Oh la la

Vaknade kl 4 imorse/inatt - jäääj! Kunde verkligen inte somna om så jag har varit vaken sen dess. Fick varm choklad o en banan vid 5 tiden. Kl 6 fick jag första koppen kaffe. Sen satt jag o nattsyster Lisa o pratade hur länge som helst om hur skitigt akvariumet är...
Kl 7 kom dagpersonalen o de tände lamporna - va blev det dag nu??

Åt frukost i sällskap med Anna-Maria, Sol och Robert,yepp. Rökt väldigt lite, typ 3 cigg bara sen jag vaknade, det e bra! Kl 8.30 var d morgon samling o det var en hel drös med aktiviteter man kan vara med på idag - men hallå jag har lixom vart här i 2 månader snart o har GJORT ALLT, hur kul e det då att göra om d för 111 gången, hmm inte så roligt.

Jag känner iaf att jag starkt vill hem idag/eftermiddag. Har fått tid kl 13 att prata med Dr J, hoppas hon har nått bra att säga angående hennes samtal med Peder från MBT ang min medicinering. Om de ska börja trappa ut benzon o isf om jag ska vara inlagd 100 år till eller om jag kan vara hemma samtidigt???!!! Aja vi får se.

Annars skulle jag behöva få hem massa grejjer från mamma, så jag funderar på om hon o syster kanske vill o kan komma på besök till mig senare idag - om de inte e upptagna, de har ju tusen grejjer att göra varje dag, möten osv... Annars kanske jag kan komma till de o hämta det som jag kan bära? Vi får se hur d blir där oxå.

Hur jag mår? Ja måste nog säga att det e ganska bra, det går framåt iaf...
Lyssnar på...ja gissa!!!! Jag e hopplös, he he he.

Nää nu ska jag gå o boka tvättid o sen hoppa in i duschen :D

Ha d bra suckers:P



..::Cause Im a free bitch baby::..

Kommentarer
Postat av: Bella

ALlt bra med dig?=)

2009-11-04 @ 11:43:47
URL: http://bbbellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0