när jag kommer hem sen.

Iiiihh, bara 2 dagar kvar till julafton :D Spännande!

Ha en bra dag mina sötnötar.

PÖSS


Utsikt från mig balkong, skymning, när det fortfarande inte hade kommit nån snö!!!

Läsa!



Nu har jag fått hem böckerna som jag hade beställt. Så nu har jag läsning så det räcker framöver :) Iofs så har jag redan läst 2 av de böckerna men jag ville ha de ändå. De andra 3 blir dock nått nytt men jag har hört att de e bra så nu hoppas vi på det. Och ja som ni kan se så kanske några av er tycker det e "deppiga" böcker men det e sån läsning jag ÄLSKAR. Nått som har hänt på riktigt, som man kan lära sig nått utav, och ge nån annan människa tips i nån fråga eller situation.

Men först ska jag läsa ut Luftslottet som sprängdes. Jag har sett båda filmerna nu, Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden. De var väl bra men det e inte så jag hade sett Mikael Blomqvist skulle se ut. Men Lisbeth Salander e ju klockren, Naomi Rapace(stavning) gör sig dunder bra som henne. Längtar tills jag ska se sista filmen.

Ha en mysig kväll allihopa :)
Och ja klockan på kameran går fel insåg jag nu...

PUUUSS

21/12-2009

Det e inte långt kvar på detta år nu. Dagarna flyger förbi utan närmare eftertanke, det går fort nu! Jag sitter här och funderar på om o isf vad jag ska säga nått nyårslöfte i år...?
Jag vet inte, jag tror faktisk att jag besparar mig den ångesten i år. Förra året lovade jag att jag skulle ta hand om mig själv på bästa tänkbara sätt och utvecklas andligt, och jag kan ju tyvärr säga att det var ett löfte jag inte höll. Detta år har varit...hmm hur kan jag beskriva det...omtumlande. På alla sätt och vis. Fast jag märker att jag har mognat ännu lite mer - vilket e jätte skönt. Jag har fått nya kunskaper och erfarenheter som jag inte skulle vilja vara utan även om de flesta e väldigt jobbiga och tunga.

En till sak som jag har tänkt på som har hänt är att min relation till min familj, mamma,syster och mormor, har fått ett nytt perspektiv. Jag inser att mamma faktiskt har börjat släppa taget om mig. Vilket iofs kan vara skrämmande. Men det har bara gjort vår relation mycket bättre. Jag ser att mamma har ett eget liv och hon ser att jag har ett eget liv. Men ibland kan jag gå tillbaka till den lilla flickan jag var en gång i tiden och då märker jag att jag blir väldigt ledsen när mamma säger att hon ska till nån väninna istället för att vilja träffa/umgås med mig. Men herregud, det e ju bara bra och normalt Jag är vuxen nu, jag är inte ett litet barn som behöver ständig uppmärksamhet och sällskap. Jag inser ju det och det kan göra mig lite sorgsen ibland, för ja, jag kan erkänna att trots min ganska tuffa uppväxt så längtar jag tillbaka till den tid då det bara var jag och mamma(tills jag var 9 år ca).

Nämen jag ser stolt på min mamma, jag älskar henne. Hon har sina skavanker men hallå, vem har inte det. Jag fösröker att inte se varken mig eller mamma som offer. Det blev som det blev, av de förutsättningar vi hade...

Jag ser även hur min lillasyster växer upp och blir en riktigt ståtlig ung kvinna. Ok hon e bara 12 år ännu men jag kan redan se det. Hon e så klok. Hon e intressad av saker som jag aldrig har hört talas om. Afganistans utrikes politik, Kamrat Stalin, andra världkriget m.m. Jag ser hur hon brinner för att vilja att alla kvinnor i världen ska ha samma rätt till åsikt som män. Jag e otroligt stolt över att vara hennes storasyter, även om hon har ganska svårt med sociala situationer pga sina diagnoser. Men nu kan jag faktiskt smått börja glimta en bra framtid för henne. Jag känner att jag kan slappna av mer. Hon kommer klara sig. Hon kommer klara sig bra. Och jag kommer alltid finnas vid hennes sida sålänge hon vill och behöver mig. Jag erkänner att jag nog känner mig lite som hennes mamma då jag var 12 år när hon föddes och hennes första 5 år var det i princip jag som gjorde allt med henne...
Jag är glad över det idag. Jag älskar min syster!


En stark video gjord av min mamma. Känsliga tittare varnas!

Nu ska jag släppa de här funderingarna och bara njuta. Njuta av att jag faktiskt har en familj. Att jag är omtyckt och älskad för den jag är.

Just nu sitter jag här med ljus tända över hela lägenheten. Doftljus. Det luktar underbart gott. Och jag tände de med tännstickor och då luktade det verkligen JUL! Jag ser fram emot julafton. Och nyårsafton som jag ska fira in med mitt älskade ♥ Fredrik! Det ska bli så mysigt, han har redan bokat biljett hit så nu vet vi med säkerhet att vi ska träffas. Han ska vara här från onsdag kväll till söndag. Åhh vad jag längtar :)

Nu ska jag ta och ägna mig åt lite seriös läsning av Stieg Larsson. Jag måste nog säga att jag e lite fascinerad över hans böcker ändå, men av nån anledning vill jag varken inse eller delge det till någon. Antagligen därför att jag varit så anti mot deckare i hela mitt liv...

Aja. Jag vill iaf önska er en riktigt bra måndag.

PUSS & KRAM
/ Becka

Illa, jag mår illa...

Blää säger jag just nu. Jag e såå trött, har världens huvudvärk o mår illa... hoppas jag inte håller på att bli sjuk. Inte så kul att vara det på julafton.

Jag har egentligen inget speciellt att skriva om, bara att jag känner mig svag, fysisk asså. Jag börjar misstänka att jag lider av migrän då o då...ärvt efter mamma e möjligt.

Nu ska jag faktiskt ta o bädda ner mig o förhoppningsvis sova bort detta jobbiga.

Vi hörs imorrn.
Kramar till er alla


Kaffe doftar underbart!



Ja morning på er alla där ute :)

Kan inte fatta vad jag gör uppe sen kl 6. Men jag vaknade då o var sååå sugen på kaffe. Så ja, jag gick upp och satte på kaffebryggaren. Nu har jag precis fyllt på en andra kopp.

Det e fasligt vad kallt det e här hemma. Trots att elementen e på. Jag e iskall om tårna och fingrarna precis hela tiden. Inte så kul, men men.

Idag ska jag ju som sagt åka och lyssna på mamma som sjunger på högmässan i kyrkan idag. Ska bli trevligt, ska ta och tända ljus där oxå för Nellie, min pappa och många fler!! Undrar om det kommer nått folk eller inte. Aa några kommer väl även fast det e kallt och mycket snö (har snöat ännu mer hela natten) ute?!
Sen när jag kommer hem ska jag ta o ringa Marie och höra om jag kan komma och hälsa på de en sväng. Pussa lite på min bäbis-groda, borra ner näsan i hennes mjuka päls och bara öööösa ur mig kärlek till henne. (Som hon iofs kommer tycka e väldigt jobbigt när jag gör he he he). Annars idag blir det en lugn dag, ska väl ta och kasta lite sopor osv men det gör jag samtidigt som jag går till bussen sen.

Känner att jag har lite huvudvärk. Kan det vara så att jag borde skaffa nya glasögon? Yepp, I think so. De jag har nu e lixom 4 år gamla och det sägs ju att synen förändras markant på 3 år. Så ja, jag skulle behöva ta och sätta mig och formulera ett brev till nån fond som jag kan söka pengar ifrån. Finns ju ingen chans i universum att jag skulle klara av att lägga ut 2000-3000 kr för glasögon...va faan ska de vara så dyra för??? Helt onödigt. Hmm, aja!

Jag kan inte släppa att jag hade det riktigt mysigt här hemma igår. Satt o kollade på Robinson sen och bara myste. Men det e framför allt kul att jag snart läst ut boken som jag har hållit på att läsa sen jag blev inlagd 3½ månad sen. Jag har då tagit en paus på 2 månader där jag inte läste ett enda ord ur den. Jag har sånna perioder när jag inte pallar att läsa, men sen efter ett tag kommer lusten till läsning tillbaka och jag slukar böckerna med hull och hår :)

Nää om man ska ta och gå ut i VÄRMEN(host host) på balkongen o röka en halv ciggis??!!
Men jag tror ialla fall att jag sätter mig o skriver brev till en fond jag har adressen till, skadar aldrig.

Ha en mysig dag, tänd ljus hemma om ni fryser. Jag märkte att det faktiskt blev varmare inne när jag hade gjort d igår.

PUSS PUSS

Livets små guldkorn.



Jag hällde upp ett glas vin, tappade upp varmt vatten och tog en lung, varm & skönt bad. Sen värmde jag köttfärslimpa som jag åt med rödbetssallad och smuttar försiktigt på vinet. Jag stortrivs varje sekund som passerar. Jag känner att mitt liv, faktiskt, är på rätt väg. Jag känner hopp om framtiden. Jag ser hur jag går i terapin och en dag blir av med mina demoner. Får ett bra liv. Det liv jag sålänge suktat efter men bara fått ett tafatt grepp om då & då, och som jag ganska fort tappat taget om. Men nu ser jag fina utsikter för mig. Jag ser ett varmt hem där jag trivs, pojkvän, kärlek till familjen, nya bekantskaper, nya vänner, men även ha kvar de vänner som står mig närmast till hjärtat. Ni vet vilka ni är :)

Jag kan se en mysig sommar. Då jag faktiskt har kommit i form. Jag ser picknik på gröna gräsmattor och än en gång ser jag kärlek. Så mycket kärlek. Ge och ta. Kommunikation i alla relationer är A och O. Jag ser mig på promenader nu till våren med Nova♥

Är jag bara patetisk nu? Eller tror ni att jag e full?

Ja full av livet då. Just nu är jag lycklig och den karamellen ska jag suga på länge. Jag struntar i att i papprena står det fortfarnade LPT och allvarlig psykisk störning. Jag bryr mig endast om det Jag Känner.

Och det jag känner just nu, e simpelt:

Man ska ta vara på livets alla små (men oj så betydelsefulla) guldkorn!


Min mammas kör sjunger denna på julkonsert runt den 2/12-09.

NJUT!

Nu tändas tusen jule ljus!

Åhh idag e jag i riktig julstämning. Jag har precis tänt ljus överallt. Och så lyssnar jag på cd-skivan som mamma har gjort när hon sjunger julsånger i kyrkan, så vackert. Blir både stolt och rörd! Det e min mamma som sjunger så vackert. Älskade mamma ♥

Igår kan jag bara säga att det var fullt upp. Jag åkte med mormor till Hallunda kl 11.30. Det var AS MYCKET folk där så d var ganska jobbigt att ta sig runt o speciellt när man har en yrslig och gaggig(som hon själv kallade sig) mormor i släptåg. Men det gick bra. Jag hittade julklappar åt alla, mamma, syster, mormor(hon var ej med in i affären) och Fredrik♥. Jag tror eller hoppas de kommer bli glada. Vi tog bussen hemåt som gick strax före 13. På bussen ringer mammi o bjuder mig på middag, vilket jag tackade ja till. Så jag åkte hem med grejjerna(en hel dramaten kärra+1 kasse),packade upp. Sen gick jag inom affären o köpte julmust och clementiner sen tog jag bussen upp till mamma. Där möttes jag av min syster i porten o sen när jag gick in i lgh:en så kände jag hur mycket jag verkligen har saknat de. Det var verkligen jätte mysigt att träffas efter så lång tid (tror inte vi hade träffats på ca 1 månad. Mamma bjöd på super god mat som alltid. Lövbiff, pommes, bearneisås, aioli, rå hackad lök till och mums va gott det var tyckte vi alla eftersom vi alla har levt lite snålt den sista veckan pga brist på pengar...

Sen myste jag bara med mamma, syster kom ut med lilla Arale en stund och ojojojoj vad han har vuxit. Han har blivit riktigt tjock, he he he! Jag o mamma satt lite vid datorn o kollade på olika youtube klipp o skrattade, finns så mycket roligt där asså.

Sen fikade vi med lite mums mums o kaffe såklart. Jag tog taxi hem eftersom det var så kallt, mörkt o halt ute. Så jag kom hem säkert o bra!

Idag sov jag till kl 9. Gick upp o satte på kaffe. sen åt jag frukost. Sen gick jag ut för jag skulle till centrum och göra några ärenden. Först köpa en limpa cigg, sen gå upp till macken o hämta mitt paket från BLUEBOX, sen in i Vi affären o köpa kuvert o till sist in på tobaks affären o köpa frimärken.

Sen när jag kom hem satte jag på filmen Paranormal Activity som jag faktiskt inte vågat sett förrän nu, av nån anledning... Den var spännande o lite läskig och jag håller med om det Mark berättade för mig att man får en "konstig känsla" efteråt. Usch, kusligt. men jag undrar om det har hänt på riktigt. Måste ju nästan vara så eftersom det stod "Dedicated to Micah & Katie" i slutet med en bild på de. Isf måste jag säga, gud vilket HEMSK film. Dog de verkligen sådär tragiskt. Dumma demoner o spöken säger jag bara. Man kan aldrig vara säker på om man e ensam eller inte, hujjedamej...



Imorrn ska jag åka o lyssna på mamma som sjunger högmässa i kyrkan med mormor o sen ska jag ev till Marie för att hälsa på henne o min fis-lisa Nova. Saknar de så mycket.

Nu ska jag nog ta o lägga mig o försöka avsluta min bok "Flickan som lekte med elden". Borde kanske slå in alla julklappar men det gör jag nån annan dag, d e ju några dar kvar till jul afton.. Och så ska jag njuta av de tända ljusen och bakgrund musiken :)

Ha en fin kväll allihopa.

Puss

Jäsp



Detta e verkligen jag just nu på bilden, he hehe!

Förstår inte vad jag gör uppe så här tidigt men jag antar att jag måste kompensera för all sömn jag fick förra natten, då jag sov omkring 15 timmar. Inatt blev det bara omkring 7 timmar. Asså seriöst, jag förstår mig inte på min sömn...
Men det e väl inte så konstigt att det e så efter att ha haft sömn problem sen man var 17-18 år...

Hursomhelst. Här sitter jag i mörkret. Ja mamma sa till mig att nu kommer elen bli 5 ggr så dyr så "spara all el du kan". Dricker första koppen kaffe för idag, mums. Var nyss ute på balkongen för att röka första ciggen men det blev mindre än halva, guuud va kallt det är ute. Äter sig in i benen, kylan. Usch!! Har svårt att föreställa mig där i somras, när jag låg i min solstol och solade i bikini. Hua, nu ryser jag av bara tanken. Även fast jag vet att det kommer en till sommar o att jag antagligen kommer göra så igen!

Nå vad händer hos mig idag då?
Jo handla e det som står på schemat idag. Det ekar tomt i alla skåp o i kylskåpet. Ska bli nice att få fylla tomrummen lite. Jag ska köpa allt från mat till disktrasor!


Höhööhöhö

Jag planerar att komma iväg så tidigt som möjligt. Blir ju enkelt nu när jag redan e vaken :) Jag har för mig att affärerna öppnar 9 så jag åker nog omkring den tiden! Nu innan måste jag skriva en handla-lista för mitt minne e inte bättre än en guldfisks, he he he. Nämen d e bra att jag gör det för annars kommer jag glömma hälften. Ska bara fixa ihop en sån här nu. Jag brukar gå runt med block o penna o titta i skåp o kylskåp o lådor efter saker jag kan behöva... Har ärvt detta från mammi, hon har ALLTID skivit handla-listor ända sen jag var pytteliten kommer jag ihåg hur jag fick hålla lappen i affärerna hihi!



Ja, nää nu måste jag ut i kylan på balkongen igen o få i mig mer nikotin. Fan det e inte kul att vara rökare när det e så här kallt... Men jag e glad att jag håller mitt nyårslöfte från förra året att "bara röka på balkongen"!

Ha en bra dag alla sötnosar. Släng gärna iväg en kommentar om ni ändå läst allt detta strunt, hihi!

Kisses
Hugs
and
Love

/Becka

Sista inlägget för idag!

Pratade med mitt hjärta tidigare ikväll. Det var mysigt att höra hans röst igen och vi pratade lite om nyårsafton som vi ska fira tillsammans! Ser verkligen fram emot att träffa honom igen. Krama och hålla om honom!!! Vi ska äta gott, dricka nått gott och ha ostbricka med kex. Jag tror att min nyårsafton kommer bli great :P
Tycker så mycket om honom och det e väl med de man älskar som man ska skåla in det nya året med??!!

Nu tittar jag på tv men tänkte för en gångs skull ringa Marie. saknar henne och vårt umgänge jättemycket. Vi får försöka ta igen det på nått vis snart...
Men hon e en riktigt bra vän och kommer alltid vara det :)

Hoppas ni läsare haft en bra dag!
Imorrn blir det storhandling som gäller, får pengar imorrn! Finally :)

Pöss pöss


BlueBox

Ja oj oj oj, nu e det snart dags att dela ut julklappar. Jag har fixat alla nu tror jag om jag inte hittar nått imorrn när jag ska ut o handla. Till lillasyster hittade jag en jätte cool sak på bluebox.se. Kostade en hel del men det var det värt, jag tror hon kommer bli glad.

Jag har aldrig vart inne på den sidan förut men bestämde mig nu för att gå in o kika o nog hade de mycket kul o bra saker. Tyckte ändå att de flesta saker var väldigt dyra men det fanns en del även för sånna med min storlek på plånbok. Jag hittade 2 saker som jag faktiskt klickade hem till mig...


En ny plånbok, så behövligt för mig. Den jag har nu e inte rosa längre utan grå(fräscht) o blixtlåset e typ paj...


Det här väcker barndomsminnen till liv vill jag lova. Ett änglaspel med änglar! Kan det bli bättre än så när man e crazy i änglar??!!

Ja så hela slutsumman kommer svida vill jag lova, men wtf - det e ju bara jul en gång om året.

Nu ska jag titta klart på filmen jag kollar på :)

PUSS!

Sleepy

Ha ha ha, omg. Fattar inte hur jag kan sova så mycket. Igår gick jag o la mig runt 20 tiden, var så frusen o trött. Hade med mig min vetekudde i sängen tom och jag somnade nästan på en gång. Vaknade runt kl 23 o gick upp o släckte ner överallt o så o tog min nattmedicin, kröp ner igen o somnade på en gång o sov tills kl 11.10 nu idag. Fattar verkligen inte hur jag kan sova så mycket men men.

Ute e det snökaos som nog ingen har kunnat gå miste om. Pratade med mamma för en stund sen och jag frågade varför (i helvete) de inte kommer o plogar men mamma sa att de nog har fullt upp o måste prioritera sjukhus o stora köpcentrum osv innan de kommer hit. E ju helt sjukt vad mycket snö det har kommit. Bilarna syns inte och folk kan knappt gå ute. Stackars de med barnvagnar osv, ser hur de kämpar i snön.



Sitter här i min mysmorronrock iaf. Har som sagt pratat med mammsen... Vi pratade lite om julafton som e om exakt 1 vecka idag. Ska bli såå himla mys att fira jul i år. Äta mammas goooda mat, dricka julmust o äta god (för god) efterrätt o smått o gott. Lite kul ska det ju bli oxå att få se vad mamma o mormor har hittat på för julklappar åt lilla mig, he he he. Men jag förväntar mig absolut inget storslaget. Det e ju kul att bara få nått, det e ju faktiskt ändå tanken som räknas. Tycker det har blivit sån himla hysteri kring julen. Folk tycks tro att julen är till för att FÅ PRESENTER istället för att folk inser att med julen så ska man VARA TILLSAMMANS med de man älskar, julklappar e ju bara pricken över i:et lixom. Aja mycket politik i detta oxå. Affärerna tjänar ju storkovan på alla köp galna människor...

Nog om det. Nu ska jag nog ta och koka lite gröt o sen sätta på en film att glo på. Det e ju tur att jag inte ska ut förräns imorrn i detta snökaos. Hoppas det har lugnat sig lite då :)

Ha en toppen bra dag allihopa.

Hugs
Kisses
and
Love

/Becka


Fräsch

Just nu känner jag mig fräsch. Har precis tagit en välbehövlig lång,varm dusch här hemma. Ja jag sov hemma inatt o det var lovely. Men nu ska jag om nån dryg timme sätta mig i taxin o åka tillbaka till hispan. Har tid på ÖNH kl 14... Hoppas de kan säga nått vad felet e...hmm ja.

Men jag satsar på att komma hem direkt efter jag vart där iaf. Jag vill vara hemma, det e mysigt. Herreguud över 3 månader som inlagd sill, not good - not good at all!

Ska väl kanske ta o äta nått lunch aktigt innan jag drar för annars kommer nog jag bli satans hungrig...

Hoppas ni får en bra dag.

LOVE


Sugen...

Jag tror jag dööör så extremt GODIS SUGEN jag e just nu, men äger lixom ynka 30 kr - yippie, ehh not!

Annars har det varit en rätt händelserik dag måste jag säga... sen tror jag aldrig att bältessängen varit såå populär som idag...(gäller dock inte mig) och överfallslarmet oxå.

ALLA PATIENTER GÅ IN PÅ ERA RUM!!!!!!!!!

Jaha, så där försvann en dag på psyket...

Jag ser det snöar...

det var väl roligt hurra!

Jaa jag tror jag mår liiite bättre idag. Men tyvärr bara pytte lite. Det e nog mest yrsel som har gått över, jag e fortfarnde väldigt ljus-och ljudkänslig. Titta på tv o prata i telefon e bara att glömma idag oxå tyvärr, gör så satans ont att sitta med datorn oxå men men...

Idag väntar jag på att öron-näsa-hals ska höra av sig så de kan undersöka mig o förhoppningsvis hitta felet, jag tror inte jag ska göra nått annat. Jag vill hem men jag tror inte det e aktuellt förrän detta blivit bättre.
Just nu ligger jag i sängen, har ätit frukost o nu dricker jag morron kaffet, mums!!!

Jag saknar min Novis så himla mycket oxå, om jag bara kommer härifrån snart.  Inlagd i 3 månader och 1 vecka nu. Usch fatta vad tiden går fort...

Nää nu måste jag lägga ifrån mig datorn, ljuset skär in i ögonen.

Höres soon :D
Love

Migrän vs Virus

Ligger som vanligt i sjukhus sängen o väntar på bättre dagar. Kom iaf in i duschen förut oo guud vad skönt det va. Men sängen e tyvärr lika obäddad som innan.

Pratade med Dr J en kortis oxå. Hon sa att det kan vara en migrän attack jag har eller oxå nått virus. Hon skulle se om det fanns nått piller mot yrseln iaf, men det har jag inte sett skymten av ännu. Vi har iaf ätit middag här nu, dricker lite kaffe men det vänder sig i magen...

Ska få börja MBT-terapin iaf. Dr Peder därifrån ringde nyss o berättade att jag blivit erbjuden en plats där o han ska se till slutet av veckan om han vet vilket start - datum det blir. Känns iaf jätte kul, men jag blir nervös oxå, förstår jag verkligen till fullo vad detta kommer kräva av mig??? I dont think so...

Skulle så gärna vilja ligga här i sängen nu o titta på nån film men jag tror inte det går, det gör så satans ont i huvudet o ögonen från skenet från datorn, hujeda mig...

Nää blir nog till att sova ännu mer. Känns som d e det enda vettiga jag kan göra - sova bort det jobbiga.
Ta hand om er där ute, älskling jag messar eller ringer dig så fort jag klarar att prata i telefon i mer än en minut :) Saknar dig så det gör ont, vänta på mig där ute, ok??

Love
Kisses
and
Hugs

/Rebecka


När verkligheten blir overklighet...

Jag sover, hela tiden. Det enda jag gör... När jag e vaken så snurrar det som värsta karusellen och ljuset gör så satans ont i ögonen. Det skär verkligen... Har inte duschat på flera dagar, e rädd för att falla ihopp. Sängen har varit obäddad sen jag kom hit. Det värker i hjärtat -e det ångest eller e det nått annat. Vill hem såå satans mycket men jag tror inte jag klarar det just nu. När allt e som det e. Jag vet att detta e verkligheten, men den blir även min overklighet...

Ska jag försöka ta o bädda sängen o gå in i duschen???

Mm jag tror d...

PUSS PÅ ER SÖT NÖTAR :D

Jag lever i en tjock, tjock dimma

Finns inte några somhelst ord som kan förklara en bråkdel av vad jag går igenom just nu men rubriken säger lite. Jag är så yr så jag kan inte gå, sprutor i baken o piller piller piller för att jag ska kunna sova. Sovit i 2 dygn nästan med lite mat pauser. Ingen kraft, ingen ork. Om bara det kunde sluta gunga. Xtra Vaket e iaf borta. Det behövs ju knappast om man bara sover... Mår illa, känner mig allvarligt sjuk. Ska jag dö nu? E det så här det känns då?

Personalen har klätt julgranen här idag, jag fick glitter att ha i håret men det slet jag snabbt bort. Känns vemodigt att det snart e julafton o jag e kvar här på psyk. 8/9 blev jag inlagd, idag e det den 13/12...vart tar tiden vägen?

Fredrik mitt hjärta,min älskling. Jag e inte kapabel till att prata i telefonen just nu. Det enda jag klarar av just nu e att sova. Men du ska veta att jag saknar dig o tänker på dig massor. Jag hoppas jag blir bättre snart,då ska jag ringa dig - jag lovar. Stå ut fina du, lite till!!!!

Mormor fyllde år igår o jag har glömt ringa o gratta henne. Dåligt av mig men jag säger ju det att d enda jag klarar just nu e att sova. Inte vara social m.m

JAG LEVER I EN TJOCK,TJOCK DIMMA!!!

That was it for me, see ya!!!

Livet jag skulle vilja leva

Mmhmm, såhär e det då. Kom tillbaka till hispan med sjukresetaxi. Jag hade ringt avd o berättat om det jag kände m.m. De tyckte jag skulle komma in på en gång. Fine jag gjorde det. Väl uppe på avdelningen försöker jag få fram att jag kvävs, jag får ju för i helvete ingen lugt. Dr J sa till Msk Regina att hon skulle komma till mig sen, vilket hon då naturligtvis aldrig gjorde.
Jag stapplade till sist bort till expeditionen o fick då till svar att "Nääää Dr J har gått för dagen".
Jävla piss, skit helvete, jag håller på att kvävas till döds här o ingen tar mig på allvar. Sa till ssk att då ville jag prata med jourläkaren iaf. Så hon ringde efter honom.

Efter flera timmars väntan kom han o jag beskrev så bra jag kunde om allt d jag har känt. Han kollade att min blod fick bra med syre, han kände på lymfkörtlarna, han tog tempen på mig och han kollade mig i halsen. Slutade med att jag fick 1 st ynka Heminevrin tablett.

Sov typ inget inatt. Satt o pratade med  ssk Lisa om hur jobbigt d e att ha sånna här känslor/biverkningar eller vad tusan d nu e.

Today!
Jag fick till slut prata med min doktor. Hon sa att hon e nästan säker på att jag har kalcium brist. Så på det korta mötet som jag grät mig igenom bestämde hon att jag ska få 3 sprutor, på baken. Cisordinol, Temesta och nått-jag-inte-minns-namnet-på-men-som-var-lungnade...
För att jag skulle bli däckad o få sova. Hade precis gått o lagt mig när de sticker in huvudena o säger att de ska sätta nål på mig för jag ska få kalcium dropp sen.
Sen lyckades jag till sist somna runt kl 13 tror jag o så vaknade jag nu vid 16 tiden, yr i huvudet som jag vet inte vad.
Overklighetskänslorna fölamar mig.

Detta e INTE det liv jag skulle vilja leva...



UPDATE
Jag har även haft x-tra vak hela jävla dan o ska ha det till jag somnar sen
Funny, so fucking funny *ironi*

Morning!

Heeelluuuu!!

Ny dag igen...

Idag ska här tvättas och städas så det blir ännu finare! Jag vaknade runt kl 10. Nu ska jag ta o få i mig lite frukost, kl 11 har jag tvättstugan. Usch ser inte fram emot att gå ut i geggan o blötan, men men! Jag känner mig på bra humör idag! Kan vara en bra förutsättning när man ska städa!

Nää nu var d frukost!

Pöss på er möss :D

Våren

Guud här sitter jag nu, fryser tårna av mig och jag kommer på mig själv att längta så enormt mycket till våren. Till den där första värmen från solen som man riktigt känner hur den värmer. När maskorosorna o tussilago börjar blomma, fåglarna kvittrar och sommaren ligger framför en! dit längtar jag, men hey slow down becky, its winter now...
Och en grå sådan!!!


Bild från i juli 09

Idag ska jag inte göra nått alls - nästan. Ska väl fixa lite här hemma som vanligt, pyssel, pyssel!!
Ikväll KANSKE mamma kommer förbi o lämnar kalcium tabletter till mig men d var osäkert, annars får jag gå upp till henne imorrn o hämta de!!

Jag sov ända till kl 10 idag, det var skönt för jag somnade inte förrän kl 01.00 inatt.

Nu ska jag glo lite på dumburken o kanske få i mig nått att äta, och göra kaffe!!!

Pussiluss

Sjukhuset

Godmorgon people!

Nu e min permis över. Idag ska jag tillbaka till sjukhuset. Jag har precis ringt och beställt bil, jag ska åka sjukresa. Jag har ju tid hos Dr Peder på MBT-teamet kl 12 så jag åker hemmifrån kl 11.30. Innan ska jag till mormor o lämna hennes busskort. Nu har jag ganska nyss ätit lite frukost, druckit kaffe osv. Diskat har jag oxå gjort, behövdes verkligen! Vi får väl se hur det blir med allt idag, om jag ska stanna kvar på sjukhuset eller om jag får åka hem igen. Jag hoppas jag får åka hem!

Om jag får åka hem gör jag det så fort jag haft läkarsamtal. Måste köpa havregryn idag för mina sista slantar, det e som vanligt väldigt tomt i min plånbok och jag får inga pengar förrän om 11 dagar. Suuuck! Aja.

Jag längtar tills jag får mitt färdtjänstkort hemskickat, då kommer jag känna mig mycket friare! och jag MÅSTE ta upp med Dr J det här med min yrsel som endast kommer när jag går ut, hemma känner jag nada, konstigt det där.

Nu ska jag ta o bädda sängen o klä på mig, och jag ska ta lite av min fiina Britney parfym på mig
idag.E så glad för den!!!


Hoppas ni läsare får en bra start på veckan! Nu e det inte långt kvar tills julafton hörrni, det går fort!


Puss puss

Kolla publiken :D

Jag hittade den här videon på ANNIKAS blogg, och jag var bara tvungen att oxå lägga upp denna grymt otroliga videon. Och sen e låten great oxå :P



Nu ska jag sova, godnatt på er!

Love

Ojoj, vilken helg. Med mys o ännu mera mys. Ändå e jag helt färdig nu, så trött. Imorrn ska jag tillbaka till hispan men gissar på att jag inte kommer behöva stanna.

Orkar faktiskt inte skriva mer nu, men jag har haft d jätte mysigt med älskling ♥

Hoppas ni läsare har haft en fin helg oxå. ta hand om varandra. puss o kram

♥♥♥♥♥♥♥♥
__________________________________________________________________________________
UPPDATERING!


Ja nu har jag precis tagit en dusch så nu fick jag lite energi så jag tänkte att jag kunde skriva lite mer vad vi har gjort under de här dagarna jag o mitt hjärta!

Lördag: Jag åkte in till T-Centralen o mötte honom vid tåget. Jag hade tur, kom iväg sent men hann precis upp till spåret när tåget kom in! Och sen åkte vi hem till mig o myste mycket. Många kramar o pussar o en hel del kyssar! Och så var det dags för present utdelning eftersom vi båda har fyllt år. Och vet ni vad jag fick?? Britneys parfym "Midnight fantasy", helt uuunderbar god... Sen åkte vi in till Skärholmen en sväng o tittade lite. Sen åkte vi hem igen o jag lagade först lite lunch som smakade bra, sen tittade vi på en skräckis :P. Ännu mera mys i soffan :) Framåt kvällen lagade jag en lite mer ordentlig middag, blev köttfärslimpa som vi intog med en lätt men god sallad o tzatziki. Kl 19.30 var det dags för tv, först Postkodmiljonären och sen såklart Robinson. Direkt efter kollade vi på en film som hette "28 dagar" med Sandra Bullock som jag konstigt nog aldrig sett - filmälskare som jag e. Den var verkligen super bra! Den slutade kl 23.45 o då kröp vi ner i sängen och jag somnade så gott och trygg i älsklings famn!

Söndag: Vi vaknade första gången vid 7 tiden, men sen somnade jag om o sov till 9 tiden. Då gick vi upp, gjorde kaffe. Sen gjorde jag iordning frukost. Efter det vart det ännu mera mys,kramar o pussar ♥ Sen kollade vi på en annan skräckis till innan det var dags att åka in till stan igen. Hans buss skulle gå strax efter 16.00.
Mitt gulliga ♥ bjöd mig på Donken, hihi. Sen promenerade vi till centralen. Tyvärr var jag så jobbigt yr (biverkan av borttagning av benzo) så jag åkte hem ett tag innan hans buss kom. Kändes jätte jobbigt att lämna honom där men han sa att det var ok.

Ojojoj som sagt, vi har ju inte ansträngt oss precis men det tar på krafterna ändå mest känslomässigt tror jag. Men jag märker även att jag e tröttare nu än jag brukar vara o det har väl med att jag har varit inlagd så länge så jag har tappat det där sociala livet, men det ska jag ta igen fort :D

Jag e iaf super nöjd med våran mys pys helg. Det var underbart att få ha honom hos mig precis som jag sa innan han kom. Och jag hoppas att det inte dröjer för länge innan han kommer hit igen.

PUSS PÅ DEJ FREDRIK OCH TACK FÖR EN UNDERBAR HELG!!!


Jag lycklig över den jätte fina presenten :P

The greatest story ever told!


Greatest Story Ever Told - Watch more Funny Videos

Hejsan hoppsan :)

Ojj va fort den här dagen har gått. Konstigt fort.

Var iaf på maxi o handlade tidigare, sen gick jag till mormor o hämtade busskortet. Stannade en liten stund hos henne. När jag kom hem tog jag en varm dusch. Sen pratade jag med älskling som kommer hit imorrn :) Sen har jag inte gjort så mycket mer. Pysslat här hemma lite o så. Har tittat på tv, mm thats it!!

Imorrn ringer mormor o väcker mig vid 7.30. Älsklings tåg ska komma vid 9.40 tiden till centralen å då ska jag ju såklart möta honom!!! Sen åker vi hem till mig o sen ska vi till Skärholmen en sväng...

Sen ska vi bara myysa hela kvällen! Titta på Robinson kanske.

Nu e jag bombtrött, funderar på att gå o lägga mig o sova. Hmm konstigt jag som sov till kl 11 idag. Aa d e skumt.

Jag skriver nog nått litet inlägg imorrn innan jag drar in till centralen men sen kanske det blir lite tomt om de för då ska jag umgås med mitt hjärta ♥

O nu tycker jag NÅGON kan skicka iväg en kommentar. Har varit väääldigt dött på den fronten senaste tiden.

aja säger godnatt nu!

Puss

4/12-2009

Gud vilket tråkig rubrik men jag kom verkligen inte på nått bättre nu.

Skit asså jag har sovit ända tillls kl 11 idag. Har nog inte sovit så länge på 1 år kanske... Jag sitter här o funderar på vad jag ska göra idag, d blir nog att gå o handla men jag vet inte vart jag ska gå. Funderar på Maxi eller om jag ska åka till hallunda, mamma har sagt att de e billiga där...hmm a jag får fundera en stund, kl e ju faktiskt bara 12. Senare idag ska jag hämta busskortet hos mormor för imorrn kommer älsklingen äääntligen till mig :)
Åhh tänk vad mysigt vi ska ha. Ska bli underbart att ha han här hos mig ♥♥



Det e grått o trist ute idag men på ett sätt föredrar jag det framför is kallt och massa med (jävla) is på vägarna så man blir som Bambi på hal is så fort man sticker ut näsan... Men d e klart snö e ju lite mysigt, iaf på julafton. Då ska det ju vara vitt o fint ute men d blir ju nästan aldrig det ändå. Senaste åren har väl inte snön kommit förrän i januari, februari o så kommer det nog bli i år oxå.

Just d mamma berättade för mig igår att mammas kompis dotter väntar sitt 4:e barn, nu i februari kommer lilla Kevin o de har precis fått reda på det, hon hade inte märkt nått att hon var gravid. Usch va läskigt det skulle va om man missar det lixom o plötsligt föder man barn. Det går nått tv program på lördagar som heter "I didn´t know I was pregnant", ska kanske försöka titta på det nångång...jag som älskar bebisar :)

Nu ska jag göra lite frukost, d blir gröt med sylt e helt beroende av det. Äter d varje morron. Hihi!

Puss på er


Close up

Mys Kväll

Nu e jag hemma igen. Det var mycket trevligt hos mamma o syster. Mamma bjöd på farligt god mat o tårta som alltid.
När jag kom hem nu tände jag lite ljus o tänkte göra varm choklad o mysa framför teven.

Har äntligen tagit lite bilder på hur jag har fått d hemma efter de nya möblerna kom, tror inte jag har visat d.. eller har jag??? Aja, vassegod iaf!


Sofforna :)


Ljus e myyys


Sovrummet :) Where the magic happens, hihi!

Ja sen får ni se lilla nya familje medlemmen ARALE!!!


Mamma håller lillen:)


Arale på en normal stor tallrik!

Ja han e såå söt, och jag e riktigt nöjd med hur jag har det hemma nu faktiskt.
Nu ska jag göra varm choklad o sen titta på "Små i stora världen".

sen ska jag prata med älskling oxå men jag måste se detta på tv först he hehe

Vet ni vad jag bjussar på mer.

JAG SOM SJUNGER!!! Hellre än bra men wtf, hihi!


Color Me

Yes, nu e jag färdigsminkad sen ska jag bara byta byxor innan jag går till bussen. Ska köpa kort till Syster på vägen som mamma inte kunnat göra. O på bussen ska jag möta mormor :)
Det ska bli riktigt kul att fira systers födelsedag som sagt. Äta god mat o tårta!


Ha ha skolfröken pose???

Och jag längtar faktiskt till julafton detta år. Ska till mamma då såklart, men mamma har bestämt att i år ska hon inte släpa hem massor med julmat som det bara blir över massa av. Utan hon ska laga EN rätt o sen ska vi ha skiit god efterrätt efteråt, kommer inte ihåg vad det heter men det e iaf, skivade jordgubbar, banan och kiwi som man värmer i ugnen och har smält VIT CHOKLAD över, så jäävla gott, hihi.
Inte nånting som man får äta så ofta bara när man kör LCHF men det e ju bara julafton 1 gång/år...
Och jag känner faktiskt likadant som jag gjorde inför min födelsedag att jag bryr mig inte om julklapparna speciellt mycket. Asså det e ju klart att det e kul att få nått, men jag tycker det roliga e ju att träffas o vara tillsammans.


Big eyes...

Kanske låter som jag blivit tråkig men jag ska tala om att det e jävligt skönt att inte känna så himla stora förväntningar över vad man ska få eftersom man sällan får det man vill ha iaf. Det känns faktiskt som om jag mognat lite sen förra julen.

Usch den vill inte jag minnas men jag gör d ändå. Jag var inlagd då och fick permis över julafton. Och gissa vad jag gjorde den dagen...
Jag hade tvättstugan och somnade i soffan o höll på att missa att hämta mina kläder eftersom jag inte hade kunnat sova natten innan.
Jag hade ingen kontakt med min familj då efter en händelse och jag var RIKTIGT deppig o nere.

Men denna jul ska det bli bättre. Jag ska iaf inte tvätta eller vara själv då.
Tycker ändå att det e bra att man vet att man "klarar" att vara själv en julafton inför framtiden. Så att man inge döör om man måste jobba på julafton o så...

Dr Peder från MBT-teamet ringde förut oxå. Vi ska träffas på månad kl 11.00. Då tar jag halv 11 bussen dit, ska ju ändå tillbaka till hispan sen...
På torsdag nästa vecka ska teamet avgöra slutgiltigt om jag ska få komma med i terapin eller inte.
Men de e ju som sagt vääldigt positiva så jag tror o hoppas att jag kommer med:)


Piercing ♥

Det känns äntligen som om saker börjar ordna sig för mig. Som att jag nu ÄNTLIGEN har valt rätt väg.
Terapin kommer vara jävligt jobbig men det ska ju inte vara lätt att gå en terapi för isf skulle man ju inte behöva gå på den. Jag ser fram emot det nya året och vad det har i beredskap för mig.

I det året inkluderar jag givetvis Fredrik. Jag önskar o hoppas att vi kan komma nära varandra riktigt ordentligt :)
Jag ser även möjlighet till att jag ska må mycket bättre och inte åka in på sjukhus så mycket.
Och jag hoppas att min ekonomiska situation ska ordna upp sig.

Ja, jag ser helt enkelt fram emot  år 2010, även fast jag vet att det inte kommer bli perfekt.
Ingenting kan nånsin bli helt perfekt.

Lyckan kommer inifrån!

Underbara sömn

Hej hopp!

Idag fick jag sovmorgon, guud va skönt det va att få sova länge :P

Idag ska jag ju som sagt upp till mamma o syster för syster fyller 12 år. Det ska bli trevligt med kalas. Äta god mat och tårta, hihi!

Nu sitter jag o dricker kaffe här. Mums...

Ska hoppa in i duschen men ser inte fram emot det, för det e såå satans kallt här, usch usch. men det blir ju varmt sen får jag tänka.

Nää hade inte så mycket att skriva, nu ska jag kika runt lite på datorn.

Puss o kram

Mamma Mia

Tittar på min favvo film Mamma Mia... men börjar bli riiiktigt trött. Tror inte jag kommer orka se klart den tyvärr...

Pratade med Fredrik förut o det var lika mysigt att höra hans röst igen... ♥

Nää jag vet inte varför jag började skriva här nu, har ju egentligen inget att säga...
...kanske bara att jag e kär, ja det e jag... och det e underbart:D

Jag ska nog säga det där till dej Fredrik när du e här - kommer omöjligt kunna vänta tills vi åker på kryssning :)
Hihi




god natt

Done

Nu e jag äääntligen klar med tvätten och såklart städningen fast den blev jag klar med redan vid 10 tiden...

Nu ska jag bara packa upp min tvätt o lägga in den, sen ska jag äta lite middag. Imorrn fyller syster år, längtar till att få krama om henne... tänk att min lilla "bebis" blir 12 år. Skit asså. Fast säg inte att jag kallade henne för bebis nu för då blir hon rasande, he he.

Nää som sagt, sista kraft rycket här nu.

Bye


Mammas goa söt-bulle, längtar såå tills jag får hem dig Nova ♥♥
Älskar dig till solen,månen och tillbaka igen, allt ska bli så bra! Hälsa Marie sålänge hihi :D

Sött


EMBED-Surprised Little Kitten - Watch more free videos


Nu har jag städat klart. Så skönt att det e gjort.
Det e fortfarande flera timmar kvar tills jag ska tvätta. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu.

Fåglarna kvittrar ute, låter nästan som fågelkvitter men det e kallt ute, o frost på marken...

Jag har blivit beroende av Brittans låt 3, visste att jag skulle bli det för eller senare. BTW Grattis önskar jag henne på hennes 28 års dag. Herreguud vad tiden går, hon e ju snart 30.. inte för att det e gammalt men ändå. Jag minns ju henne som 17 åring, he he he.


Godmorgon



Ja godmorgon bloggen och alla läsare! Inatt har jag sovit ok, lite oroligt men ok som sagt. Vaknade vid 3 tiden inatt men lyckades somna om sen sov jag till kl 6.20. Då gick jag upp, värmde kaffe o gick ut i kylan på balkongen och rökte...

Sen har jag kollat på nyheterna (händer inte ofta) och faktiskt julkalendern oxå som jag inte fattade mycket av. Snacka om att de var bättre förr.

Nu ska jag ta och göra lite frukost.

Idag e det städning och tvättning på schemat. Tråkigt men det e sånt man måste göra!

Hoppas ni får en bra dag!

KRAM KRAM

Älskling!

Nu har jag precis pratat med mitt hjärta i nästan 1 timme. Åhh vad jag saknar honom... Vill ha han här hos mig nuuuu, he he he. Hör du det Fredrik?? Ha ha jaja, sånt e livet. Det blir nog att han kommer på lördag förmiddag istället. Åhh det ska bli så mysigt. Då kanske vi skulle gå o köpa "nått rosa" till mig, vad säger jag inte, blir våran hemlis så länge hihi!

Nu ska jag ta o koka lite gröt o sen ska jag se på Jag ska bli stjärna på tv4.

Puss å hej



Film dags

Nu har jag badat o innan var reparatören från BoBy här o fixa en grej o innan det åt jag middag.

Nu ska jag göra en kopp varm choklad, e så satans choklad sugen (som alltid) så jag måste ha det,hihi.
Sen funderar jag på vad jag ska se på, det får vi se...

Hej hopp gummisnopp *oops*!


OMG HA HA HA HA, var bara tvungen att lägga ut den o kolla min min när jag såg hur bilden blev...


Home alone!

Yepp yepp, nu e jag hemma. Åhh guuud så skööönt det e!! Njuter av varje sekund verkligen!

Fick lite panik när jag kom fram till porten o ser att d skulle vara strömavbrott mellan kl 12-14.00 idag. Tänkte jaha d var ju tyypiskt, kan inte sitta vid datorn, inte titta på tv eller film. VAD FAAN SKA JAG GÖRA DÅ! Fattar ni vilket "liv" jag har om det e d enda jag kan göra...Hmm.
Konstigt nog var strömmen bara av typ 5 minuter strax efter kl 12. Men jag har ändå inte gjort något av ovannämnda saker utan jag har fixat o pysslat o sorterat papper här hemma. Så skönt att det e gjort nu.



Imorrn när jag städar ska stjärnan o ljusstaken fram... Kul!

Och det e bara 3 dagar kvar tills älskling kommer till mig om allt går som planerat. Guuud va jag saknar honom...♥♥
Det ska bli super mysigt att få ha honom hos mig en hel helg!!! Men lite pirrigt oxå, men d hör ju till, o så har vi ju inte träffats på 3 månader nu :( Usch va länge sen...

Har precis tagit fram grädde o mat ur frysen, ska äta från en middag som jag måste ha lagat precis innan jag blev inlagd. Tror d e köttfärslimpa med god sås om jag inte minns helt fel??!!! Lugn, den har legat i frysen hela tiden så den går att äta. Annars skulle jag anmäla mig själv till RENT HUS om jag hade haft 3 månader gammal mat här, usch usch.

Juste. Såg att jag hade skrivit ÅR 2011 i förra inlägget. Jag menar ju såklart ÅR 2010! Där försvann ett helt år i mitt huvud. Ha ha haha!!



Nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Jo jag kan passa på att fixa med alla bilder i datorn o föra över en del filmer till skivor...

Hörs senare!

Pussiluss♥

Hemgång väntar?

Inatt sov jag bra. Det funkade med att höja den ena medicinen, jag somnade. Vaknade dock kl 4.50 gick upp o drack en kopp varm choklad. Sen gick jag o la mig igen o somnade om, tills kl 6.00. Då var det dags att dricka dagens första kopp kaffe o den smakade riktigt bra!

Ja o här sitter jag nu i sängen o funderar på om jag ska åka hem idag eller vänta tills imorrn. Det lutar ändå åt att jag vill hem idag... en dag hit eller dit spelar väl ingen roll.

Vet bara inte riktigt vad jag ska göra när jag kommer hem, men det ordnar sig. Jo jag har ju en hel drös med papper som jag måste sortera i o lägga in i pärmar o sen behövs det städas m.m. Jo jag har nog en del att göra. Ska bli lite spännande att kolla posten oxå o se om jag har fått nått från Färdtjänsten :P

Usch vad tråkigt det e när det e mörkt ute fortfarande. Har ni tänkt på att om 1 månad e det 1 januari 1011? Tiden går fort, visst!!!

Det känns iaf som om det e bättre med yrseln idag, tack gode gud. Och jag får hela tiden höra hur söt o fräsch jag e... Hallå lixom, jag söt? Nää skulle inte tro det. Fräsch, jag visst det kanske jag kan köpa för jag sköter ju iaf min hygien bra numera ha ha ha...

Nää nu ska jag ta o göra nått annat.

Hörs sen, kanske e jag hemma då?!

PÖSS PÅ ER MÖSS!!!!!!


Mamma älskar dig Nova, saknar dig så det gör ont, snart får du komma hem ♥♥♥

RSS 2.0