Sjukt

Det e nån skum liten bakterie som har smugit sig in på avd M78 tror jag. Många känner av matthet, trötthet. Och jag känner av det + illamående, konstig i magen, ont i kroppen, huvudvärk, yrsel, svimmningsattacker, lite ont i halsen...ja det e det. Men jag tycker det e mycket nog. Min doktor e naturligtvis sjuk idag oxå när jag verkligen behöver en läkare. Blir skit nojjig när jag mår såhär!

Måste nog tyvärr säga till min älskling att det inte är så lämpligt att han kommer nu i veckan eftersom jag mår såhär. Dels har jag ingen ork till att vara social o sen vill jag inte smitta nån om jag har nått. Det kanske e the flue - TRYNET, som gör besök även hos mig, jag som trodde att jag skulle klara mig undan den...hmm.

Mark tog iaf puls o blodtryck på mig o det var normalt, inte som igår då det var mycket lägre än vanligt. 1 tjej på samma rum har precis fått reda på att hon har jätte lågt blodtryck så hon har blivit beordrad att ligga i sängen. Lite läskigt.



Har tänkt på att den rosa hårfärgen har verkligen hållt i sig. Den ska ju försvinna när man tvättar håret o det har jag gjort minst 4 ggr sen jag färgade det, men d gör inget e ju bara kul att ha det!

Och imorrn får jag pengar

Just nu äger jag 1,51 kr - inte mycket att hurra för...

Nu ska jag försöka göra ett kraftryck o bädda sängen, sen skulle Mark följa med mig ut en sväng - behöver få frisk luft o motion även fast man e sjuk.

Puss å hej leverpastej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0